Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dasaaa said: kaçacak yeri kalmamıştır şu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: Vidar said: o değil de kız neden itiraf etti ben onu merak ediyorum. asistan tehdit etmiş olabilir. bunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Redeagle said: kermit said: Buyse said: adamın ilk vukuatı değil. abi bu kız milleti cidden çok saf. adam iki yakınlık göstermiş, emrivaki yapıp evine gelmiş sarılmış falan sonraki gün tekrar gelmiş. o da istemiş abi işte. beni en çok deli eden bu. göz göre göre aldatılmışım. çıldıracak gibi oluyorum ya. lan ben bunu bilmiyodum okumadım arada kaynamış ağzına sıç asistanın direk of bende bişi yapma diyorum saf gibi. welkam kermit ._. orayı okumamışım ben abi ben kız asistana gitti direk asistanın pek bi olayı yok sanıyorum aman tanrım BEN Bİ CANAVAR YARATMIŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi şuan bildiğin sinirliyim şu olay hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: benim aklıma şu geldi bi anda şimdi asistan var kız öğrenci muhtemelen. şimdi senin kız notlarını yükseltmek için asistan ile yatmış olmasın ? yani sırf sizin geleceğinizi düşünmek açısından. Türk filmi tadında olmuş bu yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Aynen. Bence böyle olaylar için Pati Wuruju Team kuralım. 3-4 kişi. Dövelim bu adamları sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: kendi gururum için iki insanın hayatını mahvedeyim mi? onlar benim hayatımı mahvetmiş olmalarına rağmen. mahvet. Masquerade said: Kız öğrenci mi? Evet ise düşünmeden git o asistanın hayatını piç et. Okula duyurmana gerek yok. Karısına çıtlat, delillerini okul yönetimine sun. Böyle pezevenkler mümkünse eğitimci falan olmasın. Kızın zaten annesine söylemişsin. katılıyorum. sigisMoNd said: Masquerade said: özetle: 1- kızın anasına soyle 2- asistanın karısına soyle 3- asistanı sikayet et delillerin ile yeterli haklı kermit said: Buyse said: adamın ilk vukuatı değil. abi bu kız milleti cidden çok saf. adam iki yakınlık göstermiş, emrivaki yapıp evine gelmiş sarılmış falan sonraki gün tekrar gelmiş. o da istemiş abi işte. beni en çok deli eden bu. göz göre göre aldatılmışım. çıldıracak gibi oluyorum ya. lan ben bunu bilmiyodum okumadım arada kaynamış ağzına sıç asistanın direk of bende bişi yapma diyorum saf gibi. gerçekler acıdır ama kız milleti saf falan değil, çatır çatır sevişmişler işte. asistan tecavüz etmemiş sonuçta. kızı da hayatından sil bir an önce, unut tamamen. kaşara denk gelince insan üzülüyor tabii. hani aşık olduğun bi insan olunca, AH GÜZELİM KİM BİLİR ASİSTAN NASIL BAŞTAN ÇIKARDI DA ZORLADI :( diyorsun da, aslında durum öyle değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Vidar said: balon said: Vidar said: o değil de kız neden itiraf etti ben onu merak ediyorum. asistan tehdit etmiş olabilir. bunu anlamadım. kızın asistanla ilişkisi hangi tarihe dayanıyor , bundan kim emin olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Roket Adam'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: abi şuan bildiğin sinirliyim şu olay hakkında. sinirlenmemek elde değil evet. bu tip bi itirafı yüzyüze duymak da bir erkek için aşırı challenging bi durum, zor tutuyor insan kendini, tabi kimisi niye tutayım diyebilir de ben hayatta kadına el kaldırmam diyen biri olarak çok zorlanmıştım. tabi bende evlilik, yüzük falan yoktu ortada, bu daha zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Roketin de dediği gibi hala hislerin olduğu için yumuşama ılımlı düşünmek gibi şeyler yapma.Karakterli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi avukat arkadaşla konuştum şimdi araştıracak durumu birşey yapılabilir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: Okula duyurmana gerek yok. Karısına çıtlat, delillerini okul yönetimine sun. Böyle ^+'+34 mümkünse eğitimci falan olmasın. Kızın zaten annesine söylemişsin. +1. şahsi intikam vsyi geçtim, altına yatırıp geçiren eğitimci sayısının azalmasına katkıda bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 olmazsa zaten yıllardır annesine milyonlarca yalan söylemiş bir insandı. annesi biraz burnunu sürter. ben daha fazla girmek istemiyorum bu olaya. allahından bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: Vidar said: balon said: Vidar said: o değil de kız neden itiraf etti ben onu merak ediyorum. asistan tehdit etmiş olabilir. bunu anlamadım. kızın asistanla ilişkisi hangi tarihe dayanıyor , bundan kim emin olabilir ? 3 gün abi o ilişki. 3 gün. nöbette tanışma. sonraki gün eve gelme. sonraki gün sevişme. budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: olmazsa zaten yıllardır annesine milyonlarca yalan söylemiş bir insandı. annesi biraz burnunu sürter. ben daha fazla girmek istemiyorum bu olaya. allahından bulsun. babasına söyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 annesiyle babası ayrı. babasının da imam nikahlı karısı falan var. adamı iplemiyor kimse ailede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kendini hiç kasma böyle şeylerle. biliyorum aklından çıkması imkansız denecek kadar zor ama yalnız kalmamaya çalış, arkadaşlarınla konuş. gördüğün herkese anlat yaptığı rezilliği, kus dışarıya herşeyi. hiç birşeyi içine atma. bunu ailesi ile paylaş. her yaptığı bokluğu bilsinler sen anca o zaman rahatlarsın başka yolu yok bunun. astım kestimle olcak şeyler değil. bir defa buna değecek biri mi ? hayır. hah bir de mutlaka o şerefsizin ailesine bildir durumu. hayatını rezil et. senin hayatını nasıl alt üst ettilerse sende onlara aynısını yap. okul bilsin, şerefsizin ailesi bilsin, diğer şerefsizin ailesi de bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi ailede enteresan. direk kaçacaktın sen en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yalan rüzgarına donmus burda işler. geçmiş olsun diyim bende bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi de rakı koyanlara sert çıkılmış, ona anlam veremedim, içicek abi tabi, içip içip kendini harap etsin demiyorum da, böyle zamanda içilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Farinal said: abi ailede enteresan. direk kaçacaktın sen en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Vurda kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 saçma sapan konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar