hoccemama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bazen forumu bırakmakta fayda var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bence QoS özelden hakaret etmekten, sipeyskeyk de özel mesajı publice açmaktan banlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 qos bayan oldugu için banlenmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Burda ben şuyum buyum diye anlatacak değilim zaten, bir saldırı yapıldı cevap verdim sadece.Herkesin hayatı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 arada aptallık ve maydonozluktan ötürü hayattan banlanması gerekenler de var ama ona müdahale edemiyoruz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: yavuz uyuma topic i kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: arada aptallık ve maydonozluktan ötürü hayattan banlanması gerekenler de var ama ona müdahale edemiyoruz ne yazık ki. üstüme alındım aptal oldugum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bence ikisi de çok boşa sinir yapıyor. Ve konu son 3 sayfadır falan çok bireysele kaçtı. Adamın topiği fena ninjaladınız, konuya dönün yada kitlenir zaten. Size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: bence QoS özelden hakaret etmekten, sipeyskeyk de özel mesajı publice açmaktan banlanacak Özel mesajı publice açarım, çünkü biraz önce yaş kaç yiaa ? diye bir öm attı, insan gibi cevabını verdim. Geldi yine öm atıp saldırıyor, bu ne abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 başlık bir sosyal deney olarak incelenebilir ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 90'ı gördük, 100'ü de görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 özelden hakaret etmedim. sen kimsin yargılıyorsun beni dedim. zaten görülüyor. hakaret eden biri varsa o da phae ona ne yaparlar bilmiyorum son olarak da, cidden çok gereksiz bir tartışma oldu, insanlara her şeyi kendilerinin doğru bilmediğini, başka insanların başka fikirler de yürütebileceğini, kimsenin hayatını bilmeden yorum yapılmaması gerektiğini söylemeye çalıştım. Ama hala öğrenememişim ki, kimseye bir şey anlatmaya çalışmamak gerekiyor. çünkü at gözlüğü ile bakmaya devam ediliyor, boşuna yorulmuş oluyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hona mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: 90'ı gördük, 100'ü de görürüz. gideri var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 said: hakaret eden biri varsa o da phae ona ne yaparlar bilmiyorum Ahah nerede var hakaret? Topikte bir tek sen varsın sana katılmayan herkesi hor gören, "Ahah klavye başında yaşayan ezikler sizi ne taqarım ;););)" geyiği çeviren. Üzgünüm ama olgunluk pek yerlerde. Mantık akışına hiç değinmiyorum zaten. Eli ayağı düzgün tartışmaya her çalışıldığında çok içi boş bir ayar denemesi yapıyorsun, herkes görüyor ve dalga geçiyor seninle. Biz hakaret etmedik yani sana, ama sen burada herkesi hakir gören tavırlarda postlar atıyorsun, bu yani durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kirik kalpli aldatilanlar cephesi saldirgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Başlığın içine ettik, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 başlık içine edilmeyi hak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Oturdum 90 sayfayı okudum. Hepiniz haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: said: hakaret eden biri varsa o da phae ona ne yaparlar bilmiyorum Ahah nerede var hakaret? Topikte bir tek sen varsın sana katılmayan herkesi hor gören, "Ahah klavye başında yaşayan ezikler sizi ne taqarım ;););)" geyiği çeviren. Üzgünüm ama olgunluk pek yerlerde. Mantık akışına hiç değinmiyorum zaten. Eli ayağı düzgün tartışmaya her çalışıldığında çok içi boş bir ayar denemesi yapıyorsun, herkes görüyor ve dalga geçiyor seninle. Biz hakaret etmedik yani sana, ama sen burada herkesi hakir gören tavırlarda postlar atıyorsun, bu yani durum. geri dönüp postlarını bir okumanı öneririm. "hakaret" in anlamını da gözden geçirmek lazım tabi. "agzından köpükler fırlıyor" sana göre hakaret olmuyorsa terbiyeni gözden geçir önce. kimseye ayar verme niyetim de yok, ben sadece kendi görüşlerimi belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abvblizzard said: Oturdum 90 sayfayı okudum. Hepiniz haksızsınız. aşk doktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmek the lovemaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 loverboy89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 aha 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar