Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Çrş 20:00 / Beşiktaş - İst.b. belediye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-3 takım dısında hepsi öyle ki takımların? niye sadece ibb'ye bu tepki yani?

kasımpaşa
bursaspor
kayserispor dışında top oynamaya çalışan takım yok gibi.

antalya ise çirkefe yatan kulüplerin öncüsü mesela (sırf ömer yeter). şifoyu ıslıklasanıza?
Mesaj tarihi:
ligtv de feyyaz hakan ikilisi 1. golde ofsayt denilen pozisyon için 10 saniye bile tartışmadı toplamda. ofsayt ile alakası yoktur denilip geçildi bu arada. dier yorumcularında pozisyon için benzer yorumlar yapacağına inanıyorum
Mesaj tarihi:
ezdik,dağıttık,yere yatırdık bida ezdik..çok imbayiz...
fener gs den kötü top oynadıgı söylenen beşiktaşi görsn herkes..tabi siz mac izlemeden zaaa yapıyordunz sadece :) bu oyunla önümüz acık sorunsuz devam ederiz..bu senede bursayla cekscez anlasılan..
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

ehehe, ibb yi yenip 4. sıradaki yerini koruduğu için bu kadar sevinip bir anda şampiyonluğa yelken açan taraftar bambaşka :)

takım yenince sevinme güzel.
şampiyonluk düşünmekte her taraftarın hayali garipsenecek bişi yok.
sonuçta puan farkı azalınca daha bi ümitleniyo.
tabi bunu abartmaları garip.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dostça bir öneri, kermit hariç beşiktaşlılarla tartışmayın. sizi önce kendi seviyelerine çekerler sonra şerefleriyle döverler. ama kermit ne derse haklı
Mesaj tarihi:
kermit said:

takım yenince sevinme güzel.
şampiyonluk düşünmekte her taraftarın hayali garipsenecek bişi yok.
sonuçta puan farkı azalınca daha bi ümitleniyo.
tabi bunu abartmaları garip.

sevinmelerine bir şey demiyorum zaten, anahtar kelimeler "bu kadar" dı orada bu kadar sevinmeleri garip diyordum :)

Bu arada genel averaja bakılıyor şu anda bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ı ben çok beğenmedim. İstanbul son haftalarda iyi puan toplayınca biraz rahatlamış o belliydi. Yine de ligin son şampiyonunu ciddiye almak lazım. Ama ortada bir Bursaspor gerçeği varken ve Galatasaray gibi bir kadro varken Beşiktaş'ın işi kolay değil. Son hafta Bursa deplasmanı da cabası.
  • Yeni Oluştur...