miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Adem sarının kendi sahasından cıktıgı pozisyon ofsaytmıymış?tam izleyemedim pozisyonun tekrarını,bu arada penaltı penaltı değildi,adam kendini atmak için koşuyordu,veysel uyanıp herifi dışarda bıraktı adam genede içeri attı kendini. Hakem berbatttı,bir voleybol maçıyla karşılaştırılacak kadar çok elle oynama vardı ama kimseyi atamadı hakem.Jonunda saplak sonrası atılması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 BEN GELMEDİM MAÇ TOPİĞİNE YENİLDİK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 o degilde, cok saglam gs defansının yaptıgı hatalar takdire şayan ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 AHAH abi ZAAAAAA lafı çok hoşuma gitti, futbol bölümünün malisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2'de 1 hata yapıyordu defansınız zaten, bizimkiler bir ara topu sizin defansa şişirip press yapmaya başladılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cok iyi oldu bu yenilgi 2 hafta sonra lideriz geçmiş olsun hepinize .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 12 kişi yenemediniz eskişehiri ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 valla hakem elinden geleni yaptı maçı vermek için gsye ama olmayınca olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eyyamcı hakeme ragmen 3 puanı hakedip almıs eskisehir tebrikler. dos santosun penaltı pozisyonuna KOCA BI LOL diyorum, dokunmamıs bile. sora sekip konustu oluyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 her maçtan sonra emreye luganoya bilicaya kırmızı gerekiyordu diyenler arda elano ve jonun hareketlerine ne dediler merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 joya kirmizi elano hangi pozisyon seedemdim oyuzden yorum yapamicam ardaya iki saridan kirmizi oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 burda yazılan birkaç mesajı kaydettim txt dosyasına, şampiyon olunca -olacağız inşallah- topik açmayı düşünüyorum siz de bunu kaydedin olmazsa siz açarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harikasın... elanoda son dakikalarda bi ense hareketi yaptı bir eskişehirli futbolcuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İyi goduk ama oh yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Zegna said: eyyamcı hakeme ragmen 3 puanı hakedip almıs eskisehir tebrikler. dos santosun penaltı pozisyonuna KOCA BI LOL diyorum, dokunmamıs bile. sora sekip konustu oluyor.. :) ki posisyon dışarda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hakem sadece Es-Es e kötüymüş gibi konuşmayın, hatta penaltıyı çıkarırsak GS ye kötüydü leş gibi. Sarı kartları çıkaramadı en son tadı tuzu oldu tabi. O penaltıya penaltı diyen de futboldan anlamıyodur ciddiye almayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bir pozisyonda da sakatlık var diye Ivesa topu GS tarafından taca çıkcak şekilde atıyordu. Orada biri (Elano veya Neill) topu alıp kendisi taca bırakıyor. Daha sonra Eskişehir'in topu centilmenlik çerçevesinde GS'ye vermesi bekleniyor ve böyle de yapılıyor. Saf bulmuşlar biraz, tamam da terbiyesizlik değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 xaty said: Bir pozisyonda da sakatlık var diye Ivesa topu GS tarafından taca çıkcak şekilde atıyordu. Orada biri (Elano veya Neill) topu alıp kendisi taca bırakıyor. Daha sonra Eskişehir'in topu centilmenlik çerçevesinde GS'ye vermesi bekleniyor ve böyle de yapılıyor. Saf bulmuşlar biraz, tamam da terbiyesizlik değil mi bu? elano attı da o anlıyamadı sanırım, yoksa sanmıyorum ki öyle bir hesaba girsinler. ayıptır yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gerekirse ikinci topu sokarız oyuna, kontra atağı keseriz. Erkek oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yihuuuuuuuuuuu gs yenilmis (:D>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SeaGle said: burda yazılan birkaç mesajı kaydettim txt dosyasına, şampiyon olunca -olacağız inşallah- topik açmayı düşünüyorum siz de bunu kaydedin olmazsa siz açarsınız biz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gs'liyse niye şampiyonluk topiği açsın? Gerek yok, genel tartışmadan birkaç postla kutlarız hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 GS'liyim, de, hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Camları kapatın yahu ESTİ BURASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Sonraki 17.sayfa (Toplam 27 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SeaGle said: burda yazılan birkaç mesajı kaydettim txt dosyasına, şampiyon olunca -olacağız inşallah- topik açmayı düşünüyorum siz de bunu kaydedin olmazsa siz açarsınız biz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gs'liyse niye şampiyonluk topiği açsın? Gerek yok, genel tartışmadan birkaç postla kutlarız hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 GS'liyim, de, hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Camları kapatın yahu ESTİ BURASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar