Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oha çok şeker fotoğraf=) nice mutlu senelere levent. güzel günler seninle olsun ^__^
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 KAnka çok şanslı bi piçsin başağa da söyledim zaten. En mutlu yıllar senin olsun. yeni levelin hayırlı olsun. Mutlu Yıllar!
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 irin said: ''w'' yoktu=/ emeğe saygı iyi ki doğdun levent, sağlıklı mutlu yıllara
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 /vingthor bey ,banlı oldugundan, diyor ki bebişimin gününü kutlarım. adam bana topik açtı. ben doum günü topiine bile yazamıyorum ): nasıl arkadaşım ben VURUCAM KENDİMİ kfshjk
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oooooooo helal olsun gris efsane doğmuşun ya
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BEYLER BU MUTLU GÜNÜN ŞEREFİNE BUGÜN GARBIÇDA BANLANMAK YOKMUŞ GRİS MÜJDELEDİ!! şaka lan, azmayın hemen memeciler sizi bu arada, kutlu, mutlu, sağlıklı, huzurlu olsun yeni yaşın vahşi yönetici gris bey. İstediklerine daha da yaklaştığın bi yaş olması dileğimle.
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Anneni ve babanı tebrik ediyorum, iyi iş çıkarmışlar.
Öne çıkan mesajlar