Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi adam sevdiği için hala kıza ne olur onu düşünmekte, durum üzücü yani. Aynı şeyi yaşadığım, aynı şeyi hissettiğim için yapmıyor olmasını izlemek bambaşka bir dram. Eminim o çok düşünmüştür adamın altına yatarken sana ne olur, planlarına ne olur, insanlara bir daha aynı şekilde güvenebilir misin. Ama yooo, o çok pişman. niye pişman olsun ki, kız daha bir bedel ödemiş değil, çok komik bu kadar rahat oynatıyor olması parmağında. Adama gitsen o da sana güler. Hepsi devam edecek bak gör. Başkalarını incitecekler. Durum "ZAAA İNTİKAM"'ın baya ötesinde ama bunu görebilecek perspektife henüz sahip değilsin. Haksız olup hiç etkilenmeyecek olamaları çok üzücü. Gerçekten haksızlık yani sana. Eğitim hayatı bitmez, ama o "söyleme valla bırakırım okulu böhüeeaa" yaparak seni manipüle etmeye hala devam ediyor. Yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 rekora gidiyoruz sesimi duyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hayata dair çok değerli bir kaynak oldu bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ShadowFury said: hoccemama said: bence kızı affet, ben hatalıydım de özür dile. Sonra kızla birlikte o asistan mıdır neyse ona git teşekkür et. oldu olucak sonra da 3some yapsınlar Bende geleyim. Adres nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 81 sayfa özeti zıaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Abi adam sevdiği için hala kıza ne olur onu düşünmekte, durum üzücü yani. Aynı şeyi yaşadığım, aynı şeyi hissettiğim için yapmıyor olmasını izlemek bambaşka bir dram. Eminim o çok düşünmüştür adamın altına yatarken sana ne olur, planlarına ne olur, insanlara bir daha aynı şekilde güvenebilir misin. Ama yooo, o çok pişman. niye pişman olsun ki, kız daha bir bedel ödemiş değil, çok komik bu kadar rahat oynatıyor olması parmağında. Adama gitsen o da sana güler. Hepsi devam edecek bak gör. Başkalarını incitecekler. Durum "ZAAA İNTİKAM"'ın baya ötesinde ama bunu görebilecek perspektife henüz sahip değilsin. Haksız olup hiç etkilenmeyecek olamaları çok üzücü. Gerçekten haksızlık yani sana. Eğitim hayatı bitmez, ama o "söyleme valla bırakırım okulu böhüeeaa" yaparak seni manipüle etmeye hala devam ediyor. Yesinler. sadece sevmekle ilgili bi durum diiil bu insanlıkla ilgili..adam böle bişey yapıp sonra huzur bulmıcaksa bi anlamı yok.. oturup böle birşeye kafa yorup intikam almasıda önemsediğinin göstergesi ona bakarsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi kızın acı çektiğinin düşünülmesi çok acıymış cidden. bariz buyseylen konuşarak kendi vicdanını purify ediyo. biz de burda uzun uzun okuyup yazıyoruz dfs belki de 2. veya 3. sevgilisiyledir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 şaka bi yana gidip asistanın karısına olayı anlatmıyorsan ayıp. kadınında bilmeye hakkı. + okula yayıp intikam almazsan saflıgıda geçtim, kanımca aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ilk sevgilisine döndü şoku atlatmaya çalışıyor geyiklerini duyduğunda yanına kar kalacak kalmayacak, üzülecek demeyi bırakman gerekiyordu, da neyse sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi ninja kaplumbağalar serisi bittiğinden beri intikam almayı kötü görmüyorum. Ama ayarı kaçırmayacaksın. Pratikliği ve işlevselliği yadsınamaz, ve adalet çok önemli birşey. Nickelodeon'dan ahlak dersleri alıp gerçek hayata uygulamayın bence. Adam rapor edilmeli yaptığının durması lazım. Pasif kalmak ahlaksızlık. Kız duyurulmalı, kimse yaptıgını bile bile bu kızla beraber olmaz. Evet çok kötü, ama bunu kimse ona yaptırmadı. Sistematik bir şekilde ve bilinçli yollu çünkü. Ah tüh bir kere oldu değil yani Buyse. Yapıyor bunu kız. Şimdi sen ahlak bekçiliği yaparken o aynı şekilde başkasını ayartıp incitecek. Ama sen bunu duyurursan olay ziniri şu: Çooook utanıcak. Şu an utanmıyor. Gerçekten utanmıyor yaptığından. Çünkü bundan önce utanırdı ve yapmazdı utansa. Gerçekten pişman edilen bir insan tekrar yapmaz. Yaptırımsız yanlışın önüne geçilemez. Bunu inkar edebilecek biri olduğunu sanmıyorum aranızda. Yani demem odur ki, yaptıgın şey intikam değil, adalet ve başka insanları koruma. Ve eger ben senin sevgilinle beraber olacak olsam ve bana söylesen durumu önceden, çok müteşekkir kalırım sana. Ve birgün o kız da kalacaktır, inan yani. Mahvolması lazım o kızın. Sürtecek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi şuan çok iddialıyım. barışmazsa TOPUM. Aha da buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: abi şuan çok iddialıyım. barışmazsa TOPUM. Aha da buraya yazdım. bu kadar iddaalı değilim ben ama, büyük ihtimalle olacağı budur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 niye barışsın abi. sildim diyordu en son. gerçi 60 tan sonrasını kaçırdım ben. ne değişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Hadi oldu diyelim bir daha güvenebilecek mi? Al başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kız için üzülmeye başladı çok üzülüyo diye dasşkdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 modern çağın paladini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: abi şuan çok iddialıyım. barışmazsa TOPUM. Aha da buraya yazdım. Bir süre sonra aldatıldım vol. 2 isimli yeni bir topic açar. 184384 sayfa yazarız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 barışcakta kız istemicek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ya barışmadan önce o kızı duyursun, sonra inanın o kız o utançla meryem ana bile olur çıkar. Herşeyi değişir, sonra eğer egondan fedakarlık yaparsan olabilirsin tekrar beraber. Ama incitmek zorundasın Buyse. Yoksa yine aldatır, oooh boynuzluk olursun. Adamı yık direk. Kızı da yık, eğer düzelirse ve sen hala onu seviyorsan neden olmasın, aynı insan olmuyor sonuçta. Kaldırma meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yuh ya. barışma sakın buyse. büyük hata yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Farinal said: barışcakta kız istemicek bence the ultimate fail olur heralde. ya da kız tamam der kabul eder, sonra takılmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yine aldatır ki huylu huyundan vazgeçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Valla böyle bir durumda barışmak falan çok çok zor. Hadi diyelim barışmak gibi bir sabrı ve sukuneti gösterdin, ya kız tekrar böyle birşey yaparsa? Emin ol intihara kadar sürükler bu seni. 100 kere düşün 1 kere adım at derim ben. Kızı üzmiyeyim diye kendi hayatına çomak sokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 82 sayfa konuştuk, adam gitti kız çok üzülüyo çok pişman dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bence kesinlikle geri kabul etme. Ben aldatıldıgımda ilk haftamızdı daha, senin ki dallı budaklı ilişki, orta yerine kocaman bir sıçrama var. Çok fazla kadın var dünyada. İnan buna yani, çok gerçek bir söylem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar