deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dün mouseumun en çok kullandığım tuşu bozuldu (sol ya da sağ click değil :P) hotkey atalıydı hem browserda hem oyunlarda, şimdi gidip mouse alıcam da a4tech'in x7'si var tuş takımları işimi görecek bir de g500 var. Şimdi nasıl olsa 1-2 seneye o da bozulur diyip x7 mi alayım yoksa g500'e 100 lira vereyim mi değer diyip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hiç gerek yok 100 lira vermene bence, x7 fiyat/performans açısından çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 çok oyun oynuyorsan al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 6-7 ay kadardır x7 kullanıyorum,alma derim. üstündeki kaplaması 2 ayda cıktı,scroll'u desen 3 ayda pert. mouse alıcaksan logitech al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 quuq naptın abi alete oha yıl olcak üstüne kir birikmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 g500 kullanıyorum, gayet memnunum, bence al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 x7 kötü ya bildiğin. ya da alışmışım g5e o yüzden öyle geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 x7 var bende de. 1 sene oldu scrollu bozuldu. Oda normaldir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 4.5 yıl oldu ben x7 alalı, hala takır takır çalışıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 benimkininde 3.yılı, ki deli gibi kullanıyorum hotkeyleri fln, hala sapasağlam benimkide. imkanın varsa dene bence ikisini de, nedense benim elime çok güzel oturuyor x7ler, g9 da kullandım mesela ama x7 kadar rahat edemedim onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Cumartesi günü aldım mouseu, x7 denedim yan tuşlarına alışamadım, elime garip geldi. Arena falan yaptığım için eledim onu, g9x vardı bir de logitech'in o da pek rahat gelmedi gittim g500 aldım. Gerçi biraz tuzlu bir mouse için ama bozulmassa kullanırım uzun süre. Memnunum şimdilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hayırlı olsun. çok iyi seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hayırlı olsun g500, iyi ki almışsın. g500'ler 100ytl, gayet iyi fiyat, mesela g9x 150. oyun mouseları hep o civarda oluyor zaten. microsoft x8 180, razer orochi 200'e satılıyor. 20'ye mouse almak istediğin zaman hep düşük model bulabiliyorsun. a4tech kullanan amma kişi varmış, ucuz diye alınmıştır belki de, ama razer, microsoft ve logitech mouseları yanında çin malı oyuncaklar gibi duruyor. küçük bir kıyaslama için: http://www.youtube.com/watch?v=T2JqhD6uRmU http://www.youtube.com/watch?v=CebqNMcelYY A4 Tech'in X2 düğmeleri çok rahatsız bu arada, kullanırken hep elim değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 a4 alıp senede 2-3 kere servise vereceğime logitech i her şart altında tercih ederim. mouse sürekli kullanılan ve özellikle oyun oynarken şiddete maruz kalan bir parça sağlam olmasında fayda var :P g500 doğru seçim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar