irin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 7 sayfadır bakıyorum hala aklım fıstık sarmada. falında kabaran seyler cıksın e mi arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 mutfaga gidiyorum ben bb, sis bademciklerle ne yiyebilirseng artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: Greko-Roman>Arap . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu da gyros aka döner. o deil de tzatziki varmis evde de, bunun icinde seker var oom. ama yine de gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gobit döner o. yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: mutfaga gidiyorum ben bb, sis bademciklerle ne yiyebilirseng artik. Yap dedik o kadar koca karı ilacını yapmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla söylemiyom. http://images.google.de/images?um=1&hl=de&tbs=isch%3A1&sa=1&q=gyros&btnG=Suche&aq=f&oq=&start=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dartanian said: vaniLLe said: mutfaga gidiyorum ben bb, sis bademciklerle ne yiyebilirseng artik. Yap dedik o kadar koca karı ilacını yapmadın. manyak misin lan BADEMCIKLERINE TUZ SÜR ne, tarcinli su ya da. yabmam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 benim bademciklerim yok lan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gobit döner resmi koyim dedim alman sitesi açıldı http://www.arcadium.com.tr/postarcadium/eylul09/images/firsat/naturel/gobit.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kisme görmedi devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben gördüm adamla kadın vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bazen böyle monitöre ekmek banasim geleyor, zor tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.urfalisahinbeykonagi.com/attachments/Image/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: bazen böyle monitöre ekmek banasim geleyor, zor tutuyorum.aynen yahu böyle topaklar açıp sabahın 5'inde bana sosis falan yaptırıyorlar evde hakikaten ayıp oluyor yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kojiroh'un koydugu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İşkembe için adam öldürebilirim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 açılın tatlıcı geldi, çikolataya fındık yakışıyor. İstanbul'da en iyi baklavayı da güllüoğlu yapmıyor, fabrikasyon güllüoğlu, en iyileri karaköy tabi de onlar da yani bi yere kadar iyi. fakat kimin yaptını söylemem sır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 somonlu sandviç ve yanına kızarmış kalamar yaptım/yedim burgerkingden kalan ranch sos eşliğinde, şahsen tokum şimdik. http://www.mikesowden.org/feveredmutterings/wp-content/uploads/2009/11/kalamari-rings.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ZaugnaKhaldun said: http://img262.imageshack.us/img262/1662/antepfstklsarma.jpg :( burda olsa her gün yiycem de bunu yapan yer göremedim üh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 normal bi pastanede yada baklavacıdıda satılıyo onlar Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 burda değil işte. normal bir pastanede sadece baklava yapıyorlar. bu biraz daha "usta işi" kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 [quote=""] [quote=""] [quote=""] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Cd- said: İşkembe için adam öldürebilirim şu an LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Hakkaten yapılmaz ama. Terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar