Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede ne yaptığını sanıyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 arkadaşım alışmış götte don durmaz alışmış kudurmuştan beterdir. sen bi kere affedersen gerisi gelicek. kız seni kandırıyo intaar edicem falan diye. ağzını burnunu dağıtmadığına şükretsin. ama ne biliyim rezil etme konuları bana göre değil. allahından bul diyip iyi bi tokat atmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ............................................................................................................................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 napsın abi adam damar şarkılar dinleyip rakı içip bunalım mı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim sorularım var 1) kızla ne kadardır beraberdiniz 2)asistan kızın sevgilisi olduğunu biliyo mu 3)sen evlenme teklif ettikten sonra mı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gitsin dovsun once kızıda sonra ne yaparsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: napsın abi adam damar şarkılar dinleyip rakı içip bunalım mı yapsın asistanı, kızı dövüp başına bela almasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dövsün demiyoruz zaten, asistanın evliliğini iş hayatını bitirsin diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eski said: gitsin dovsun once kızıda sonra ne yaparsa yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sanırım kız buyseye evlenme teklif etmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyse etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hayır abi. Buyse evlenme teklif ettikten sonra oluyor olay, asistan da biliyor kızın yüzüğü varmış sdf. Ne kadardır beraberler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? BENİM ANAM MEZARDA LAN MEZARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Nası metin ol ya. takarım metinede. Yemin ederim ederim doğrarım ikisinide. her parçası o yüzüğün içinden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kahve içme olayı da, kız asistanı evine çağırmış kahve içmeye, buysenin olaydan haberi var ve 1 ay sonra o gün yatmıştık demiş kız. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vazgeçtim sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nasıl lan konuya bak evlilik teklifi et karıya sonra karı asistanla yatsın evlenmeyin işte agalar ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: kahve içme olayı da, kız asistanı evine çağırmış kahve içmeye, buysenin olaydan haberi var ve 1 ay sonra o gün yatmıştık demiş kız. of. demekki sen haklıymışsın. ben o gün yüklenmiştim sana. özür diliyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 jahrein ne diyorsun ya gerçekten anlamıyorm kahve olayında şimdi kız asistanı mı çağırmış, ben biri buyseyi çağırmış biliyodum sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yüklenmeyin birbirnize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cons said: kermit said: Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? BENİM ANAM MEZARDA LAN MEZARDA başın saolsun bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 özür dileyecek bişey yok abi nolcak herkesin fikri kendine.haklı olmak istemezdim ve keşke bu şekilde haklı olmasaydım ama böyle bu işler hakikaten yapcak bişey yok.Karşındaki insanı çok dikkatli seçmek lazım ve kim olursa olsun 100% güvenmemek lazım ki böyle bir durumda ayakta kalabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sparkcaster said: jahrein ne diyorsun ya gerçekten anlamıyorm kahve olayında şimdi kız asistanı mı çağırmış, ben biri buyseyi çağırmış biliyodum sori bi de şu var hakkaten. o gün topiğe yazanların %90 ı "ye kızı" demişti. baya salak bi durum ortaya çıkmış o zaman eğer böyleyse sdkflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Jahrein said: kermit said: Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? işte mesele de o. mesela örnek verelim. benim senin annenle adım çıktı. bana göre normal bişey olur erkek adam ffa her fırsatta dişi istekliyse işini görür gerisine kafa yormaz. ama bu örnekte anne ffa değil. koca ve çocuklar anneyi linç edip beni öldürmeye çalışabilirler. toplumumuzun yamuk yapısı kermitçiim hayır sen konuyu yannış anladın. olay burda benim senin annenle adımın çıkmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar