tomkat Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 paso dinlerdim birden aklima geldi ama ne adini ne sarki sozlerini duzgun hatirliyorum delircem ;sssssss sarki soyle herifin biri duzgun duzgun konusmaya basliyo(almanca) sonra biseyler oluyo kafayi siyiriyo bagirmaya basliyo AVAVAAUUUS LALORAYAYUUUSS diye sonra nakarat giriyo ingilizce olarak cile mile diyo help pls :(
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 o kadar açıklayıcısın ki, parçayı indiriyorum şu an dinleyeceğim; ama sana söylemeyeceğim ne olduğunu.
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 terbiyesizligin luzumu yok :(
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cunku unlu bi sarkiydi herkes dinliyodu zamaninda hala dinleyenlerin aklina gelir diye o kadar aciklayidi oldum ;s
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oha harbi o tesekkur ederim LOL cile diyo sanardim kucukken jeannymis
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 falco lan tabi ya rock me amadeus
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SuLWRAq-Kuk&feature=related
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ekştayn ekştayn allesmusferştekzayn
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cok iyi parca (tu) ama bilin bakam yukaridakilerden hangisi?
daylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 falco-jeanny bu şarkının 2-3 tane devam şarkısı var hatta çok iyi biliyorum o şarkıyı ben daha doğmamıştım ama 80 lerin şarkısı süper =)
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çocukken balık yemekten nefret ederdim sadece bu şarkıyı dinlerken balık yedirebiliyolardı kaseti var hala ama bozuk :( adını bilmiodum şimdi bi garip oldum nerden aklına geldi ya ahah çok saol
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yalnız o şarkı aşk çile şarkısı değil, pedofili bi tecavüzcü ve kaçırdığı kız hakkında haberin olsun :D
tomkat Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Rewendor said: yalnız o şarkı aşk çile şarkısı değil, pedofili bi tecavüzcü ve kaçırdığı kız hakkında haberin olsun :D lol 5 yasinda ne anliycam ne hakkinda oldugunu hahahaha zaten sarki sozleri de aklimda cocukken anladigim gibi kalmis cileeee git kilim al gel diye soylerdim lol jeanny quit livin' on dreams diyomus gercekte ;o
Öne çıkan mesajlar