Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor-Beşiktaş (15.03.2010 @ 20.00) »

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

yok totem o :P böyle aptal tahminler yaptığım maçlarda istediğim oluyor. E bir bjk maçı içinde en saçma tahmin budur heralde..

Bu arada 28 mart ta oynanıcak maçlar sonucunda ligin zirvesine oturuyoruz. GS trabzon da Trabzon alıyor Fener antepi yeniyor.
Sonrasında Kayseri-Trabzonda yine Trabzon alıyor. Fener-GS de beraberlik çıkıyor..

Biz denizli kasımpaşa eskişehir maçlarından 7 puan çıkartıyor ve zirveye oturuyoruz..

Tabi Bursanın denizli ve İBB maçları var + diyarbakır maçı var. Ama varsın yensin bursa 9 puan alsın buralardan biz onların gerisinde kalalım :)

Sunları yazın bir kenara dediklerim çıkarsa büyük üstad diye title talep ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yanlış soru, doğrusu "bu sene toplam 4 gol attınız mı" olacak :P

şu sorunun cevabını al ve sus dostum zaa
Ligde : Beşiktaş 4 - 1 Gençlerbirliği
Kupada : Beşiktaş 4 - 2 Konya Şekerspor

ha bide hazırlık maçı var. 4-4 vitesse ile.
4 gol atmışmıyız bunlarda ? atmışız. demekki napıyoruz. saçma sapan sorular sormuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok önemli maç

ankaraspor zaten düştü, diyarbakır hükmen düşecek siyasi oyunlar oynanmazsa

tek bilet kalıyor 2.lige. orada da eğer denizliyi yenersek büyük ihtimal kurtaramazlar

dolayısıyla çok sert oynayacaklardır ve zor maç olacak. ha öte yandan 1 puan değil 3 puana ihtiyaçları var açık oynayacaklar

işin başka boyutu şu. kalan maçlarımızın çoğu küme düşme hattındaki takımlar. denizliyi yenersek o maçlarımız çook daha rahat geçecektir
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp yahu, anadolu takımına karşı 7 defansla çıkıp sonra da gol atamıyoruz diyor takım...

3 ön libero ne yaa...

Zamanında Bursa'ya karşı son dklarda Hagi bizde Hakan Şükür'ü çıkartıp Bülent'i oyuna sokunca bile utanmıştım ben, şöyle bir kadroyla şu 11'le takımım sahaya çıksa utançtan heralde n hafta boyunca bi daha bakamam takımıma da rakiplerimin yüzüne de.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyun kurucu değil de göbekte tam oynayacak (FM tabiriyle MC işte AMC değil de) bi adam lazım o zaman yoksa zaten Toraman defans tabanlı libero bile değil. Yani şu kadroyla gol yememeniz de gol atamamanız da normal :) Bu 7 adamı geçip gol atmak zaten çok zor, bu kadar adamı geriye set çekince gol atmak daha da zor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...