xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 olm o kız tavlama taktiği
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 copry said: otrivine (tu) nöbetçi eczane lazım ama fazla kullanırsan burnunu deler yanlız bu ilaç, ben yaptım ordan biliyorum. Hastasıydım kendisinin de, grip falansan 1 hafta kullanabilirsin maksimum. Bende sürekli tıkanıklık oluyordu sinüzite bağlı, hep kullanıyordum kafama göre eczaneden alıp, sonra durduk yere burnum kanamaya başladı, günde 2-3 kez falan, hiç birşey yokken şakır şakır kanıyordu. Doktora gittim falan, dövecekti adam beni sürekli otrivin kullandığımı öğrenince sdfgf
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 en güzeli içine çek abi uğraşma fazla içinde özütürsün olur biter :D
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tellos said: ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla (tu)
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 öksürük nasıl gecer peki? strepsils aldım eczaneden de daha kotu yaptı. 3 gundur bi boka yaradıgı yok. sıcak seyler iciyorum gene bisi olmuyo.
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1- zencefilli süt 2- 1 kaşık bal + yarım limon + bargdagın yarsısı kadar sıcak su 3- çay ustune karabiber
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tellos said: tellos said: ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla (tu) şunu düşünebilirmiş. :)
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 nasonex cok iyi çektiin zaman öyle cok kan geliyor ki mecburen açılıyor burun delikleri
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kendime not: nasonex kullanılmıycak. burnu gün aşırı şırıl şırıl kanayan birini kan kaybından öldürebilir sdgf.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 arkadaşlar burası garbıç ve ciddi ciddi sümük tartışıyorsunuz. öbür tarafta kişiselde her topic trolleniyor. this is paticik valla.
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 garıç bu zaten bence ya sümük kaka falan tartışılmalı hani garbıç=%100 geyik olmamalı ı thnk
msuuut Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barbu said: 100 doları boru seklinde kıvır. kredi kartin ile cam bir masaya doktugun karabiberi seritler halinde ayır. sonra doları kullanarak burnuna cek serit karabiberleri. hapsır hahahahahahahasdasdagas
Öne çıkan mesajlar