Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fistan said: Sotto said: Bilica,Deivid,Guiza,Dos Santos,Baroni her türlü daha iyi diyorsun bizimkilerden,onlar ruh gibi dolaşmıyorlar,Lille'e elenmiyorlar,son sekiz maçtır kazanıyorlar diyorsun,devam et ne diyim... Sadece tek birşey söyleyeyim; Neredeydi Keita Madrid maçında demen bile,maçları izlemediğinin,sadece gereksiz trollediğinin göstergesidir,olağanüstü işler yaptı Keita tek başına Madrid maçlarında,forvetsiz oynarken... Dediğim gibi cevap vermesi kolay da,başlamak zor oluyor fistancım... ben böyle şeyler söylemedim uydurmussun kafandan cevap yazamadıgın için neyse önemli değil. mac topicinin de icine etmeyelim. 8.sayfada Luciel'in fenerin transferlerine değinirken verdiğin cevap bakıpta gıpta edilebilecek transferler değil demişsin,benim oradan anladığım o adamlara gerek yok bizde daha iyisi vardır,ha ama diyorsan ki bizimkiler kötü,sizinkilerde kötü,o zaman futbolu bilmiyorsun derim,hele ki Keita madrid maçında neredeydi demenden sonra... Ayrıca Türk standartlarına göre daha iyisini getirin helal olsun diyelim,Kewell 90 dakikayı full çıkarabilse,şu anda Liverpooldydı,ama ölüsü bile TR'de iş yapıyor,Premier Lig değiliz maalesef.. Keita'da da iyiki bir fener maçında oynayamadı lol,iyi transfer değil yani şimdi öyle mi?İstemezdin takımında Keitayı? E şimdi Sami Yendeki maçta döktürürse ne olacak?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Benim Fenerbahçeli olduğumu bliyorsunuzdur postlarımdan anlaşılıyor ama benim en büyük sıkıntım kendimi takımımı izlerken beni heyecanlandıran tek adam Emre başka yok artık Alex'in miladı doldu yararı kadar zararı da var ve ağrıma giden başka takımların maçlarını izlerken beni heyecanlandıran oyuncaların olması neden ben karın ağrısı çekerek kendi takımımı izliyorum ki neden yani. Para var tesis var amatör branşlarda başarı var ama futboldan anlamıyan yöneticim ve futbol vizyonu dar olan bir teknik ekibimde var ee buda benim canımı sıkıyor sen şimdi sistemine uymayan Guiza'yı al ne kadar kötü top oynarsa o kadar Alex'i göklere çıkar sonra de ki Galatasaray'ın Keita'sını falan çok abartma neden abartayım adam oynuyor abi ama benim topçum beni kanser ediyor o yüzden bu konu hakkında bende böyle düşünürüm ve konuşurum doğal olarak. Bana bir kişi bu sene Santos ve Özer hariç anlınan adamların verdiği katkıyı bana bir anlatsın abi ne anlatabilirsiniz ki koca bir 0 dan başka 8 maç üst üste kazanırken bile kanser oluyorduk saraçoğlundaki Galatasaray maçı hariç bana rahat rahat izlediğimiz bir maç söyleyim ben susucam diyicem ki trollüyorum ben ama gösteremezse kimse siz trollüyorsunuz ve objektif değilsiniz derim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fener'in yanlışı Brezilya Ligi sevdası bu kadar net... Bundan kurtulduğu,Appiah gibi adamlar aldığı zaman toparlar,başka açıklaması yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Her zaman söylüyorum ben zaten Santos ve Lugano hariç hepsi gitsin yırtıcı ve genç bir yabancı oyuncu topluluğu lazım bize zaten millet bi tutturmuş yabancılarımız meşhur Anelka ve Carlos hariç kim geldi son 3 senede ayrıca yabancıların genç ve başarıya aç kimsenin bilmediği adamlar olsun bulmak zormu yani herkes buluyor sen neden bulamıyorsun scout denen bi sistemin var adam o sistemi sen menajerlere vermişsin adam akıllı futboldan anlıyan adamlar yapsın o işi bak neler bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LucifeL said: @Nillepezdel abi öyle deme yahu bundan 2 sene önce Özer'i tam alıcakken Feldkamp'ın lafına bakıp almadı bu Galatasaray yönetimi ve Sezer'ler falan gitti bu takımdan öyle deme şimdi elinde olanıda kaçırdın ama. Benim bildiğim o dönemki mali krizden dolayı çok küçük olan bonservis bedelini veremedik Özer'in. O yüzden olmadı, yoksa zaten anlaşılmıştı bitmişti transfer falan. Parayı veremeyince iptal oldu. Ben böyle biliyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Olabilir bende Feldkamp gerek yok demişti diye hatırlıyorum kadrom yeterli konuşmaları oldu çünkü zaten iyi ki de olmamış şimdi bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fistan tabelaya bak sadece.. Yarın bjk yenerse 4. oluyorsunuz. Gecen hafta 10 kişi defans yaparak 1-0 ın üstüne yattığınız maç hariç en son ne zaman maç kazandığınızı hatırlamıyorum. Genclerbirliği dün sizden nerdeyse 2 kat fazla koşmuş. Sonra gelip gs li futbolculara sarıyorsun.. FB de alex ve lugano yu bir kenara koyarım diğerlerini başka tarafa.. Hadi Jo yu fln geçtim bütün kariyerini yaptıklarını görmezden geldim. Oburude genç diyelimde.. Ligin tozunu attıran Keita ya, zamanında avrupanın tozunu attıran Baros ve kewell a kötüler demek ya gerçekten fanatiksin demek yada gerçekten fanatiksin demek.. (Hiç kimse futbolu bu kadar az bilemez çünkü) Önce bir kendi söküklerinizi dikin ondan sonra başkasına laf atarsınız yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 heheh Fistan look at the tabela diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZAAAAA eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bugün maç 3-0 bitince fenerli arkadaşım, vohaaaaa 2 hafta sonra biz geliyoruz mehehehehe diye mesaj attı bana ben her hangi bir mesaj atmadan. demek ki fenerliler böyle lan, 2 puan açıldı fark hemen salyalarını akıtarak saldırıyorlar. mehe süpersiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gellidus said: Fistan tabelaya bak sadece.. Yarın bjk yenerse 4. oluyorsunuz. Gecen hafta 10 kişi defans yaparak 1-0 ın üstüne yattığınız maç hariç en son ne zaman maç kazandığınızı hatırlamıyorum. Genclerbirliği dün sizden nerdeyse 2 kat fazla koşmuş. Sonra gelip gs li futbolculara sarıyorsun.. FB de alex ve lugano yu bir kenara koyarım diğerlerini başka tarafa.. Hadi Jo yu fln geçtim bütün kariyerini yaptıklarını görmezden geldim. Oburude genç diyelimde.. Ligin tozunu attıran Keita ya, zamanında avrupanın tozunu attıran Baros ve kewell a kötüler demek ya gerçekten fanatiksin demek yada gerçekten fanatiksin demek.. (Hiç kimse futbolu bu kadar az bilemez çünkü) Önce bir kendi söküklerinizi dikin ondan sonra başkasına laf atarsınız yav.. 4. de olabiliriz 10. da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fistan bi rakı iç hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Reis hızlı döndü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hemen her galibiyette ortaya çıkan bir fenerli, hemen transferlere laf atma çabası.. millet gülüp geçince CEVAB VEREMEDİ diye kendini avutması.. dün barış hariç güzeldi takım. Özellikle Neil tek pas hatası yaptı maç boyunca. Barış ama bir daha asla ilk 11 başlamamalı mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bir tane koşan ve pas yapabilen zenci lazım dmc bölgesine seneye için gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Takım olarak fena oynamadık.Ardanın yokluğu biraz hissedilse de maçı iyi götürdük..k31ta da dış sahalarda samiyende oynadığı gibi oynasa güle oynaya şampiyon oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Revenge said: Takım olarak fena oynamadık.Ardanın yokluğu biraz hissedilse de maçı iyi götürdük..k31ta da dış sahalarda samiyende oynadığı gibi oynasa güle oynaya şampiyon oluruz Keita deplasman maçlarına istemiyorsa gelmesin bile, içerdeki bursaspor ve fenerbahçe maçlarında böyle oynasın 2 kere daha yeter :P "Reis"in de dün maç sonu dediği ama yarım yamalak ingilizcesiyle çevirirken arada o cümleyi yutan tercümanın da sonradan dediği gibi: İçerde Bursayı yendik mi çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa bu yılı şampiyon bitirceğimize inanıyorum. Bir de abi cidden, sinir oluyorum galatasarayın tercümanlarına, bilkentten random bir tane öğrenci getir daha iyi konuşur, daha iyi tercüme eder. Hatta bilkentli aslanlar falan var, getir ordan bir tane adamı o hayrına yapar para bile vermesine gerek yok klübün sdfgs. Rijkaardın tercümanı daha bir şaka zaten.. Nerden torpillilerse bu herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Revenge said: Takım olarak fena oynamadık.Ardanın yokluğu biraz hissedilse de maçı iyi götürdük..k31ta da dış sahalarda samiyende oynadığı gibi oynasa güle oynaya şampiyon oluruz k31ta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yalnız Keita elizabethçi değil direk rakip takımın sol bekiyle ilgileniyor. Hatalı bir benzetme olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fener bi 3 ceksin kendine gelir keita =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahaha 3 mü, ne 3ü 3 naarar la bazarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar