ermynorac Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu sezon cimbom'un kullandığı 5. penaltıymış dünkü sanırsam. 2-3 maçta 10 kişi takıma karşı oynamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sinad said: İşte bu kötü halimizle bile şampiyonluk kovalıyorsak gerisini siz düşünün =) başka birşey kovalıyor olmayın siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gellidus said: Gecen hafta gs maçı dışında (oda rakip yüzünden) gs yada fb nin iyi oynadığı bir maç söyleyin bana sözlerimi geri alayım.. ... Gayet sıradan kadrolar ile gayet sıradan futbol oynuyorsunuz ama diğer takımlardan sanki 15 kat daha iyiymiş gibi davranıyorsunuz işin kotusu puan tablosu tam tersini söylüyor.. İlk kısım için sana gülümsüyorum.İkinci kısım içinse zayıflığına bakıp kahkahalarımı tutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 VANISHHHHH basmış arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Radiance said: sinad said: İşte bu kötü halimizle bile şampiyonluk kovalıyorsak gerisini siz düşünün =) başka birşey kovalıyor olmayın siz ? evet sizi arkadan kovalıyoz işte belli değilmi ? neyi kovaladığımız ortada. pamuk gibi tüysüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ahaha kermit yargılamış topic kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gellidus said: Beşiktaşlımısın sorusunun altından ne çıkacak? Evet beşiktaşlıyım ama genel taraftar kitlesinin aksine kendime taraftar bile demem. Sadece futbolu bildiğimi biliyorum ve ona göre yorum yapıyorum.. Ben diyorumki onu bunu beğenmediniz yok uefa finali yok 10 puan farkla lider bjk bok gibi bursa sans eseri burda hakemler kotu falan filan diye kendinizi kandırdınız.. Puan tablosuna bakın durumu anlayın.. Hani Türkiye içinde gündem değiştiriyorlar kötü gidişi aslında çok iyiymiş gibi gösteriyorlar ya aynı durum burda geçerli.. Gecen hafta gs maçı dışında (oda rakip yüzünden) gs yada fb nin iyi oynadığı bir maç söyleyin bana sözlerimi geri alayım.. Düzeltme: fb ve gs kotu takımlar, sampiyon olamazlar demiyorum. Sadece amma çok abarttınız diyorum aslında yok farkınız bjk den bursadan kayseriden trabzondan.. Sanki barcelona real madrid çekişmesi derkende bunu kastettim.. Gayet sıradan kadrolar ile gayet sıradan futbol oynuyorsunuz ama diğer takımlardan sanki 15 kat daha iyiymiş gibi davranıyorsunuz işin kotusu puan tablosu tam tersini söylüyor.. Galatasaray mükemmel oynuyor Fenerbahçe mükemmel oynuyor demiyorum zaten farkındaysan, sadece belirtmek istediğim nokta şudur, normal şartlarda Fener veya Galatasaray dan birisi şampiyon olur süper ligde. Beşiktaş arada sırada şampiyon olur. Ayrıca her GS nin ve Fenerin puan kaybından sonra çıkıp şampiyonuz demeniz paha biçilmez bir güzellik tabi. Sonra bi maçta saçma salak puan kaybedince hemen vanish çekmek çok kolay geliyor hehe. İşte bu yüzden genelde Beşiktaşlılara cevap yazmam, işin gerçeğini isterseniz, değil sizle çekişmek, genelde Beşiktaşlılarla tartışmak bile keyif verici birşey değildir GS ve FB taraftarı için. Beşiktaş gibi daha maç başlamadan hakeme ağlıyan bir taraftar kitlesinin ise, şurda son 2-3 maçtır GS ve FB maçlarında ki hakem hatalarından sonra hala bak adamlara hala hakemdiyolarroflforlf eli vermemiş ama penaltıyı da çalmış diyebilmek futbol cahilliğidir kusura bakmayın. Bu lafım gellidus a değildir yanlış anlamayın. Hakemlerin son 2-3 haftadır ne kadar kötü olduğu ortadayken konuşmayın en azından hakem diye. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Khelben said: gellidus said: Beşiktaşlımısın sorusunun altından ne çıkacak? Evet beşiktaşlıyım ama genel taraftar kitlesinin aksine kendime taraftar bile demem. Sadece futbolu bildiğimi biliyorum ve ona göre yorum yapıyorum.. Ben diyorumki onu bunu beğenmediniz yok uefa finali yok 10 puan farkla lider bjk bok gibi bursa sans eseri burda hakemler kotu falan filan diye kendinizi kandırdınız.. Puan tablosuna bakın durumu anlayın.. Hani Türkiye içinde gündem değiştiriyorlar kötü gidişi aslında çok iyiymiş gibi gösteriyorlar ya aynı durum burda geçerli.. Gecen hafta gs maçı dışında (oda rakip yüzünden) gs yada fb nin iyi oynadığı bir maç söyleyin bana sözlerimi geri alayım.. Düzeltme: fb ve gs kotu takımlar, sampiyon olamazlar demiyorum. Sadece amma çok abarttınız diyorum aslında yok farkınız bjk den bursadan kayseriden trabzondan.. Sanki barcelona real madrid çekişmesi derkende bunu kastettim.. Gayet sıradan kadrolar ile gayet sıradan futbol oynuyorsunuz ama diğer takımlardan sanki 15 kat daha iyiymiş gibi davranıyorsunuz işin kotusu puan tablosu tam tersini söylüyor.. Galatasaray mükemmel oynuyor Fenerbahçe mükemmel oynuyor demiyorum zaten farkındaysan, sadece belirtmek istediğim nokta şudur, normal şartlarda Fener veya Galatasaray dan birisi şampiyon olur süper ligde. Beşiktaş arada sırada şampiyon olur. Ayrıca her GS nin ve Fenerin puan kaybından sonra çıkıp şampiyonuz demeniz paha biçilmez bir güzellik tabi. Sonra bi maçta saçma salak puan kaybedince hemen vanish çekmek çok kolay geliyor hehe. İşte bu yüzden genelde Beşiktaşlılara cevap yazmam, işin gerçeğini isterseniz, değil sizle çekişmek, genelde Beşiktaşlılarla tartışmak bile keyif verici birşey değildir GS ve FB taraftarı için. Beşiktaş gibi daha maç başlamadan hakeme ağlıyan bir taraftar kitlesinin ise, şurda son 2-3 maçtır GS ve FB maçlarında ki hakem hatalarından sonra hala bak adamlara hala hakemdiyolarroflforlf eli vermemiş ama penaltıyı da çalmış diyebilmek futbol cahilliğidir kusura bakmayın. Bu lafım gellidus a değildir yanlış anlamayın. Hakemlerin son 2-3 haftadır ne kadar kötü olduğu ortadayken konuşmayın en azından hakem diye. Lütfen. hakem bide zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Komik değilsin biliyosun dimi. Zaa kısmı komikte dfhadf gerisi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Beşiktaş kadrosunun Galatasaray ve Fenerbahçe'den nasıl farkı yok? Piyasa değerlerini araştırın biraz, Beşiktaş'ın Galatasaray ile en az 30-35 Fenerbahçe ile de 25-30 milyon euro fark var.Fakat bu şampiyon olmayı engeller mi? Engellemez, Galatasaray Kabze,Necati,Orhan Ak,Cihan gibi adamlarla Fenerbahçe'nin Anelka'lı,Appiah'lı daha bir ton adamlı kadrosunu geçip şampiyon olmuştu. Hakediyorsa olsun Beşiktaş ama, kendinizi bu kadar aşağıda görüp gurur mücadelesine girmeyin.Ama benim fikrim Beşiktaş'ın Kadıköy ve Bursa deplasmanlarında 6 puan bırakıp zirvede yer alamayacağı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 beşiktaşın kadrosuyla gs ve fb'ninkini kıyaslamak hakikaten acizlik yapmayın etmeyin yahu. Bakın futbol ayrıdır, kadronun ötesinde taktik oturmuşluk şans atmosfer falan çok etkiler de, kadro olarak bakınca hakikaten ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet bizim akdromuz daha iyi çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tartışılması bile söz konusu değil. nedenmi ? siz o kadarolarla bi halt edemiyosunuzda ondan hahaha çok gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Biz içi geçmiş avrupa topçularından medet ummuyoruz. 90lı yıllarda Avrupa'nın ünlü topçularını 20 yıl sonra getiripte yıldız getirdik demiyoruz. Gidiyoruz Antep halkının gönlüne taht kuran yıldınızı getiriyoruz parlasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Antep, Türkiye'nin Paris'idir, katılıyorum arkadaşa. Beşiktaş'ın tüm kadrosunda kaç tane milli takım oyuncusu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kermit said: tartışılması bile söz konusu değil. nedenmi ? siz o kadarolarla bi halt edemiyosunuzda ondan hahaha çok gülüyorum hah bak burası doğru, kadrolar arasında fark var da, bu kadrolarla bile bi halt edemiyoruz ne yalan söyleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dünya kupasına bile gidemeyen Milli takıma verecek topçumuz yok bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kermit said: Radiance said: sinad said: İşte bu kötü halimizle bile şampiyonluk kovalıyorsak gerisini siz düşünün =) başka birşey kovalıyor olmayın siz ? evet sizi arkadan kovalıyoz işte belli değilmi ? neyi kovaladığımız ortada. pamuk gibi tüysüz. Zaten başka birşeyniz yok arkadan gelirsiniz sizi önde görebilmek mümkün degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 toraman,ferrari,ernst,holosko,bobo'yu satışa çıkarsak kapımızda kuyruk olursunuz almak için. Fenerden alex ve emre,cimbomdanda arda ve keitayı isterim gerisinin kat be kat iyileri var şu an takımımda. Ve tabi en büyük etken Mustafa hoca gibi biri var başımızda.Türkiye liglerinde sizin teknik direktörler mustafa hocanın eline su bile dökemez. Madem o kadar kaliteli takımlarsınız eleseydiniz lille ve a.madridi. Hadi madrid neyse,Lille nedir abi allah aşkına.Konuşmayın daha.Beğenmediğiniz Beşiktaş deplasmanda Manuya çaktı geldi bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Beleşe veriyorsanız oluruz yoksa 2 kuruş para etmezler takım man. u. yende diye kendini avutuyorsun ya cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bjk şampiyonlar ligini kazanmıs gibi konusmuo musunuz ben buna guluyorum işte. siz once bi tr kupası grubundan cıkın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bunu diyen adamın babası bile türkiye kupasını görmedi yalnız =) Ferrari, Ernst, Sivok şu an türkiye de ki bölgelerinde bulunan en iyi yabancılar. Tamam tabata gibi isimler kadroyu kalitesiz gösteriyor ama açıkcası Beşiktaş'ın içi pörsümüş 2 maçta bir sakatlanan zamanının avrupa topçularını alacağına böyle adamları alması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne geçecez öne arkadan arkadan iyiyiz, nasılsa işimizi görüyoruz, sezon sonuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tenekeadam said: toraman,ferrari,ernst,holosko,bobo'yu satışa çıkarsak kapımızda kuyruk olursunuz almak için. Fenerden alex ve emre,cimbomdanda arda ve keitayı isterim gerisinin kat be kat iyileri var şu an takımımda. Ve tabi en büyük etken Mustafa hoca gibi biri var başımızda.Türkiye liglerinde sizin teknik direktörler mustafa hocanın eline su bile dökemez. Madem o kadar kaliteli takımlarsınız eleseydiniz lille ve a.madridi. Hadi madrid neyse,Lille nedir abi allah aşkına.Konuşmayın daha.Beğenmediğiniz Beşiktaş deplasmanda Manuya çaktı geldi bu sezon. Eheh yavaş yahu aman fazla gaza gelmeyin. Yani şu kadrolarda sidik yarıştırma hoş bişi değil, dediğim gibi kadro başarıyı etkileyen tek faktör değildir. Ama tutup da bjk^nın kadro olarak kendini eşit görmesi için bayağı bir fanatizm gerekiyor. Ernst'e bir tek onay veririm sayılan adamlardan, o da "süper adam" olduğundan değil, ama yerinde kaliteli bir adam olduğundan ve GS'de o bölgede öyle savaşçı bi adama mutlak ihtiyaç olduğundan dolayı. Holosko ne Bobo ne yahu uçmayın :) Baros var Jo var, Keita var, Holoskoya Boboya mı bakacaz... İnsan isimlerini sayarken utanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar