Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 online oynanıyor mu oyunlar.yoksa sadece yanımızdaki elemanlarla mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sports champions da online oynanan oyun yok. diğerlerini bilemiyorum ama online oynanan MAG dışında birşey yok galiba şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 magda gereksiz bir oyun ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Killzone 3 + Move + 3D kombosunu test etmek istiyorum ben bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aldım denedım sımdı keske almasaymısım dıyorum.. gereksız.. wii'de bu tenis menis hepsını oynamıstım zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu move zamazingolarını toplasam 250-300 lira falan oluyor galiba. ama ne alemde, bi oyun, bi hype var mı ps3 move için? wii almak daha mantıklı geliyor, sanki daha fazla oyun var wii için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Zamanla gelecek Move destekli oyunlar, ben tabiki FPS'leri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 starter pack + 2. motion controller aldım the fight aldım bir de, gelmelerini bekliyorum :) süper: http://www.youtube.com/watch?v=NRE2ZfkfRIc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahah abim inanmıs.fightı bende merak ediodum.bi ara alcaktım move fakat virtua tenis falan filan cıksın öyle alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sports champions - disc golf oynayın. aletin algısı o kadar gercekci ve düzgün ki, gercekten oynuomussunuz hissi yaratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 O isigi da ayri güzel ya. Gece yarisi oynarken mükemmel bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 fiyat olarak en uygun move nerde var? ikili paket olsun ama. kamerası ve diğer zımbırtısı birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Oha video efsaneymiş, napsak ki, yeni PC olayını ertelesek mi acaba sdfdfgjkldfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben starter + move controller aldım 2-3 günde bir oynuyorum, ama ertesi gün her tarafım ağrıyo 5200 küsür yumruk atmışım düşünün haahhaha 80% de yumruk accuracy =) split screen oynanabiliyor ama 4 tane move controller gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 move da the fightı tavsiye ediyor musunuz? zevkli mi. yoksa belli bi noktadan sonra bayıyor mu bir de sports camphion nasıl öneren var mı? öneren yoksa kim ne öneriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bende Sports Champion var ve bence çok zevkli. Hem de eve gelen arkadaşlara move'u en iyi tanıtacak oyun bence, çünkü masa tenisini herkes biliyor ve oyunda da çok iyi yansıtılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Move aldım, killzone 3'te denedim hemen. bir kere acaip kolaylaştırdı oyunu, yani stick'ten iyi ki kurtuldum dedim. İnanılmaz derecede de kalibrasyon ayarları var, ses ayarı, kafa dönme hızı, dönmeye başlama noktası falan. Yani herkes kendine göre bir ayar bulabilir yeterli zamanı ayırıp. Şimdilik keyif verici ve aynı zamanda yorucu buldum. Daha sonra yazarım deneyimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 move aldıysan kesin sports champion alıp masa tenisini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Demo disc'te oynadım zevkliymiş ama Top Spin 4'ü deniyeceğim ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 top spine para verme hiç virtua tennis gelicek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Top Spin 4'ün demoyu oynadım demin, move'a tam destek vermiyor galiba, yani top sağıma gelse dahi soldan backhend yapıyorum vurdu gösteriyor. Daha çok o table tennis hassasiyetinde olmalı. virtua tennis nasıl olacak göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sport champion ve fight siparişi verdim. masa tenisinin demosunu ben de beğendim. devamı için alıyorum. fightı deneme amaçlı alıyorum. deneyince yazarım. bir de sports active aldım. düzenli bir program yaptırıyor. online da oluyormuş da ben kendim yapıyorum sadece. evde pasif şekilde tv karşısında gamepad başında durmak yerine işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 shoptoda weekly specialda 32 pounda indirmişler 42 falandı benimde hesapta 14 pound vardı ztn aliyim diyorum degişiklik olur :) alıcak olan varsa alsın bide şu oyunları deneyen arkadaşlarda bi yorum yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bugün Sharpshooter geçti elime, şimdi killzone 3 ile deniyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hepsi burada getirmis. sharp shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar