dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 online oyun bağımlılığı çözemedim gitti.. gidin halısahaya oynayın arkadaş. online'dan 4000kat zevkli bişi. bi popomundo'ya başlamış idim.. gelgelelim onda da radyo'da falan 1. olduk, albüm sattık. sıktı gitti.. prudent'e verecektim oyundaki karakteri, onu da unutunca ölümüş gariban. bilmemkaç saat online oyun mu olur, işsiz misiniz? hani buraya yazdığım zamana bile acıyorum.. ki sürekli alaka gerektiren bişi değil. işimi yapıyorum, 10dk ara veriyorum yazıyorum sadece.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sürekli online değilim ki burada.. işimi yapıyorum, dinlenirken geyiğimi yapıyorum kaçıyorum..
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 @rewendor o motoru ilk silkroad kullandı sanırım. daha önce hatırlamıyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yok ben çakma derken çakma mmo olarak söylemiştim yoksa teknik konuyu bilmiyorum motoru falan :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 INSTAIN MOTHER KILL THIER BABBYS BECAUSE BABBY CAN'T FRIGHT BACK? http://www.somethingawful.com/flash/shmorky/babby.swf
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Giovanni said: Çift, bebeklerini bozuk sütle besleyip, dövdüklerini itiraf ettiler. Olay bununla ilgili. Geçicen MMO'yu falan, karı-koca psikolojik olarak sorunluymuş zaten.
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bebek dövmek nasıl birşeydir lan. bir an ama sadece bir an kendimi hayal ettim 2 avuç hacminde birşeyi tokatlerken. yumruğu tekmeyi zaten katmıyorum işin içine... hakikaten hasta bir beyin lazım. demek ki; ben hasta değilim. oh rahatladım.
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 El kadar varlığı nasıl dövebılırsın ya kafam almıyor. Bazen düşünüyorum ilkokul 1 e giden bıcırıkları dayak yıyolar anlamsız gelıyor. Ufacıklarlan minicikler
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Eee, level 80 karakteriyle STV'ye gidip 30. level adamı gangleyen dizini de döver bebeğini de.
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ike gibi çocuğum olsun ben de tekmelerim. dmeek ki neymiş? büyük konuşmamak lazımmış.
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dartanian said: Bana anket saçma geldi ne alaka psikopatlıkla? Bu 2 kişi salak diye.
zeawee Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bone said: Dartanian said: Bana anket saçma geldi ne alaka psikopatlıkla? Bu 2 kişi salak diye.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aaaabi. aaaaaaaaabi. marsa göndersinler bunları uzay deneği olarak insanlığa bir hayırları yok.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 peki insanlara istedikleri hayatı yaşatamayan sistemin suçu yok mu :( yok. bu kadar da mal olunmaz hayatları sıkıcı diye
gecko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 of lanet olsun simdi butun ne kadar kanal varsa sakin oyun oynamayin oyunlar sagliga zararli butun pcleri camdan atin haberi yapcak sinirlencek evdekiler gene. halbuki televizyon ve gazete daha cok olduruyor
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ardeth said: peki insanlara istedikleri hayatı yaşatamayan sistemin suçu yok mu :( yok. bu kadar da mal olunmaz hayatları sıkıcı diye+1
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 devasa online oyunlar zararlı ki bence de =/
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gecko said: of lanet olsun simdi butun ne kadar kanal varsa sakin oyun oynamayin oyunlar sagliga zararli butun pcleri camdan atin haberi yapcak sinirlencek evdekiler gene. halbuki televizyon ve gazete daha cok olduruyor merak etme tüm kanallar ergenekonda insanları suçlamakla meşgul :) oyunlarla pek ilgilendikleri yok. aaama aktüel'de görebiliriz bit tabi.
Öne çıkan mesajlar