QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Farinal said: Ne konuda güveniyorsun kendine? Yaşadıklarını bize anlatınca bizim "Harbi yaşamış!" diyeceğimize mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Farinal said: Ne konuda güveniyorsun kendine? Yaşadıklarını bize anlatınca bizim "Harbi yaşamış!" diyeceğimize mi? Burada "Yaşadıklarını anlat" diye bir anlam nasıl çıkıyor bana söyleyin forumdan ayrılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 konulabilirmiyim sparkcaster ? iznin varmı reis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi ne olur, 1v1'e dönüştürmeyin şu topiği. Queenofspades'de birşeyi söyleyecekse destekleyecek bir mantık falan sunsun, zira kasımpaşalı ablayım tadı vermekten başka bir icraatı yok şu ana kadar şu topikte. "İntikam almayın, günah ayıp bık bık" niye diyince "Göreceginiz çok şey var, bakın ben çok şey yaşadım, acayip olgunum, siz hiçbirşey yaşamamış bebeler birgün benim yüce olgunluguma ulaşırsanız anlarsınız. Haydi okula." roleplayinde. Hayır bide argümanı tüketip, cooldown'ı gelince tekrar geliyor, yetişemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sessizce başlığa yazmayı bırakırsan unutulup gidecek ve kapanacak bu konu. Ama konuştukça batıyorsun, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? Köpüklere dikkat, insanların üstüne sıçrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Klavye başında vakit geçiren insanlar diyor da benim yaşadığım hayatın 1/10 'unu yaşıyorsa şanslı hissetsin kendini, yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vurmayın kız öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ress plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? epic fail bu resmen ahahah 1 senede 1500 postun var. klavye başında vakit geçirdiğin açık. Kimse anlatta dememiş sana ahnahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 buyse intikam al alma senin bilecegin is, asagi yukari herkes burada gorusunu yazdi karsit olsak da farkli seyleri senin iyiligini dusunerek yazdik ama bunu yapma abi Buyse said: bu arada ben başına illa gelecek demiyorum. benim yapmak istediğim şey gayet psikolojik. HAYATIMIN ADAMI dediği adamla evlense bile, hep benden bir parça taşıyacak, adamla tartıştığında kızdığında aklına ben geleceğim. bunu çok çok iyi biliyorum. bu gayet bilimsel birşey. YAPMA BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BRING AMPALAMPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yok yok cooldown'da, 3-4 gibi gıcır gıcır beyin kusmuklarıyla şerefleneceğiz merak etmeyin. "Hepiniz nolifesınız" subtextiyle şenleneceğimizden şüphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 khalad said: QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? epic fail bu resmen ahahah 1 senede 1500 postun var. klavye başında vakit geçirdiğin açık. Kimse anlatta dememiş sana ahnahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: Klavye başında vakit geçiren insanlar diyor da benim yaşadığım hayatın 1/10 'unu yaşıyorsa şanslı hissetsin kendini, yazık yahu. Allah aşkına anlat şu çok özel hayatını da bi dinleyeyim ya, bakalım hangimiz daha uzağa işiyoruz? aynen buna çevirdin. öm attıydım da burdan da yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bundan sonra attığın her özel mesajı afişe ediyorum, yeter bokunu çıkarttın. sipeyskeyk Sessizce başlığa yazmayı bırakırsan unutulup gidecek ve kapanacak bu konu. Ama konuştukça batıyorsun, yapma. Allahın aşkına sen kimsin nesin ki "yargılamaya" çalışıyorsun? hani böyle süper otorite, akademik çalışmalar yürütmüş sözü kredi eden bi insan olsan diyeceğim de, işsiz güçsüz bi insan, bana böyle yorum yapamaz. Ben işsiz güçsüzüm ha ? ahahahahahahahh. beni yargılayamassın diyene bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neden anlatsın ? ha neden ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @ phae,sipeyskeyk,qos gerek yok böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: sipeyskeyk said: Klavye başında vakit geçiren insanlar diyor da benim yaşadığım hayatın 1/10 'unu yaşıyorsa şanslı hissetsin kendini, yazık yahu. Allah aşkına anlat şu çok özel hayatını da bi dinleyeyim ya, bakalım hangimiz daha uzağa işiyoruz? aynen buna çevirdin. öm attıydım da burdan da yazayım. hayır naparsan yap anlatmanı istemeyeceğiz senden hayatını >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fikstür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 topic inanılmaz, baylar müthişsiniz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi ikinizin de sosyal hayatı umrumuzda değil. Sen bence yavaş yavaş yat, şöyle bir hayatını gözden geçir. Bariz bir kendini beğenmişlik zirvesisin bence. "Ay hayatlarını klavye başlarında geçiren eziqler, ben sizden çok daha fazla şey gördüm" modu da bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 o sizin müthişliğiniz efendim. rica ederiz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yavuz uyuma topic i kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar