khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 85 sayfa 1200 küsür post öeh tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sdeceokuyangenç said: ... ya tamam kan akacak kan demiyorum ki insanlık görevi olarak asistanı aile,okul ve benzeri ilgili kurum kuruluş tekil çoğul şahıslara bildirmesi lazım, o kadar. insanlar da bunu tekrarladı on kez kızı da düşünecek her insan gibi niye böyle oldu tüh müh diye en geç 1 ay sonra da normale dönmesi gerek intikam da almasın tamam, ben olsam ben de almazdım ama kız böyle böyle diyor :(( ları görünce de mantığı bir anlığına duran umut sarıkaya karakteri olmamak elde değil, ortaokul ilişkisi değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Sen baya bi "haberdar" olmuşsun her şeyden. kendi bildiğin sana yetsin, hadi canım. "sinan abi" said: hadi yavrum hadi hadi yürü burası warlock tr değil bak burdada terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warlock tr den banlattınız burdada banlatırsanız ayıp olur yani. benzerlik şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sen benim kim olduğumu, ne yaşadığımı, ne gibi deneyimlerim olduğunu nereden biliyorsun da, incinmemiş/ bilmiyor/ aman saf bu gibi yorumlar yapabiliyorsun? insanları yargılama misyonunu edinmişsin kendine de, önce biraz oku öğren, saldırma önüne gelene. bi senin bildiğin doğru değil bu dünyada, kafanı toslayınca öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 karakterler çocuklukta sabitlenseydi kalsaydı etrafımda hala fiziksel olarak yetemedikleri için tükürüp kaçan adamlarla dolu olurdu düşüncelerin ve hayat deneyimin karakterini şekillendirir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Phae said: Düşüncelerin karakterindir. Değildir. Karakterin; düşüncelerin, eylemlerin, deneyimlerin, hislerin ve genetik kodlamandan oluşan bir bütündür. Eylemlerini düşüncelerine göre yaparsın, hislerin düşüncelerine göre şekillenir. Deneyimlerin, düşüncelerini değiştirir. Herşey değişir. Genetik kodlama zırvası direk saçmalık, kimseyi tavırlarına göre suçlayamazsın eger negatif birşeylerin insanda dogustan oldugunu savunuyorsan. Ayrıca konu üzerinde kalamayıp taşırıyorsunuz, bir at sineğinin attention span'ine sahipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kim olduğunu yazdıklarından az çok çıkarıyorum. hiçbirşey yaşamamışsın. hiçbirşeyden haberin yok. muhtemelen kompklekslisin, kendine güvenin yok. burada gelip millete bilmişlik yapıyorsun, gelip bana yaş kaç diye özel mesaj atıyorsun utanmadan, nasıl yargılamayayım seni ? Yargının kendisi olmuşsun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 xunn ve sipeyse 300er kere +1 çakıyorum ve kaçıyorum. yoruldum lan okumaktan fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahaha millet cevap verim kapak olsun derken saçmalamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yok lan kaçma, tam heyecanlı yeri başlıyor şimdi. mısırları alıp geliyorum ben. brb :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Ayrıca konu üzerinde kalamayıp taşırıyorsunuz, bir at sineğinin attention span'ine sahipsiniz. Bunu gene yazmak istemezdim ama... Gerçekten... OOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 en manyak. masmanyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 belirtecek fikriniz yoksa dükkanın önünü kapamayın arkadaşalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: kim olduğunu yazdıklarından az çok çıkarıyorum. hiçbirşey yaşamamışsın. hiçbirşeyden haberin yok. muhtemelen kompklekslisin, kendine güvenin yok. burada gelip millete bilmişlik yapıyorsun, gelip bana yaş kaç diye özel mesaj atıyorsun utanmadan, nasıl yargılamayayım seni ? Yargının kendisi olmuşsun adeta. Gelip buraya yazmamı mı bekliyorsun, "ay sevgilim beni aldattı" da bilmemne diye. Hiçbir şey yaşamamışım. Sen kimsin de bana bunu söylüyorsun? Kendime gayet de güveniyorum. Cv mi ekte sunayım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: sipeyskeyk said: kim olduğunu yazdıklarından az çok çıkarıyorum. hiçbirşey yaşamamışsın. hiçbirşeyden haberin yok. muhtemelen kompklekslisin, kendine güvenin yok. burada gelip millete bilmişlik yapıyorsun, gelip bana yaş kaç diye özel mesaj atıyorsun utanmadan, nasıl yargılamayayım seni ? Yargının kendisi olmuşsun adeta. Gelip buraya yazmamı mı bekliyorsun, "ay sevgilim beni aldattı" da bilmemne diye. Hiçbir şey yaşamamışım. Sen kimsin de bana bunu söylüyorsun? Kendime gayet de güveniyorum. Cv mi ekte sunayım istersen? Ne konuda güveniyorsun kendine? Yaşadıklarını bize anlatınca bizim "Harbi yaşamış!" diyeceğimize mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Belli belli. Sıkışınca yaş kaç ? daha çok yolunuz var bıdıbıdı diyen bir insan eminim çok güveniyordur kendine. Yaşın kaç bilmiyorum ama pek bi işe yaramamış geçirdiğin yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @fly hyr abi ben onu demiyorum.. ben sadece istediği kadar sevsin böle bi insanla bidaha hiç bir şekilde alakadar olmaması gerektiğini savunuyorum.. nefret bile etmesin yani.. zaten sevemez..nötr tanımıyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sen kaç yaşındasın sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 .. said: Rachel Dawes: Wait! You could die. At least tell me your name. Bruce Wayne: It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me. Rachel Dawes: [realizing] Bruce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? Anlat diyen olmadı ki böyle bir şey yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? AAHAHAHAHAHAHAAH FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: NİYE ANLATAYIM? Bana bir şey katacak sanki, kendimi kanıtlamama gerek mi var klavye başında vakit geçiren insanlara? abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: Yaşın kaç bilmiyorum ama pek bi işe yaramamış geçirdiğin yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar