Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 applev0dka said: hakem normal bi mac yönetseydi es es'e 2 gs'ye en az 4 kırmızı cıkardi... yukarda yazldıgı gibi 2-1 sansli bi skor..beraberlige sevinen gs taraftari hezimetten kurtulduklari da kutlar sanrm bu geceeskişehirin kırmızısı çıksa gs zaten 4 tane kart görecek hareket yapacaktı..hıhı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Baggio said: escape said: baros'un emreyi sakatlamasından sonra emre'nin yemesi gereken kırmızı kartı verilmedikten sonra Öyle her saçmalayana title vermiyoruz, abartma boş yere. lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hakemin takdiri, bize bisey demek dusmez. futbol erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım jo atılmadi,elano kart görmedi..bb EDik: penalti yazmayi unutmusm ben nasl bi terbiyesizm ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 O nasıl Penaltıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 CthuLhu said: applev0dka said: hakem normal bi mac yönetseydi es es'e 2 gs'ye en az 4 kırmızı cıkardi... yukarda yazldıgı gibi 2-1 sansli bi skor..beraberlige sevinen gs taraftari hezimetten kurtulduklari da kutlar sanrm bu geceeskişehirin kırmızısı çıksa gs zaten 4 tane kart görecek hareket yapacaktı..hıhı evet. e o zaman koraya ilk kartı verse , koray 2. kez elle oynıyacaktı... hıhı evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 title da isteyen yok zaten onun için kasan da yok. emre barosu ittikten sonra artık nasıl itmişse adam ayağı ters bastı yere. ayrıca bi daha izle çitulu. el hareketlerine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 applev0dka said: harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım jo atılmadi,elano kart görmedi..bb EDik: penalti yazmayi unutmusm ben nasl bi terbiyesizm ya :) jo niye atılacaktı ? elano niye kırmızı görecekti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ronaldinho said: CthuLhu said: applev0dka said: hakem normal bi mac yönetseydi es es'e 2 gs'ye en az 4 kırmızı cıkardi... yukarda yazldıgı gibi 2-1 sansli bi skor..beraberlige sevinen gs taraftari hezimetten kurtulduklari da kutlar sanrm bu geceeskişehirin kırmızısı çıksa gs zaten 4 tane kart görecek hareket yapacaktı..hıhı evet. e o zaman koraya ilk kartı verse , koray 2. kez elle oynıyacaktı... hıhı evet =) koray 2. eli yapmasa maç 1:0 olacaktı... hıhı evet dayanamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Baggio said: escape said: baros'un emreyi sakatlamasından sonra emre'nin yemesi gereken kırmızı kartı verilmedikten sonra Öyle her saçmalayana title vermiyoruz, abartma boş yere. bu arada keşke her saçmalayana title verseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Şimdi şöyle bir durum var; Galatasaray resmen bok gibi oynadı, açıklaması yok ama Eskişehir ezdi diyenleri de anlamıyorum cahillik ediyorlar.Pozisyonsuz, bala gollerin olduğu bir orta saha maçıydı.Hiç zevk vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım ben söliyim 1- kendi sahasından çıkıp bariz gole giden adama ofsayt çalması 2- kontra ataga kalkan adamı, ardanın arkadan faulle düşürmesi sonucu ardaya sarı kart vermemesi 3- hakem kart nerde? diyen Jo ya sarı kart göstermemesi Pardon lan 3 oldu. sen çizzz yap ben almiyim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 escape shutdownx değil mi ya? liseli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: applev0dka said: harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım jo atılmadi,elano kart görmedi..bb EDik: penalti yazmayi unutmusm ben nasl bi terbiyesizm ya :) jo niye atılacaktı ? elano niye kırmızı görecekti ? elano kart görmedi dedim kırmızı demedim..son dk adamin arkasindan gelip basına vurdu..adam noluo lan diye döndü kart yedi elanoya kart cıkmadi... jo faul sonrasi kart yokmu hoca diye işaret yapti hakem vermedi karti,1dk sora baska pozisyondan sari gördü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım hakemin genel olarak kotu oldugu asikar zaten. Ama galatasaraylilarin maglubiyeti hakeme fatura etmesi salakca olan zaten.. Zira havadan bir penalti ve verilmeyen kirmizilar var. Hakemin kirmizi karti atlamasi, diger gorulen kirmiziyi hakli mi cikartiyor? var mi dunyada hakem rakibe kirmizi kart gostermedi diye kirmizi karti gormeyi mubah sayan profesyonel futbolcu? hakem kotuydu ama eses icin daha kotuydu.. o yuzden hele ki son iki haftadir fenerbahce maclarini kumandayi kemirerek izlemis olan birisi olarak halinize sukredin diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 escape said: emre barosu ittikten sonra artık nasıl itmişse adam ayağı ters bastı yere. İtmek ne zamandır kırmızı kart peki? Duruma göre ya hiçbir şey verilmez, ya da sarı olur. Kendi kendini çürüttüğün için teşekkürler, uğraşmadık bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 BulletRide said: Şimdi şöyle bir durum var; Galatasaray resmen bok gibi oynadı, açıklaması yok ama Eskişehir ezdi diyenleri de anlamıyorum cahillik ediyorlar.Pozisyonsuz, bala gollerin olduğu bir orta saha maçıydı.Hiç zevk vermedi neyini anlamıcan olm. puan farkını açacaktık yenseydik. adamlar sevinir tabi. ezmese de ezdi derler yenilince. xD gayet normal. adamlar 1 aydır ZAAAAAAAAlanıyor, bırakalım 1 hafta ZAAAAAAAlasınlar. onlar da can. istiyor bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fistan said: harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım ben söliyim 1- kendi sahasından çıkıp bariz gole giden adama ofsayt çalması 2- kontra ataga kalkan adamı, ardanın arkadan faulle düşürmesi sonucu ardaya sarı kart vermemesi 3- hakem kart nerde? diyen Jo ya sarı kart göstermemesi Pardon lan 3 oldu. sen çizzz yap ben almiyim bye cehalet 1 ; adam baya bi bizim sahada, tijitürk çizdi çizgiyi arda kimi ne zaman arkadan düşürdü ? o kadar futbol bilse şimdi mançesterde olurdu hakem o kadar erkek olsaydı eskişehirde futbolcu kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 BulletRide said: Şimdi şöyle bir durum var; Galatasaray resmen bok gibi oynadı, açıklaması yok ama Eskişehir ezdi diyenleri de anlamıyorum cahillik ediyorlar.Pozisyonsuz, bala gollerin olduğu bir orta saha maçıydı.Hiç zevk vermedi ES eS ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harry kendinle çelişiosn abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sen maçı izlememişsin sallıyosun burda harry şurda dalga geçmeyen adam kalmadı seninle bunu bile anlamıyosun hayır biz dalga geçiyoruz da, senin lafını esirgemeyen bi arkadaşın da mı yok? abi böle böle diye anlatmıyorlar mı sana onu merak ediyorum. belki arkadaşların bilimiyordur siteyi bi kaç link gönder okusunlar da konuşurlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahah süpermiş foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar