Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Twilight Saga: Eclipse

progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.traileraddict.com/content/summit-entertainment/twilight_saga_eclipse.jpg

said:
Bella Swan is reunited with the love of her life (and vampire), Edward Cullen. Her life is back to the way it was before the Cullens' left, except for one major thing. Before Edward left, Bella had not considered Jacob Black (werewolf) her best friend, and she is in vain trying to make Edward and Jacob to make peace and be friends. She is torn between the love she feels for Edward, and the strong friendship between her and Jacob. Can she make them see sense, and can they be good too each other to keep from hurting Bella?And there's new dangers lurking around in the corners, Seattle is stalked by massmurders beyond humanity. Who's behond this, and what connection does it have with Bella

3. Twiligh filmi Eclipse. Üçüncü kitaptan sonra bir kitap daha kalıyor onuda Harry Potter'ın son kitabı gibi iki film yapacaklarmış. Kadroya Bryce Dallas Howard'ıda eklemişler. Ayrıca Dakota Fanning'e kırmızı göz yakışıomuş baya ^^.

Trailer
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ben hala nasıl bir zihniyetin bu filmleri ve edwardı beğendiğini anlayamıyorum

ulan o herifin kendi cıkıp roportajda bende neyimi beğeniyorlar anlamadım dedi

hani yakısıklıysa jacob denilen adam daha gideri var.

evet isimleri falan biliyorum cunku bence mecburi izliyenlerdenim ahha
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen hemen filmlerde oynayan pek çok kadın oyuncuda aynı durum var. Film için satlerce makyaj yapılıyor, çekildikten sorna da eminim belli oynamalar yapılıyordur. Doğal olarak saatlerce makyaj yapılamdan çekilen fotolar hayal kırılığı yaratıyor. Gerçi burada sana Ashley Greene konusunda katılmıyorum >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

mecburi izleyenim diye bir şey yok arkadaş

malmısınız lan siz sevgiliniz vs. istiyor diye gidiyorsunuz, gitmeyin lan

bela mısınız ulan, böyle geliyorlar zorla izledim diyorlar. Neyine zorla, film lan bu neyin zorlası

yürüyün gidin lan, twilight ile gelmeyin bana

banlarım bir daha zorla izledim diyen olursa, yüzyılın yalanlarındandır bu eminim

konuşulmasın hatta şurada twilight,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...