xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 olm o kız tavlama taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 copry said: otrivine (tu) nöbetçi eczane lazım ama fazla kullanırsan burnunu deler yanlız bu ilaç, ben yaptım ordan biliyorum. Hastasıydım kendisinin de, grip falansan 1 hafta kullanabilirsin maksimum. Bende sürekli tıkanıklık oluyordu sinüzite bağlı, hep kullanıyordum kafama göre eczaneden alıp, sonra durduk yere burnum kanamaya başladı, günde 2-3 kez falan, hiç birşey yokken şakır şakır kanıyordu. Doktora gittim falan, dövecekti adam beni sürekli otrivin kullandığımı öğrenince sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 en güzeli içine çek abi uğraşma fazla içinde özütürsün olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 burna 3 kere su çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sonra 3 kere yüz yıkanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 burnunun içine viks sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tuzlu su veya tereyağı direkt çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tellos said: ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 öksürük nasıl gecer peki? strepsils aldım eczaneden de daha kotu yaptı. 3 gundur bi boka yaradıgı yok. sıcak seyler iciyorum gene bisi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1- zencefilli süt 2- 1 kaşık bal + yarım limon + bargdagın yarsısı kadar sıcak su 3- çay ustune karabiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tellos said: tellos said: ketil da su kaynat bi kapa koy. kafatasının ustune bi bez geçir sonra o buharla konuşur gibi yaın bir mesefade takıl işte içine çek buharı gayt guzeldir ilaç digeri tehlikeli nasonex bagla (tu) şunu düşünebilirmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 nasonex cok iyi çektiin zaman öyle cok kan geliyor ki mecburen açılıyor burun delikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kendime not: nasonex kullanılmıycak. burnu gün aşırı şırıl şırıl kanayan birini kan kaybından öldürebilir sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 arkadaşlar burası garbıç ve ciddi ciddi sümük tartışıyorsunuz. öbür tarafta kişiselde her topic trolleniyor. this is paticik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 garıç bu zaten bence ya sümük kaka falan tartışılmalı hani garbıç=%100 geyik olmamalı ı thnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 haa tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya yapma bunu işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barbu said: 100 doları boru seklinde kıvır. kredi kartin ile cam bir masaya doktugun karabiberi seritler halinde ayır. sonra doları kullanarak burnuna cek serit karabiberleri. hapsır hahahahahahahasdasdagas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar