Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadan vurdular


CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Arkadan vurdular bana, başım ağrıyor, doktora da gittim 3 saat müşade altında tutacaz dediler. Dedim olmaz. İmza attırdılar bana ölürsem sorumlu değillermiş.

Vuran adam da durdu baştan. Arkadan vurmuş bana, suçlusun kardeş diyor. İyi dedim polis çağıralım. İyi dedim. Adamlar sarhoş zaten. Neyse çağırdım o sırada kaçtı ibişler. Polis ehliyetimi de aldı. Nasıl işse, polis çevirirse salı gününe kadar kaza bölümünde ehliyetim diyecekmişim. Neyse başım da çatlıyor resmen. Troll falan serbest, garbaja açam dödöm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim. Aldım plakayı falan. 5 tane şahit var sanırım bişey olmaz. Kıbrıstayım zaten küçücük yer bulunur adam. Bide arabanın plakasının parçaları düşmüştü yere kırılmış halde. Polis baktı falan. Arka bagaj kapağıyla tampon gitti. Kapanmıyor bakalım yüzleştirecekler falan heralde adamla. Salı sabahı çağırdılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar ciddi yaklaşıcağınızı tahmin etmedim valla :). Şimdi ne ehliyetim var ne bişey, bakalım polis durdurursa kaza bürosunda belgelerim diyecekmişim. Salı sabahını bekliyoruz artık. Adamla yüzleştirsinler olmadı şahitleri falan da getirecem. Şimdilik bagaj kapanmadan gidiyoruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim bu sabah karakola ifademi aldılar. Bide ben çorluluyum. Kıbrıslı bi polis ilgilendi benle, asıl kökeni çorluymuş akrabaları falan varmış birsürü çorluda. Valla güzel tesadüf oldu bu. İlgilendi sağolsun baya bi. Dedi işte kabul ederse çarptığını arıyacam seni arabayı götüreceğin yeri söylerim, kabul etmezse de mahkeme açılır dedi. Ben dedim büyük ihtimal kabul etmiyecek adam, o da ettiririz merak etme dedi :D İnşallah uğraşmam mahkeme falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...