sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hatta o asistan olacak hıyarın eşini bul ona söyle. yok öyle seni mahvedip yoluna devam etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 karısına anonymous mektup yolla evliliği mahfolsun çocuğu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 GİVE THEM NOTHİNG TAKE THEİR EVERYTHİNG ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Oha abi çok geçmiş olsun. Her türlü desteğe hazırız. Güvenmek çok zor işte bu yüzden. vauy anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vay whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Asistana yüklenmeyin direk. Belki kız sevgilisi olduğunu söylemedi adama? Karısıyla ilişkisinden çocuğa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Herkese yay direk. beter olsunlar. asistana güzel bi sürpriz hazırlayabilirsin aslında ha. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yapmam hayır. Annesine söyledim sadece kızına sahip çık metres olacak orospu olacak diye. Vicdan azabı bir ömür ona yeter. Ben ona öyle iyi davranıyordum ki şu dünyada en son aldatılacak adam olarak görüyorum kendimi. Çapkınin önde gideniydim. O üzülmesin diye kızlardan bile uzaklaşmıştım. Bundan sonra onu böyle seven adam bulamaz. Paçavra olsun dursun. O ona yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Asistana yüklenmeyin direk. Belki kız sevgilisi olduğunu söylemedi adama? Karısıyla ilişkisinden çocuğa ne? yüzük takıyormuş kız, hadi yüzüğü çıkarmış olsun.Kız adamın evli olduğunu bildiğine göre adım gibi eminim adam da kızın sevgilisi olduğunu biliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oha yannız direk yaymak lazım okulda herif şerefsiz , kızın zaten ne oldugu ortada. allahtan evlenmemişsin ileride böyle birşey olsa daha çok koyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=R1cKfz_EteY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 orçunun damarına bastınız galiba gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Çapkın olsaydın aldatmazdı muhtemelen. Bırak yea, gerizekalıymış kız hak etmiyormuş seni. Evlenseydiniz o zaman da aldatırdı yani. En azından evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun son anda kurtarmışsın paçayı. Sonra bir de boşanma davasıyla uğraş sdf. Neyse boşver bir an önce atlatabilmeye bak. @speys evet yüzük olayını sonra gördüm^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: allah düşmanımın başına vermesin. Çok bok haldeyim. Ben onun için neler düşünüyordum. O kendini nelere layık görmüş. Bir ay yüzüme baka baka yalan söylemesi en ağırı. Hiçde kendini bok gibi hissetme dostum. Sana göre değilmiş boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 al bu benim beylik ingiliz anahtarım. git vur alnının çatına namusunu temizlemeden gelme. http://213.243.33.236/thumbnail/46/41000000000466997.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi intikam al kesinlikle yane gerekiyorsa okulun ustunden ucakla poster gezdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kızın yatarak müdahale ettiğini nerden öğrendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gidip yayamaz abi nasıl kendını daha kotu duruma dusuracek adam.hem aldatılmıs hemde mıllte benım kız arkadasım benım boyle boyle boynuzladı dıye mı anlatacak? ama o asistanın karısına bi mektup yazabılır içini rahatlatmak için. gerci bence o adamında pek sucu yok hangı erkek olsa gelen kıza s..r cekmez neticede. uzuldum tabı durumuna ve patininde godoş olmayıp kısa sure ıcınde bıcok msj la tepki vermeside hosuma gitti. gecmıs olsun yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Offf off ne iğrenç, ne gereksiz insanlar var be, 5dklık zevk için yılları feda eden. Beteri başlarına gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kesin bunları anlatırken puppy look da atmıştır acımıycaksın ya böylelerine. sen niye acı çekiyosun bırak onlar düşünsün SHOW NO MERCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 En iyi çözümü söylüyorum sende asistanın karısıyla yat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Adamın eşine söylemek gerekir, aldatıldığını bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 chagy said: Offf off ne iğrenç, ne gereksiz insanlar var be, 5dklık zevk için yılları feda eden. Beteri başlarına gelir umarım. 5? WTS MOJO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim başıma gelse böyle bir olay okula direk yayardım bunu. asistanın işi bile tehlikeye girebilir bu durumda. üstüne bir de asistanın karısına gider söylerim. daha sonrasında hiçbir pişmanlık yaşamayacağını garanti ediyorum sana.hakeden birisine alınan intikam muhteşem bir duygu gerçekten. kevaşeden de geç olmadan kurtulduğun iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar