deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Acıktım da, dominos da menü yapmış patates etc. büyük sipariş etmek yerine onu söyliyim dedim ama küçük boy pizzası da ne kadar küçük acaba? Deneyen oldu mu hiç? Ben büyük boy pizzanın dört dilimiyle doyan adamım akşama kadar tutar mı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dominos büyük 2 kişiye yetiyor rahat rahat ama küçüğü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cok kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 patata filan da varsa tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fındık lahmacun kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Fındık lahmacun ne kadar peki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 küçük boy pizza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben lahmacun gibi sarıp yiyorum küçük boyu açmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Neyse sipariş verdim, en kötü ihtimalle doymayacağımı öğrenirim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yanında kolada iste baride şişirsin yarım saat doyduğunu hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben poğaça gibi tutup yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 deadwoll said: Acıktım da, dominos da menü yapmış patates etc. büyük sipariş etmek yerine onu söyliyim dedim ama küçük boy pizzası da ne kadar küçük acaba? Deneyen oldu mu hiç? Ben büyük boy pizzanın dört dilimiyle doyan adamım akşama kadar tutar mı acaba :P orta boy al 2. hediye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 büyük boyu 5dkda fln bitiriyorum abi kücük kimseye yetmez o pizaların yanında yazan 3-4 kisilik 5-6 kisilik yazıları direk yalan o sayının karekökünü alıcaksın gerçekte kaç kisiye yettigini bulmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tahmin ettiğinden daha küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 doydun mu? çok önemli benim için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 önemli olan boyu değil işlevi. hangi pizzayı ısmarladın, esas mesele o. extravaganza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar