Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 SeaGle said: abicim elektrik sayaçlarınız mı bozuk nedir 400 ney 140 falan ney 24 saate kadar tv açık, buzdolabı, her akşam bulaşık makinesi, 2 akşamda bir çamaşır makinesi falan, pc, aydınlatmalar(gerçi tasarruflu zımbırtı bunlar) vs vs, 40 ı geçerse ağlıyoruz lan aklıma ilkokul/ortaokulda "ya ben hiç çalışamadım, napacağımı bilmiyorum, kitabı hiç açmadım" diyip sınavdan 100 üzerinden 100 alan kişiler geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 100 ğüzerinden 99-98 alanlarında HOCAM NERDEN KIRDINIZ diye sormaları var bide (ben yaptım bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lafım dartanian'a, izmirde üşünmüyor ki ne klima harcaması kışın yav, ben miyim acayip olan acaba sdfg. en fazla iki kere falan açmışımdır bu kış. bize kışın 110-120 yazınsa (yaz dediğim 6 ay tabi izmirde) 200 civarı (üstü de oluyor altı da) geliyor her ay. üç kişi yaşıyoz işte annem babam ben sdfg. onlar evdeyken nonstop çay yapıyolar yalnız o deli gibi yaksa gerek. 2 pc devamlı açık, 3-4 saat de laptop kullanılıyor. bunun dışında standart şeyler işte. ama öyle akıllı sayaçtır elektronik sayaçtır yok bizde, alsak nası olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi sende problem var.. Yaklaşık 1 aydır ben de öyle adam gibi yakmıyorum ama normalde ince giyinip oturmayı severim o yüzden açmam gerekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fistan said: 100 ğüzerinden 99-98 alanlarında HOCAM NERDEN KIRDINIZ diye sormaları var bide (ben yaptım bunu) ben 100 aldıgım kagıdı almıstım bakmak icin. ne kadar super yapmısm lan diyip geri vermistim sonra. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Abi sende problem var.. Yaklaşık 1 aydır ben de öyle adam gibi yakmıyorum ama normalde ince giyinip oturmayı severim o yüzden açmam gerekiyo :D ben hep öyle geziyorum başka türlü evde rahat edilmiyo zaten. hele çorap falan evde aman diyim. bi de saçımı kurutmak için deli gibi terliyorum kışın, yazın direk kurutmuyorum problem olmuyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aslinda su isi biraz teknolojik yapsalar faturada telefon hatti gibi hangi alet ne kadar yakti gibisinden. super olurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 2 bilgisayar 7/24 açık haftada bi resetleniyor sadece 3 tane 40lık ampul günde 10 ar saat yanıyor 2 günde bi çamaşır makinası çalışıyor tv yok,bulaşık yok,termosifon yok, elektrik çeken başka alet yok 80 90 geliyor aylık bize de kızıyoruz çok geliyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar