vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya gerci burdan atip tutmak kolay, basima hic gelmedi bilmiyorum napcagimi ama su ana kadar yasadiklarimdan sadece onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence bi kız arkadaşının asistanı ayartmasını sağla sonra bir gün asistan buz banyosunda böbreksiz bulsun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asistanın karısını döv, kızı okula şikayet et, asistanla ayrıl nasıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Laraken said: BabacumMostors said: ben alkollü değilim ya fabrika ayarlarım böyle "ya cidden bielmedim beyi" hangi fabrika çıkışlısın olum? "olum" mu? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 olum dedigin nedirki gollum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o kadar kinci bi insanım ki böyle konularda. kan alırım, o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence asistanı bir yere çağır spartaaaaa deyip kafasına tekme at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BabacumMostors said: Laraken said: BabacumMostors said: ben alkollü değilim ya fabrika ayarlarım böyle "ya cidden bielmedim beyi" hangi fabrika çıkışlısın olum? "olum" mu? canın sağolsun mohikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cok cirkin bir olaymis, gecmis olsun, intikam falan gelmiyorsa icinden bosver gitsin. su ana kadar hayatta gorduklerim hep insanlarin ne ekerse onu bictigi olmustur. zamani gelince o da yasayacak aci bir tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: sinirlendim bağırdım çağırdım uzakta olmasa şiddet de uygulardım. Asistan evli bir de. Gidip okula yaysam ikisinin de hayatı mahvolur. Ama ne fayda olacak. Kendi pisliğinde bogulsun. Benim paramla aldığı yatak üzerinde benim yüzüğüm parmağındayken bunu yapabiliyorsa ömür boyu mutlu olamaz zaten. Allahından bulsun.sacmalama abi, kimse allahindan falan bulmaz. asistan evliyse git evliligini bitir ilk olarak. oc almak icin degil, karisini aldatan bir orospu cocugu oldugu icin. kiza girisirsen hakliyken haksiz olursun (yani olmazsin da bisey kazanmazsin), bu olayin duyulmasini sagla bir de okulda, rezil olsun, tamamdir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kaşarın kilosu ne kadarda sen bu kıza bu kadar değer verdin geçmişi insanın gölgesi gibidir abi sen ne kadar uğraşsanda kız geçmişinden kurtulamamış.intikam almaya çalışmak ona hala değer verdiğini gösterir bence hiç ilgilenmeyip hayatına girmemiş gibi davranmak en büyük ceza olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 üzgünüm ama şöyle bir durum war biraz küfür:/ yiyemiyeceğin yarrağın altına girmessen daha iyi derim bırak ne halleri varsa olsun iyi tarafından bak evlenipte sana böyle şeyler de yapmış olabilirdi, sonucta güveninden başka birşeyini kaybetmedin, ama sinirle kalkan zararla oturur derler. sal gitsin muhattap olma en büyük ceza karşındakie susmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahahahhaah kaldır olm onu banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Baya kötüymüş ya. Ben de intikam peşindeyim şu an, 2 kere yanlış yaptı bana aynı düdük. Yorucu bişey ama. Kendin yıpranıyosun sonunda. İntikam sağlıklı bir duygu değil çünkü. Kafanda bazı şeyleri kurup, bunları hayata geçiricem diyosun. Sonra dötünde patlayıveriyo afedersin. Unutma sürecin baya uzun olucak ama yapıcak bişey yok. Sen zaten süper melek bir adamsan ve kız sana bu kaşarlığı yaptıysa emin ol ilerki ilişkilerinde de tutunamayacak bu hatun. Kızın yaptığı iğrenç bişey, bütün postları da okumadım gerçi ama dönüp kendini de bi eleştir. Bir yerde hata yapmışsındır sen de muhakkak. İpleri kızın eline vermişsindir belki en başından. Bütün gücü kızın eline verdiğin zaman gözü dönüyo hepsinin çünkü. sdf Ama sakın yanlış anlama yine. Kızın yaptığı nolursa olsun iğrenç ve yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 intikamınız için yaşayın onurlu savaşçılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu arada onlar cigicigiye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Aslında abi var ya, böyle düşündüm de asistanın eşine söylersin falan diyordum, bence değmez. valla değmez. Sizin yolunuz size diceksin, ceketini alıp çıkıcaksın. Hiç zamanını, vaktini harcamaya değmez. vaktine yazık. takılın siz diceksin, ne halleri varsa görsünler. ne kendini yorucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asistanın karısına "hanım hanıııım kocana sahip çık " de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi ilk on onbes sayfayı okdum da son olarak ne yaptı buyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 biraz yufka yürekli kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bişey yapmasın zaten. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ilk 14 sayfayı okudum. 50 olmuş devam edemedim. sonuç ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Benzer bir olay basıma gelmişti universitenin ilk yillarinda. Layiginizi bulun diyerek sildim hayatımdan. Evet. Kolay olmuyor bu süreç ama atlatiyorsun bir sekilde. Şimdi çok daha güzel ve süper bir kız arkadasım var. Diger erkek uyuşturucudan dolayı okuldan atıldı, kız zaten esrarkes olmuş kucaktan kucağa geziyor. İronik olacak biraz ama sırf dersten geçebilmek için 2. Asistan ile yattı, yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar