Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disipline gideyormuşum

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

nileppezdel said:

Devam zorunluluğu gereksiz bir olay ya. Hele üniversitede yani. Adam derslere girmeden geçebiliyosa neden eziyet çeksin? Yok kalıyorsa da zaten kendi seçimi, kendi mallığı. Giren çıkan ona yani neden zorla getirirler anlamam

şu zihniyet yüzünden bu ülke hiç bir yere ulaşamaz

bu zihniyetin sebebi de "diploma alim yeter hacı" zihniyeti, o zihniyetin sebebi de istediği mesleğe ulaşamamış milyonlarca insan. sevmiyor adam mesleğini, mezun olunca yapmayacak ta, ama bi diplomam olsun aga diye okuyor, sonuç bu.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

"roket adam" said:

başkası yerine imza attı diye disiplin olmaz mı diyorsunuz?

beni izmite getirteceklermiş bugün. hocanın odasında kendimi düşünüyorum da o durumda, hocam böyle böyle yerime imza attırdım ama şöyle oldu falan diye, hocanın durumdan haberi yok tabii. hayal bile edemiyorum yani.

abi sacma misin
ben attirmadim
benim haberim bile yok
kim attiysa onu bulun diceksin olcak bitcek

ben yasal hakkim olan 70% yoklama sinirina gore gelmeme hakkimi kullandim dicektin

berkay herkes sen ben gibi değil
höt diyosun, koşarak kaçıyor su falan içiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Sparkcaster said:

abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına

iyide ben atmadim dersin
ayrica bende yillarca attim imza baskasinin yerine
sol elimle yazdim hep
olurya killik olmasin diye
yada ne biliyim
kalem deistirdim flena

ben atmadım dersin doğru
hiçbirşey ispatlayamaz da
ama sınıfı tehdit ediyor hoca,çektiriyor bildiğin ters gidince
veya kimin adına atıldıysa imza,onu dersten bırakıyor hoca genellikle
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

BonePART said:

Sparkcaster said:

abi hoca kasarsa aynı yazı stili der, sonuç olarak isim yazıyorsun imzanın yanına

iyide ben atmadim dersin
ayrica bende yillarca attim imza baskasinin yerine
sol elimle yazdim hep
olurya killik olmasin diye
yada ne biliyim
kalem deistirdim flena

ben atmadım dersin doğru
hiçbirşey ispatlayamaz da
ama sınıfı tehdit ediyor hoca,çektiriyor bildiğin ters gidince
veya kimin adına atıldıysa imza,onu dersten bırakıyor hoca genellikle

evet abi bırakıyorlar yani bizzat yaşanmış olaylardan alıntı bunlar. hoca sinirleniyo, bırakıyor o sene. onun elinde yani, kimse de bir şey diyemiyor sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka kötüymüş bayağı, sakat.

bu arada devamsızlıktan kalınır diye 10kişi söylemiş, bende 11ince olayım. yoklama kağıdı resmi evraktır, özellikle özel okullarda kıllatan hocalar acımaz, verir disipline, sonra 1 dönemin parasını verip okula gidemezsiniz, keza kopya da böyle
çok gördüm heyt kopya çekerim serseriyim ben modundaki adamların uzaklaştırmayı yedikten sonra hüngür hüngür ağladığını.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoklama almak zorunda hocalar normalde. Eger siz bi olaya karisirsaniz dersinizin oldugu saatte dersteydim derseniz hocadan yoklama kagidi ister okul. Ama cogu hoca almiyor yada alsada yoklamadan birakmiyor.

Illa derse gelsin miistiyosun ogrenci dersin ki her dersten sonra bi sinav yaparsin dersin ki quizlerin notu can sonrasi + puan olarak eklencek. Calan adam quizle B alinca F le kalan adam D+ olunca notu o derste oturcek yer bulamassin.

Ha ben gene gitmem o ayri mevzu benim A da gozum yok D+ ya fittim cogu derste.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Sparkcaster said:

nileppezdel said:

Devam zorunluluğu gereksiz bir olay ya. Hele üniversitede yani. Adam derslere girmeden geçebiliyosa neden eziyet çeksin? Yok kalıyorsa da zaten kendi seçimi, kendi mallığı. Giren çıkan ona yani neden zorla getirirler anlamam

şu zihniyet yüzünden bu ülke hiç bir yere ulaşamaz

bu zihniyetin sebebi de "diploma alim yeter hacı" zihniyeti, o zihniyetin sebebi de istediği mesleğe ulaşamamış milyonlarca insan. sevmiyor adam mesleğini, mezun olunca yapmayacak ta, ama bi diplomam olsun aga diye okuyor, sonuç bu.

5 gün boyunca sabah 9 akşam 6 dersiniz olsun..bakın bakim derse girme isteği kalıyomu
Sosyal ağlarda paylaş

o da ayrı bir olay tabi
ders derste dinlenir olayı olunca bide iyice çekilmez oluyordur
ama bu okulu tamamen patlatacağın anlamına gelmiyor herhalde
ünide devamsızlık işleri nasıl yürüyor bilmiyorum ama kafayı dağıtabileceğin pek çok ortam vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...