Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray 08.03.10 @ 20.00

balon

Öne çıkan mesajlar

Bizim başkanımız 3 sene şampiyonuz demedi. Aziz zamanında hakem komitesi değişecek federasyon şimdilik devam edebilir demiş bir yönetici. Böyle sözlerin affedilmemesi lazım bence yöneticilik kariyeri bitmeliydi de işte öyle sözler söyleyen bir başkanı olunca takımın, böyle durumlarda insanın aklı gidiyor doğal olarak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 2 spiker uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim...
Bazen çok konuşuyorlarmış gibi geliyor bana,biz de izliyoruz maçı yani,yok efendim şunu düşünmüşte bilmemneymiş,biz de görebiliyoruz heralde,ne biliyim bana mı garip geldi bi tek...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bazen çok konuşuyorlarmış gibi geliyor bana,biz de izliyoruz maçı yani,yok efendim şunu düşünmüşte bilmemneymiş,biz de görebiliyoruz heralde,ne biliyim bana mı garip geldi bi tek...

abi yeni uygulama falan mı bu? ben cok sordum maç sırasında burda da kimse bişi yazmamıstı daha once. surekli baska bi spiker anlatıo macı. ayar oluyorum. lan sen anlat macı biz aramızda yorumlarız ztn. cok konusuyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

fizban said:

bariz elle almış, hakemin görmesi lazımmış. yalnız fener qq'su dediğiniz olay gs'liler tarafından fenerasyon şeklinde geliyor.

bende bunu anlatmaya çalışıorm ama anlamak istemiyo kimse.
ben anlıyom. :D
hakemler kötü bu sene cidden. fenerasyon falan hikaye.
2 sarı karttan atılacak adam oyunda kalıp maçı 1:0 yapıyor.
dün gece de maç 1:0 iken emreye çalınmayan penaltı vardı, antalya lehine olabilecek çalınmayan şeyler falan vardı. bi garip bu sene hakemler.
Sosyal ağlarda paylaş

2 spiker gerçekten çok kötü. çıldırtır adamı. maçı izletmiyor cidden. spiker + yorumcu falan olsa bari. yorumcu yılmaz vural dahi olsa razıyım. hikmet karaman da olur. bir de, melih gümüşbıçak olmayan spikerin sesi çok çirkin.

yalnız nilep, adnan polat galatasaray'ın borcunu bitireceğim kulüp düzlüğe çıkacak dedi. e o zaman kara para mı aklicak ? çok büyük transferler yapacam dedi. e o zaman adamı kaçırıp da mı getirecek ? her maçtan önce galibiyet yemini eden futbolcular yenildikten sonra gidip yeminimi yerine getiremedim diyip intihar mı ediyolar ? o nasıl bir muhakeme biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

ya 2 spiker değilde pozisyon yorumları yapan taraflı spikerler en çok deli ediyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
yalnız nilep, adnan polat galatasaray'ın borcunu bitireceğim kulüp düzlüğe çıkacak dedi. e o zaman kara para mı aklicak ? çok büyük transferler yapacam dedi. e o zaman adamı kaçırıp da mı getirecek ? her maçtan önce galibiyet yemini eden futbolcular yenildikten sonra gidip yeminimi yerine getiremedim diyip intihar mı ediyolar ? o nasıl bir muhakeme biçimidir.
riva, gs bonus, tt arena, gsstore vs vs :p
adam sözünü tutmaya çalışıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

losturacı şekip ;

hadi çıkta standart bülentin eli kolu nasıl görmediğini anlat bize

gerçi anelkanın süperman uçusuna ses etmeyen fener yönetimine göre bunlar el mel değil, olsa olsa pati olur, kedi patisiii

Bu devirde hala Anelka diyor adam, tamam Adnan Oktar'sın bilmemnesin de bu kadar da boş olmayın.

İki haftadır hakemleri çok beğenenler iki pozisyonda nasıl dansöz gibi kıvırtıp duruyorlar, valla çok eğlenceliymiş :p

O değil de, hakem dışında nasıl GS, beraberlikte iade GS oynıyım mı? Çevirir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...