Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en iyi çizeri?..

stingbull

Öne çıkan mesajlar

stingbull said:

Çok entel kendini bi bok sanan ekşisözlük tipi mal var bu sitede ya valla..
İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun.
İşte laf yapmak dünyanın en kolay işi.

Çok sevdim bu yorumu

böyle agresif enerjik

Çılgın
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi 3-5 çizikten ibaret sanan insanlara acıyorum
Bir de şu görsel sanatlar bölümünde ne çok olaydan çakmayıp da sanatsal muhabbetlerde tartışmaya atılmaya meraklı insan var ya.
Bizim milletin özelliği midir nedir her boktan anlıyoruz anasını satayım. Herkes tasarımcı ressam teknik direktör.

Adam hayatında Goya, Jan Van Eyck falan görmemiş, gelmiş bide operatör bi herif için dünyanın en iyi çizeri diye konu açıyor. Ehehe
Zor kardeşim burda tasarım mesleği yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
stingbull said:

İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun.Sanatçıların egolarını tatmin etmek amacıyla eserlerini sergilediklerini zannetmiyorum.Adam sanatçı...

Üzerime alındım bunu biraz. Eleştiri teorisini yıkıp, üzerine de anlamadığı şeyler söylenince entel dallama diye laf atan tipler hoşuma gidiyor. Gülümsüyör, ironik bir ego tatmini yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun.Sanatçıların egolarını tatmin etmek amacıyla eserlerini sergilediklerini zannetmiyorum.Adam sanatçı...

Senin biraz kafan karışık galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi cizer demeyecegimde daimi begendiklerim arasinda
Todd Lockwood ( tarzi bir baskadir tadi damakta kalir )
Wesley Burt (Dehsetengiz bir yorumu var bana gore ozellikle burun karakterleri )
Diterlizzi ( Yanlis yazmamisimdir umarim ne zaman bir Diterlizzi gorsem o an derim ki Changeling mevsimi gelmis :) )
War ( Oyle biliyorum adini :) gercekten cok farkli bir cizerdir )
Japonlardan ise Hirohiko Araki'nin cizerligini yaptigi derledigi ( Jojo no Kimyō na Bōken ) GErcekten oneririm cok ilginctir.
saymakla bitmez

bunun yaninda Turklerden
Korkut vardir ama pek bilinmez.
Sonra bilinen ; Kenan Yarar
ve Turklerden ilk onceleri design dergilerinde tanidigim bir sahis simdilerde biraz tarzini bozdu ama eskiden iyiydi diyebilirim.
K. Beyit.

gordugunuz gibi iyi cizer yada dunyanin iyi cizeri degil bir kitleye hitap ediyorsa iyi kabul edilmesi kacinilmaz olan bir durum. Elestirel yapiya gelince eger bir kisi bir konuyu elestiriyorsa illaki de resimde kabiliyetli olmasina gerek yoktur sadece resim ve resmin kurallarini bilmesi ve bu sanat anlayisini tamamiyle hazmetmesi yeterlidir cunku cogu yazar elestirmenide yuz numara bir yazi yazan kisilikler degildir.

Saygilarimla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...