Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Antalyaspor 07.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

fener hangi ara bu kadar küçüldü?.20 dakika yere yatmışlardır.anadolu takımlarından beter.Bu haliyle ilk 3'e zor girer.

yok biz direk maça surunerek basladık. gerektiği zmn yuvarlanmaya baslıodu oyuncular. bolece kendini yere bırakana kadar kaybedilen 0.4 saniyeyide kazandık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız özetlere bakıyorum da fenerli futbolcular bayağı stresli, baskı altında çıkmışlar maça resmen. Normaldir 7 maç üstüste kazanamamak liderliğe oynayan bir takımda bayağı önemli elbette ama büyük takım oyuncusunun da bunu kaldırabilecek prof.lukta olması gerekirl.

Az çirkeflik yapmamışlar. Santos sarı gördüğü yerde tekme tokat necatiyi dövmese (hani bildiğin ardarda darbeler) belki oradan giden necati kontradan 1-0 öne geçirecek takımını.

Wederson'un kartında da bildiğin kendisinden çıkmış top, ama şov amaçlı delirip kendince atlayıp zıplamış, sağı solu tekmelemiş o da.

Lugano bi yan topta yerde kalıyor önündeki yalçınla tartışıyor sonra, ki sinirli olmakta haklı arkasından başka bi defans onu çekip çekiştirip durmuş 2 saat ama çarpıştığı yalçının hiçbir olayı yok sırtı dönük görmemiş bile gidip ona patlıyor.

Wedersonyine Tita'yı koşarak gelip saha dışına itiyor, sonra faul çalınınca deliriyor vs.

Kısaca bilmiyorum şu maçtaki FB'li oyuncular tüm psikolojik zorluklara rağmen bu kadar el bombası şeklinde çıkmamalıydılar maça.

Wederson'un elle oynadığı yerde 2. sarı verilebilir. El vücuttan ayrılmadığı için kasti değil yüzünü korumuş diye yorumlamış hakem, ki ben de öyle yorumlardım heralde.

Necati'nin ceza sahasında bilicayla mücadelesi kesinlikle kendini yere atma, necatiye sarı kart gerekiyor, penaltı kazandırırım ümidiyle ariflik yapmış neco.

Emre'nin pozisyonu penaltıymış evet. Yalçın hayvanı bildiğin ceza sahası dışına itmiş. Zaten Servet'e kazma diyenler bu yalçına ne diyo çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...