Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Forma satan yer ??

_Ravena_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar İstanbulda avrupa yakasında-floryadayım,okumak için bu sene geldim istanbula,normalde izmirliyim.İstanbulda böyle 20-25 milyon arası değişen Orjinal formalara birebir yapılan,replica daha doğrusu ''çakma'' olan ama adidas,nike,puma,kappa logoları üstünde bulunan formaları nerden bulabilirim ..??
Kapalıçarşıya gittim ve ürün azlığı vardı,ordan başka yer söylerseniz çok sevinirim ..
Sosyal ağlarda paylaş

"söyleyin söyleyin daha fazla söyleyin"
nedir bu forma açlığı :P

şaka maka ben de henry'nin arsenal'deki formasını istiyorum ya dandik veya kaliteli olması önemli değil bahsettiğiniz yerlerde bulabilir miyim acaba? özellikle angola 2. lig takımlarının formalarının satıldığı yerde vardır diye tahmin ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

"söyleyin söyleyin daha fazla söyleyin"
nedir bu forma açlığı :P

şaka maka ben de henry'nin arsenal'deki formasını istiyorum ya dandik veya kaliteli olması önemli değil bahsettiğiniz yerlerde bulabilir miyim acaba? özellikle angola 2. lig takımlarının formalarının satıldığı yerde vardır diye tahmin ettim.

Batuhan çılgınlık değil biriktiriyorum,kendi çapımda koleksiyon yapıyorum =) o yüzden arıyorum .. O angolanın olduğu yerde umarım buluruz,arsenal henryi bulmak kolay ama GG de vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kadıkoyde o akmar tansaş falan o dalgaların oldugu taraftan pasaj var oraya gir
en alt kata in seatle supersonics forması gordum düşün
baya bi takımın vardır futbol basket vs. oranın civarında zaten full spor urunleri satan yerler var oralarda bulabilirisn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...