BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 alante said: Rus, jagged alliance tan fırlamış gibi bu ne aimsiz bi adam abi. 2 metre ötesindeki adamı vuramıyor dsaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: canım predators'leri bildiğin survivor'a çevirmişler. baya başarısız olmuş, karizmalarını çizmişler. kimin hayatta kalıcağı o kadar aşikar ki, şaşırtmadılar bizi. umduğumdan kötü filmmiş ya. predator 1 ve 2 için de aynısını söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kötüydü ya film bildiğin. 4.5/10 zorla o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 1 ve 2 den survivor havası almadım ben hiç. hayatta kalıcaklar için diosan haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 samuel cok sismanlamıs uymamıs filme adam 10 sene orda kaldım diyor ama burger kingden yeni cıkmı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 samuel hangisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Edurus77 said: samuel cok sismanlamıs uymamıs filme adam 10 sene orda kaldım diyor ama burger kingden yeni cıkmı gibi samuel kim be ? noland olmasın o? Laurence Fishburne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 evet Laurence Fishburne :D isimleri karıstırmısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://cdn2.knowyourmeme.com/i/5394/original/get_to_da_choppa.jpg oyunun belki de en sinir bozucu skill'iydi bir ara. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 her hafta açıp 1 kere dinliyorum orijinal repliği ben dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar