fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi senin avatarın şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ha şöle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Aaa sc 2 betası gelmeyen mod ajgskgbsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 stingbull said: Çok entel kendini bi bok sanan ekşisözlük tipi mal var bu sitede ya valla.. İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun. İşte laf yapmak dünyanın en kolay işi. Çok sevdim bu yorumu böyle agresif enerjik Çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bişey hakkında yorum yapmak için o işi çok iyi yapmak gerektiğini sanmak çok acı bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Resmi 3-5 çizikten ibaret sanan insanlara acıyorum Bir de şu görsel sanatlar bölümünde ne çok olaydan çakmayıp da sanatsal muhabbetlerde tartışmaya atılmaya meraklı insan var ya. Bizim milletin özelliği midir nedir her boktan anlıyoruz anasını satayım. Herkes tasarımcı ressam teknik direktör. Adam hayatında Goya, Jan Van Eyck falan görmemiş, gelmiş bide operatör bi herif için dünyanın en iyi çizeri diye konu açıyor. Ehehe Zor kardeşim burda tasarım mesleği yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bir cizeri seversek o cizer dunyanin en iyi cizeridir. ama eger bir cizeri sevmeszek o cizer dunyanin en iyi cizeri degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 neyse üstteki mesaj konuyu bitirmiş zaten dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 stingbull said: Çok entel kendini bi bok sanan ekşisözlük tipi mal var bu sitede ya valla.. İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun.Sanatçıların egolarını tatmin etmek amacıyla eserlerini sergilediklerini zannetmiyorum.Adam sanatçı... İşte laf yapmak dünyanın en kolay işi. Üzerime alındım bunu biraz. Eleştiri teorisini yıkıp, üzerine de anlamadığı şeyler söylenince entel dallama diye laf atan tipler hoşuma gidiyor. Gülümsüyör, ironik bir ego tatmini yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 stingbull said: Çok entel kendini bi bok sanan ekşisözlük tipi mal var bu sitede ya valla.. İşin üstadları da vardır o ayrı istisna tabi.Sen bu adamın çizdiği bi resmi çizmeyi başar da bi ondan sonra vasıfsız yetenekler ve çaresiz egolar hakkında konuşursun.Sanatçıların egolarını tatmin etmek amacıyla eserlerini sergilediklerini zannetmiyorum.Adam sanatçı... İşte laf yapmak dünyanın en kolay işi. Senin biraz kafan karışık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence en iyi çizer daesu dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 daesu gitsin kendi kızıyla aşna fişne yapsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nubnot: paticik üyesi ola daesu değil film karakteri olan daesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 En iyi ressam annem, koca gün tiner, boya, yağ kokan odada resim yapıp bir yandan da evin bütün işlerini yetiştiriyor kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bunun gibi gerçekci cizicem diye kendini kanırtan yığınla adam var (bu işte akedemik çalışmalar yapmışlardan bahsediyorum)Hepsine saygı duymakla birlikte beni de etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Şimdi bu adamın çizdiklerini nasıl beğenmediniz anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Price Group lessons: 20 Euro per hour. Individual lessons: 40 Euro per hour SIZ DE YAPABILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bence en iyi çizer panda kopyacısı arkadaş. çok iyi kopyalamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 En iyi cizer demeyecegimde daimi begendiklerim arasinda Todd Lockwood ( tarzi bir baskadir tadi damakta kalir ) Wesley Burt (Dehsetengiz bir yorumu var bana gore ozellikle burun karakterleri ) Diterlizzi ( Yanlis yazmamisimdir umarim ne zaman bir Diterlizzi gorsem o an derim ki Changeling mevsimi gelmis :) ) War ( Oyle biliyorum adini :) gercekten cok farkli bir cizerdir ) Japonlardan ise Hirohiko Araki'nin cizerligini yaptigi derledigi ( Jojo no Kimyō na Bōken ) GErcekten oneririm cok ilginctir. saymakla bitmez bunun yaninda Turklerden Korkut vardir ama pek bilinmez. Sonra bilinen ; Kenan Yarar ve Turklerden ilk onceleri design dergilerinde tanidigim bir sahis simdilerde biraz tarzini bozdu ama eskiden iyiydi diyebilirim. K. Beyit. gordugunuz gibi iyi cizer yada dunyanin iyi cizeri degil bir kitleye hitap ediyorsa iyi kabul edilmesi kacinilmaz olan bir durum. Elestirel yapiya gelince eger bir kisi bir konuyu elestiriyorsa illaki de resimde kabiliyetli olmasina gerek yoktur sadece resim ve resmin kurallarini bilmesi ve bu sanat anlayisini tamamiyle hazmetmesi yeterlidir cunku cogu yazar elestirmenide yuz numara bir yazi yazan kisilikler degildir. Saygilarimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cenx said: (Inanin post kasmiyorum yeri geldigi icin yaziyorum) Vess in tarzi Yoshitaka Amano'ya gercekten benziyor bunu niye belirtiyorum cunku bir Vess hayrani icin Yoshitaka Amano'yu tanimak gercekten farkli bir tad birakicaktir zihninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Gottfried Helnwein>dirk dzimirsky inanmayan baksın.. hiper realist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 SNA1L said: Gottfried Helnwein>dirk dzimirsky inanmayan baksın.. hiper realist. iyimiş bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar