barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben kendi imzamı bile bazen atamadigimdan. yamuk yumuk farklı bisiye benzediginden arkadaslar gonul rahatlıgı ile atiyolardı. nasılsa hic bi imza aynı degil sdfs. benzesin azcık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sparkcaster said: nileppezdel said: Devam zorunluluğu gereksiz bir olay ya. Hele üniversitede yani. Adam derslere girmeden geçebiliyosa neden eziyet çeksin? Yok kalıyorsa da zaten kendi seçimi, kendi mallığı. Giren çıkan ona yani neden zorla getirirler anlamam şu zihniyet yüzünden bu ülke hiç bir yere ulaşamaz bu zihniyetin sebebi de "diploma alim yeter hacı" zihniyeti, o zihniyetin sebebi de istediği mesleğe ulaşamamış milyonlarca insan. sevmiyor adam mesleğini, mezun olunca yapmayacak ta, ama bi diplomam olsun aga diye okuyor, sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yoklamadan disipline mi gideceğini düşündün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evrakta sahtecilikten gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BonePART said: "roket adam" said: başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz? beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani. abi sacma misin ben attirmadim benim haberim bile yok kim attiysa onu bulun diceksin olcak bitcek ben yasal hakkim olan 70% yoklama sinirina gore gelmeme hakkimi kullandim dicektin berkay herkes sen ben gibi değil höt diyosun, koşarak kaçıyor su falan içiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BonePART said: Sparkcaster said: abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına iyide ben atmadim dersin ayrica bende yillarca attim imza baskasinin yerine sol elimle yazdim hep olurya killik olmasin diye yada ne biliyim kalem deistirdim flena ben atmadım dersin doğru hiçbirşey ispatlayamaz da ama sınıfı tehdit ediyor hoca,çektiriyor bildiğin ters gidince veya kimin adına atıldıysa imza,onu dersten bırakıyor hoca genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dersten kalmak , disiplinden iyi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 devamsızlık hakkı %30una gelmezsen kalırsın şeklinde deilmiydi yafs :) edik: yanlış anlamışım zaten benle aynı şeyi demiş bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 devamsızlık hakkı hocaya bağlı bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 roket adam mesaj kutunda yer açabilcen mi hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha bu saka bana yapılsa o sakayi yapan adami bulur agizi ile dotunun yerini degistirirdim. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 slickers said: BonePART said: Sparkcaster said: abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına iyide ben atmadim dersin ayrica bende yillarca attim imza baskasinin yerine sol elimle yazdim hep olurya killik olmasin diye yada ne biliyim kalem deistirdim flena ben atmadım dersin doğru hiçbirşey ispatlayamaz da ama sınıfı tehdit ediyor hoca,çektiriyor bildiğin ters gidince veya kimin adına atıldıysa imza,onu dersten bırakıyor hoca genellikle evet abi bırakıyorlar yani bizzat yaşanmış olaylardan alıntı bunlar. hoca sinirleniyo, bırakıyor o sene. onun elinde yani, kimse de bir şey diyemiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 pekaziz said: Başkası yerine imza atıldı diye disiplin mi olur yahu, yuh! oluyor koc universitesinde bol miktarda bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 geçen dönem 2 farklı arkadaşım adımı yazıp imza atmıştı kağıda. aynı kağıtta 2 tane ben. sorun olmaz heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahaha ilk fırsatta yapıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şaka kötüymüş bayağı, sakat. bu arada devamsızlıktan kalınır diye 10kişi söylemiş, bende 11ince olayım. yoklama kağıdı resmi evraktır, özellikle özel okullarda kıllatan hocalar acımaz, verir disipline, sonra 1 dönemin parasını verip okula gidemezsiniz, keza kopya da böyle çok gördüm heyt kopya çekerim serseriyim ben modundaki adamların uzaklaştırmayı yedikten sonra hüngür hüngür ağladığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ergen liseliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sen en son birine aşık olmuştun forumdan. ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kim ben mi? karıştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4681081,4681081#msg-4681081 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yoklama almak zorunda hocalar normalde. Eger siz bi olaya karisirsaniz dersinizin oldugu saatte dersteydim derseniz hocadan yoklama kagidi ister okul. Ama cogu hoca almiyor yada alsada yoklamadan birakmiyor. Illa derse gelsin miistiyosun ogrenci dersin ki her dersten sonra bi sinav yaparsin dersin ki quizlerin notu can sonrasi + puan olarak eklencek. Calan adam quizle B alinca F le kalan adam D+ olunca notu o derste oturcek yer bulamassin. Ha ben gene gitmem o ayri mevzu benim A da gozum yok D+ ya fittim cogu derste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "roket adam" said: Sparkcaster said: nileppezdel said: Devam zorunluluğu gereksiz bir olay ya. Hele üniversitede yani. Adam derslere girmeden geçebiliyosa neden eziyet çeksin? Yok kalıyorsa da zaten kendi seçimi, kendi mallığı. Giren çıkan ona yani neden zorla getirirler anlamam şu zihniyet yüzünden bu ülke hiç bir yere ulaşamaz bu zihniyetin sebebi de "diploma alim yeter hacı" zihniyeti, o zihniyetin sebebi de istediği mesleğe ulaşamamış milyonlarca insan. sevmiyor adam mesleğini, mezun olunca yapmayacak ta, ama bi diplomam olsun aga diye okuyor, sonuç bu. 5 gün boyunca sabah 9 akşam 6 dersiniz olsun..bakın bakim derse girme isteği kalıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 o da ayrı bir olay tabi ders derste dinlenir olayı olunca bide iyice çekilmez oluyordur ama bu okulu tamamen patlatacağın anlamına gelmiyor herhalde ünide devamsızlık işleri nasıl yürüyor bilmiyorum ama kafayı dağıtabileceğin pek çok ortam vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sene 2010 hala yoklama alan hocalar var. hacı sende çok panik yapmşsın yani o kadar afet senaryosu yazacana kendine bi çimdirik atıp elemanları arasydın zaten gülüşmelerden felan çözerdin olayı büyük ihtimalle yada direk sölerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aklıma şu geldi, biraz geç oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar