rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 paticik diye bağırırım. yok düşündüm ne o öyle gay gay. yok bağırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o yoğunlukta bağırsanızda duymam lan zaten uğraşmayın benle 2 espiri yaptık güldük eğlendik siz içerde karı kızla takılırken ben ekmek parası peşinde koşucam ulan! gerçi sonra bende girerim konsere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arkadaşla taksimde içerken gaza geldik, kapıda karaborsa 80 tl ye bilet aldık ki içerideki arkadaşlar biletixten 85e almış :D cranberries'in çok hayranı değildim ama etraftaki insanlardan gördüğüm kadarıyla herkes baya eğleniyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 noldu bitane adam haklı beyler duyamadım kaç saat kapıdaydım busırada 9000 kişi vardı içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben bağırdım ama tipini de bilmediğimden salak salak bakan bi biletçi çoçukla kaldık. eğlendik adamın bakışına o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adamınbiri said: noldu bitane adam haklı beyler duyamadım kaç saat kapıdaydım busırada 9000 kişi vardı içerde üstünde siyah tişort mu vardı? bi gitarist vardı sanırım tişort uzerinde. bende gayet bağırdım ama bakmadı bile arkaya bende dedim heralde sen değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 paraya kıydım vip aldım.time is ticking out'u söylerken uzunca bi müddet gözümün içine baktı. şahitlerim var. mükemmel bir konserdi. penamı da kaptım! benden süperi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gz mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: adamınbiri said: noldu bitane adam haklı beyler duyamadım kaç saat kapıdaydım busırada 9000 kişi vardı içerde üstünde siyah tişort mu vardı? bi gitarist vardı sanırım tişort uzerinde. bende gayet bağırdım ama bakmadı bile arkaya bende dedim heralde sen değilsin. evet o bendim :D duymamışımdır en yoğun zamanda geldiysen yüzüne bile bakmamışımdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar