mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ÇOK İYİYİZ. 3 PUAN ALDIK. AAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aaaa 90da yemedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tebrikler FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 KAZANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şu, çok acı bi tablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tebrikler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 AĞLAMAK İSTİYORUM SAYIN SEYİRCİLER 7 MAÇ SONRA GELEN 3 PUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BÖÜHÜBÜHÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 FENER GEWINNT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanlız 2010 basından beri gol yemeden mac bitirmemişiz. GOL YEMEDİK LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vedersona neoldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fener hangi ara bu kadar küçüldü?.20 dakika yere yatmışlardır.anadolu takımlarından beter.Bu haliyle ilk 3'e zor girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 oha fener yenmiş =) zaaaaaaaaaa nasılda yendilerr zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 oha sina başlığı görür görmez nihayet kazandınız zaaa yazmak için tıkladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 EZ- DİK hakeme ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sadece hakem demeyin, hedefi küçük tutmayın, MHK deyin,Ergenekon deyin. Aslında tüm türkiye fenere karşı bu komplonun başında da aziz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tenekeadam said: fener hangi ara bu kadar küçüldü?.20 dakika yere yatmışlardır.anadolu takımlarından beter.Bu haliyle ilk 3'e zor girer. yok biz direk maça surunerek basladık. gerektiği zmn yuvarlanmaya baslıodu oyuncular. bolece kendini yere bırakana kadar kaybedilen 0.4 saniyeyide kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Emre'nin pozisyonu penaltı ama,her geçen gün daha da antipatikleşiyor bu adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 saraçoğlundaki ilk galibiyetim oldu benim de, bundan önce gittiğim 4 maçın ikisini kaybetmiştik, ikisinde de berabere kalmıştık, giderim ben artık hep sdf bi de emre (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 emrenin gol pası superdi. bu arada gene emrenin pozisyonu %100 penaltı ama ne hikmetse "gene" goremedi heralde muthis hakemlerimiz. allan eyyamcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 helal len. 1-0 kazanmışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Khelben said: arkadaşlar, fener büyük takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Yalnız özetlere bakıyorum da fenerli futbolcular bayağı stresli, baskı altında çıkmışlar maça resmen. Normaldir 7 maç üstüste kazanamamak liderliğe oynayan bir takımda bayağı önemli elbette ama büyük takım oyuncusunun da bunu kaldırabilecek prof.lukta olması gerekirl. Az çirkeflik yapmamışlar. Santos sarı gördüğü yerde tekme tokat necatiyi dövmese (hani bildiğin ardarda darbeler) belki oradan giden necati kontradan 1-0 öne geçirecek takımını. Wederson'un kartında da bildiğin kendisinden çıkmış top, ama şov amaçlı delirip kendince atlayıp zıplamış, sağı solu tekmelemiş o da. Lugano bi yan topta yerde kalıyor önündeki yalçınla tartışıyor sonra, ki sinirli olmakta haklı arkasından başka bi defans onu çekip çekiştirip durmuş 2 saat ama çarpıştığı yalçının hiçbir olayı yok sırtı dönük görmemiş bile gidip ona patlıyor. Wedersonyine Tita'yı koşarak gelip saha dışına itiyor, sonra faul çalınınca deliriyor vs. Kısaca bilmiyorum şu maçtaki FB'li oyuncular tüm psikolojik zorluklara rağmen bu kadar el bombası şeklinde çıkmamalıydılar maça. Wederson'un elle oynadığı yerde 2. sarı verilebilir. El vücuttan ayrılmadığı için kasti değil yüzünü korumuş diye yorumlamış hakem, ki ben de öyle yorumlardım heralde. Necati'nin ceza sahasında bilicayla mücadelesi kesinlikle kendini yere atma, necatiye sarı kart gerekiyor, penaltı kazandırırım ümidiyle ariflik yapmış neco. Emre'nin pozisyonu penaltıymış evet. Yalçın hayvanı bildiğin ceza sahası dışına itmiş. Zaten Servet'e kazma diyenler bu yalçına ne diyo çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 1-0 almisiz. helal bize. hem de kadikoyde. oooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar