CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Arkadan vurdular bana, başım ağrıyor, doktora da gittim 3 saat müşade altında tutacaz dediler. Dedim olmaz. İmza attırdılar bana ölürsem sorumlu değillermiş. Vuran adam da durdu baştan. Arkadan vurmuş bana, suçlusun kardeş diyor. İyi dedim polis çağıralım. İyi dedim. Adamlar sarhoş zaten. Neyse çağırdım o sırada kaçtı ibişler. Polis ehliyetimi de aldı. Nasıl işse, polis çevirirse salı gününe kadar kaza bölümünde ehliyetim diyecekmişim. Neyse başım da çatlıyor resmen. Troll falan serbest, garbaja açam dödöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gecmis olsun, adamlar plakasini alaydin hemen, polise virirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adamlar kaçmışsa gg, aynısı benim arabaya olmuştu vurkaç hiçbirşey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquila said: gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Teşekkür ederim. Aldım plakayı falan. 5 tane şahit var sanırım bişey olmaz. Kıbrıstayım zaten küçücük yer bulunur adam. Bide arabanın plakasının parçaları düşmüştü yere kırılmış halde. Polis baktı falan. Arka bagaj kapağıyla tampon gitti. Kapanmıyor bakalım yüzleştirecekler falan heralde adamla. Salı sabahı çağırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bunada şükür helvanı yiyor olabilirdikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iğne vurdular sandım hatta ilk kazık attılar sanmıştım başlığı okuyunca geçmiş olsun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adamlar kaçtığı için direk suçlu. plakayı da verdiğine göre direk gidip evinden alırlar adamları. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geçmiş olsun. plakayı alman iyi olmuş cezalarını çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geçmiş olsun da, topic ismi fail olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 copry said: iğne vurdular sandım hatta ilk kazık attılar sanmıştım başlığı okuyunca geçmiş olsun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Geçmiş olsun, gelişmelerden haberdar et. Hatta keşke kişiselde açaydın. Buraya pek uğramıyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu kadar ciddi yaklaşıcağınızı tahmin etmedim valla :). Şimdi ne ehliyetim var ne bişey, bakalım polis durdurursa kaza bürosunda belgelerim diyecekmişim. Salı sabahını bekliyoruz artık. Adamla yüzleştirsinler olmadı şahitleri falan da getirecem. Şimdilik bagaj kapanmadan gidiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi gece çıkmıyosan sorun yokki gündüz çevirme çoooooook nadir radara yakalanırsan anca ek olarak: garbıç COOL STORY BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet kişisel'de açsaydın stiki bile yapardım belki, ama artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquila said: gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Taşınsın kişisele yauv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 biri vardi forumda arabayi vurmus bide pis pis siratarak poz veriyodu. epikti baya. biri link eylesin oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Pert olmuştu o araba ahah hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gecmis olsun senn araba ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tanıdık var kıbrısda.sıktıralım topuğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sağolasın sıktırılcak bi durum olursa haberleşiriz :) Toyota yaris araba. Ford connectle çarptı dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Gittim bu sabah karakola ifademi aldılar. Bide ben çorluluyum. Kıbrıslı bi polis ilgilendi benle, asıl kökeni çorluymuş akrabaları falan varmış birsürü çorluda. Valla güzel tesadüf oldu bu. İlgilendi sağolsun baya bi. Dedi işte kabul ederse çarptığını arıyacam seni arabayı götüreceğin yeri söylerim, kabul etmezse de mahkeme açılır dedi. Ben dedim büyük ihtimal kabul etmiyecek adam, o da ettiririz merak etme dedi :D İnşallah uğraşmam mahkeme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar