_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Arkadaşlar İstanbulda avrupa yakasında-floryadayım,okumak için bu sene geldim istanbula,normalde izmirliyim.İstanbulda böyle 20-25 milyon arası değişen Orjinal formalara birebir yapılan,replica daha doğrusu ''çakma'' olan ama adidas,nike,puma,kappa logoları üstünde bulunan formaları nerden bulabilirim ..?? Kapalıçarşıya gittim ve ürün azlığı vardı,ordan başka yer söylerseniz çok sevinirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kadıköy taksiiüüüuum da bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bakırköy'de yeraltı çarşısına git angola 2.lig takımının forması bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Taksimde açıkcası hiç göremedim ben? Galatasaray,FB formaları aramıyorum arkadaşlar,yabancı takımlarınkini arıyorum .. O bakırköydeki formacı nerde peki tam olarak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Meydandan istanbul caddesine inerken yeraltı çarşısının girişini göreceksin aşağıya merdivenler iniyor oraya git aşağıda bir sürü spor malzemeleri formaları satan yerler var. Görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Başka nerelerde var arkadaşlar? Bakırköye bakıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yine aşağıya inerken köprüden geçtikten sonra ilk sol değil ikinci solda bir ara var orada 2-3 tane spor dükkanı var onlardada vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hiç yok istanbulda forma satan yer. 21 yıldır buradayım, hiç forma görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sinad teşekkür ederim.Daha başka yerleride söyleyin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "söyleyin söyleyin daha fazla söyleyin" nedir bu forma açlığı :P şaka maka ben de henry'nin arsenal'deki formasını istiyorum ya dandik veya kaliteli olması önemli değil bahsettiğiniz yerlerde bulabilir miyim acaba? özellikle angola 2. lig takımlarının formalarının satıldığı yerde vardır diye tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Viktor said: karabayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Batuhan_BJK said: "söyleyin söyleyin daha fazla söyleyin" nedir bu forma açlığı :P şaka maka ben de henry'nin arsenal'deki formasını istiyorum ya dandik veya kaliteli olması önemli değil bahsettiğiniz yerlerde bulabilir miyim acaba? özellikle angola 2. lig takımlarının formalarının satıldığı yerde vardır diye tahmin ettim. Batuhan çılgınlık değil biriktiriyorum,kendi çapımda koleksiyon yapıyorum =) o yüzden arıyorum .. O angolanın olduğu yerde umarım buluruz,arsenal henryi bulmak kolay ama GG de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 anladım :) GG'da bulunur da ben zaten fazla para veremeyeceğim için dandik de olsa bir forma arıyorum işte, bulursam orada alırım inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kadıkoyde o akmar tansaş falan o dalgaların oldugu taraftan pasaj var oraya gir en alt kata in seatle supersonics forması gordum düşün baya bi takımın vardır futbol basket vs. oranın civarında zaten full spor urunleri satan yerler var oralarda bulabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Avrupa yakasında arıyorum ben :/ Bakırköye bi bakıcam ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çakma formalardan ne koleksiyonu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Müzelik yapmıcam herhalde Fistan,elimde bulunsun istiyorum,ayrıca taraftar forması misali gibi zaten çakma formalarda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Birtek bakırköydemi var koskocaman avrupa yakasında bu formalar arkadaşlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: çakma formalardan ne koleksiyonu allaşkına şuna +1 zaten de bi de korsan oyun isteyince, download linki isteyince, crack isteyince kilit ceza geliyo da çakma korsan formaya niye gelmiyo o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Nekadar abarttınız gerçekten farkındamısınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu arada Official-Replika-Korsan(cakma, sahte) forma farkli seyler. Koleksiyon yapacaksan gidip pasajdan felan alma, bir anlami olmaz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fakir floryali da varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben&Jerrys merak etme fakirlikle alakası yok bunun,ayrıca floryada yurtta kalan bir öğrenciyim bu seni alakadar etmez .. Gerçekten sinir bozdunuz eski tadı kalmamış,eski insanları buranın illa salça olcak herkez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eskiden de kacak seyler yasakti, ayni tad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Şirinevler köprüsündende saat parfüm ve eşofman ihtiyaçlarını giderebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar