fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 beni ilk senede ne ezdilerdi lan. ağlıyodum ben yatarken o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aldatıldım topiğinde yazan bi cümleyle ilgili olarak gitme kararı almıssın ama gidecek olan o cümleyi söyleyen arkadas olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Hayır üzücü olan şey, kingpin gibi bir adamın ettiği bir laftan ötürü bu kararı almış olman Ece. ABİİİİ CİDDİ OLAMAZSIN HAHAHAHAHA BUNDAN ÖTÜRÜ BIRAKTIOYSA EĞER DEFOL ECE CİDDEN yani kingpin yüzünden asdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gidenin dostu olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kimin dediğinden öte; bi lafa alınıp da forum mu bırakılırmış, çok komik geliyo bana bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Hayır üzücü olan şey, kingpin gibi bir adamın ettiği bir laftan ötürü bu kararı almış olman Ece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi duygusal biriysen gayet alırsın yani. ve cümlede çok müsayit anneye küfür filan değilki direk ırkçılık türevi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Abi adamın kendi ne dediğinin farkında değil ki, onu bilse belki böyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Birine kizip forumu birakmak niye? Forumun cogunlugu hak verse kingpine anlarim, boyle bir ortamda bulunmak istemezsin falanda, tek bir kisi icin degmez be agagirl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi kingpinin öyle mesaj yazmasının sebebi kermit said: çocukluk döneminde ateşli hastalık geçirmiş insanlarla sakın ilişkiye girmeyin sonra saçma sapan genelleme yapıyolar. ateşli hastalık geçirip üstüne battaniye örtmek çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bak küçük bir hikaye anlatayım [hr] Sene bilmemkaç yeni üyeyim paticiğe. bi topik açtım, Benim sitem diye küçük bi site yapmışım, flash ile falan (flash yeni o zaman, bi bok yaptım sanıyorum sevinçliyim) Sonra küçük nacizane siteme yorum yapın hihi diyrum F5lemeye başlıyorum. Garip garip yorumlar geliyor Anlamıyorum bişey Hani site diyorlar O kadar küçükmüş ki göremedik diyorlar Ehheheh diye gülen var Ya hepiniz çok biliyosunuz dedim, ben süper bişey yaptığımı iddaa etmedim ki dedim. Hatta dynamick falan da laf sokmuştu nasıl üzüldüm. girmedim siteye bikaç gün sinirden. SOnra gelince baktım, açtğım topikte link vermeyi unutmuşum. [hr] Şimdi soruyorum. Değer mi atalay???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İşte o günden beri Dinan aynı Dinan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ABİ AMA O ÇOOOK KOMİKTİ YA ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi bana kimse boyle uzucek laf sokmadı. ya da ben hayvanım anlamadım bisi sdfs. ama gene de uzulmedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bırakıyorsan bırak abi, bize ne? Vietnam kafalarına giriyorsunuz böyle çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fakat eglence bolumune konu acmak resmen dert olmaya basladı ahah. hani ben de yapıyorum ama acaba "acıldı mı lan" die dusunmek dert resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 açıldıysa bi de ben açayım, bi de benden dinleyin deyin. bişey demiyolar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi dinanın o olayı ben sonradan gördüm ve baya gülmüştüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 birine kızıp bıraktığın yerin paticik olduğunun farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 biz de aynı anne gibi olduk. "yemeğe küsülür mü hiç" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,244079,244079#msg-244079 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bırakmak için önce muhtarlıktan kaıt alıp 3 kimlik fotokopisi 8 resim ile valiliğe başvurup 5tl de pul parası ödendikten sonra pttden, area masterlar üyenin evinde imzasını aldıktan (webcam götürülcek kayıt edilcek) sora bırakabilirler. yada bizeneki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahaahahha bulmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar