kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: yapma etme, ben istedim ben suçluyum falan ayağı çekti. bunu dediyse kız asistanı seviyo hacı söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geç geç. haketmiş o asistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben sürekli kıllanıyordum, üstüme geliyordu sen uyduruyorsun paranoyaksın diye. tüm korktuklarım başıma geldi bir bir. tüm taşlar yerine oturdu bunu öğrendikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: kendi gururum için iki insanın hayatını mahvedeyim mi? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: Buyse said: yapma etme, ben istedim ben suçluyum falan ayağı çekti. bunu dediyse kız asistanı seviyo hacı söyleyim. orası belli zaten. abi açacağın davayla bir yere varacağını sanmıyorum, sadece adam evliyse eşine söylersin, o boşanır gider eşinden öyle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Abi kız için ne düşünüyorsan öyle yap ama asistanın şikayet edilmesi gerek bence. Yarın başkasının sevgilisinede aynı şeyi yapmayacağı ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 naraso said: geç geç. haketmiş o asistan adamın ne suçu var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: o yüzden ucunun sana dokunacağı şeyleri yapma burdakilerden gaz alıp. ucu, dokunması mı kalmış adama acının en büyüğünü yaşatmışlar. şimdi 2 seçenek var ya allah'a havale edecek. ya da kansız, acısız intikam planlarından seçecek. edit: ben olsam allaha havale ederdim belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kasara bak bi de tepkilerini ölcmek icin seni deniyo. belli yani ne kadar sinsi bi bitch oldugu. kurtulduguna sükret. intikam da alma bosver, onlarin seviyesine düsmene gerek yok abi. o tipte bi insan olsan tamam da, öyle olmadigin halde kendini zorlayarak intikam alirsan hayatin boyunca pisman olursun, yedigin kazik ne kadar büyük olursa ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hakkaten asistanın hiç suçu yok düşmüş önüne affetmemiş. Ama belki bu şerefsizde ayartmış olabilir kızı var öyle hipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Llama said: naraso said: geç geç. haketmiş o asistan adamın ne suçu var la abi hem evlilik arifesinde bir çifti ayırmış , hem de karısını aldatmış. bence haketmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben asistanın eşindeyim hala, hadi sen bir şekilde şanslıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 annesinin bu olaylardan haberi yoktu. söylemeyecekti de. aradım annesini şimdi anlattım herşeyi. mail de yazdım annesine. biraz ailesinden de olsa burnu sürtülsün. hiç olmazsa motor olmasın bundan sonraki hayatında. elin evli adamlarına meze olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence hiç umursamasaydın daha beter bi ceza olurdu onlar için. yani kız böyle bişeyden bahsettiğinde "e git bi daha seviş" deseydin mükemmel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kız öğrenci mi? Evet ise düşünmeden git o asistanın hayatını piç et. Okula duyurmana gerek yok. Karısına çıtlat, delillerini okul yönetimine sun. Böyle pezevenkler mümkünse eğitimci falan olmasın. Kızın zaten annesine söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eğer o maçta c.ronaldoya karşı yapılan markaj sert olmasaydı real madrid üst tura çıkardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 intikam almicak adam lan sakin, siz de ne gazsiniz sdfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Fatma anne, senin kız önünle gelenle yatıyor. Müstakbel damadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 herifi 4chane falan mı versem napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: eğer o maçta c.ronaldoya karşı yapılan markaj sert olmasaydı real madrid üst tura çıkardı bence yanlıs topige yazmıssın dostum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 okuldaki diğer kızları düşün. o adam bi kere yoldan çıktıysa imkanı yok durmaz. hiç yoktan kariyerini bitir şerefsizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi bi şey dicem de kız yalan atıyor olabilir mi, olmaz di mi öyle bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bence kızın ve asistanın fotosunu patide paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kaede said: okuldaki diğer kızları düşün. o adam bi kere yoldan çıktıysa imkanı yok durmaz. hiç yoktan kariyerini bitir şerefsizin+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: ben asistanın eşindeyim hala, hadi sen bir şekilde şanslıydın. adamın ilk vukuatı değil. abi bu kız milleti cidden çok saf. adam iki yakınlık göstermiş, emrivaki yapıp evine gelmiş sarılmış falan sonraki gün tekrar gelmiş. o da istemiş abi işte. beni en çok deli eden bu. göz göre göre aldatılmışım. çıldıracak gibi oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar