mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vivavale said: Masquerade said: en şişman erkek ortalaması hangi il, bilin bakalım. Masquerade said: konya peki en çok alkol tuketilen şehir? evet. konya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 LucifeL said: sinad said: Ankara harbi çok kötü bi şehir orayı başkent yapmasınlar Hakkari falan olsun hiç olmazsa daha gelişmiş.Ankaranın başkent olma sebebi senin düşündüğün gibi birşey değil ki... Tabi değil ama Capital city olarak kalmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Ya paran varsa, okyanus kıyısında yaşa.Karayiplerde yaşa.Neden İstanbul'da yaşıyorsun? Kanmayın bu klişelere. Ya da git New York'ta yaşa illa metropol diyorsan, New York'a gidip İstanbulreröeröe diyen adam tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @nutella, aynı diye demedim sdfg cins insan bi sürü, o da abartıymış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Gerçi benim Amasyalı arkadaşım vardı, dünyada en yaşanılacak yer diyordu. O yüzden bu konunun sonu yok ashdahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: sinad said: İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Ya paran varsa, okyanus kıyısında yaşa.Karayiplerde yaşa.Neden İstanbul'da yaşıyorsun? Kanmayın bu klişelere. Ya da git New York'ta yaşa illa metropol diyorsan, New York'a gidip İstanbulreröeröe diyen adam tanımıyorum tanıyorum. new york ta gezip/yaşayıp hiç memnun kalmayan 2 tane arkadaşım var. istanbulda paran varsa eğer, dünyanın en gözde şehirlerinde girebileceğin ortamların alasına girersin.ayrıca kendi memleketin, bir amerikalı için paran varsa istanbulda yaşayacaksın değil tabii ki, ama bizim için gerçekten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dartanian said: BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow hayatınızda istanbul mu görmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BEN IZMIRLI DEĞİLİM KARŞIYAKALIYIM (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fikirtepe ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: sinad said: İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Ya paran varsa, okyanus kıyısında yaşa.Karayiplerde yaşa.Neden İstanbul'da yaşıyorsun? Kanmayın bu klişelere. Ya da git New York'ta yaşa illa metropol diyorsan, New York'a gidip İstanbulreröeröe diyen adam tanımıyorum Ben sadece NY ve Madrid gördüm yinede İstanbul'u değişmem bu şehirlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adamınbiri said: Dartanian said: BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow hayatınızda istanbul mu görmediniz? İlçe milliyetçiliği olmasın ama Karşıyaka'yı tartışmam.Malesef. Bu arada İstanbul>New York diyenler Brooklyn'de süründünüz sanırım.Of çıkarım en burdan bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehir'e gideceğime antalya'ya giderim daha iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adamınbiri said: Dartanian said: BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow hayatınızda istanbul mu görmediniz? karşıyakalı için dünyanın en güzel yeri karşıyakadır anlamaya çalışma dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 etiler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 adamınbiri said: Dartanian said: BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow hayatınızda istanbul mu görmediniz? N'alaka? İnsanın büyüdüğü yer en güzel gelir boşuna tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 EN İYİ İSTANBUL. EN KÖTÜ ANKARA. +1 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskisehir guzel bi sehir bence, cayi fln var, insanlari sicakkanli. bi izmirli olarak tuttum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: EN İYİ İSTANBUL. EN KÖTÜ ANKARA. +1 bitti. +1235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dartanian said: adamınbiri said: Dartanian said: BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil (tu) /bow hayatınızda istanbul mu görmediniz? N'alaka? İnsanın büyüdüğü yer en güzel gelir boşuna tartışıyoruz. (tu) mikro milliyetcilik yapmayın lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bence Kocaeli ve Sakarya en kötü.İyi şehirler için söylüyorum yoksa bi ton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Eskişehir'e bok atan adam öğrencilik duygusunu tadamamış içinde kalmış adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar abi o sınırlı kapasitenle bana laf sokmaya çalışmassan senin için daha iyi olur zira olmuyor...Buraya yazdığım şeyleri kıçımdan uydurmuyorum herhalde, new york ta gezmek ayrı new yorkta yaşamak ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar