wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 böhz aklıma abii beni sef kaydı geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "roket adam" said: arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu ülkeden bi bok olmayacak. bir tarafta "evlenmeden olmaz"cı takılan fakat 7&24 seks konuşan, kafayı yemiş dişiler.. diğer tarafta sevgilisine "verdirmek" için kıçını yırtan fakat evleneceği kişiyi bakire arayan gerizekalı hemcinslerim.. bir diğer tarafta en fazla 1500 dolar ve 30 dakikalık bir operasyona mal olacak bir doku parçasından karşısındakini "namuslu" addeden (yine) hemcinslerim.. bu doku parçası için kızını kardeşini öldüren insan bozuntuları.. 21. yüzyılda olduğumuzun ve teknolojinin evet bu derece geliştiğinin farkında olamayan insanlar.. geri kalmış bir ülkede hayat gerçekten çok boktan. not (yazımdan herkes sevişsin veya belli ki yazdığı kız vermemiş anlamını çıkartan ilk 2 kişiye..... cok guzel serzeniste bulunmussun,ulkece o kadar seks konusuyoruz ki baska seylere ayırcak vakit kalmıyor,cok fazla kafa yoruyoruz su olaya aslında bir milletin insan iliskileri bakımından ne kadar modern olduguna bakmak icin bence ilk once kadın erkek iliskilerine daha sonra komsuluk ahlakına bakmak gerek gecenlerde ufak bir sey geldi aklıma new york un uzun donem belediye baskanlıgını yapan adam gayım diye bas bas bagırıyor kimsenin umrunda degil,adam isini duzgun yapıyor mu,evet yapıyor,durust mu evet durust,bizimkiler hırsızlık yapar calar cırpar yetmez yegeninin kardeşinin karnını doyururu o da yetmez cıkar dangalak dangalak konusur,kimse laf etmez,cıksa ibneyim dese ne namusu kalır ne şerefi,kısaca bizim millet boyle aga,sosyolojik bir sıkıntı var nereye elini atsan sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o senden daha iyisini bulana kadar o senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dartanian said: Sekste başarılı olursak hayatımız başarılı demektir ülkece. sekste başarılı olamayan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Quiternoob said: Ya Türk erkekleri çok çirkin, hepsi kıllı karayağız kaya kafalı adamlar o yüzden bu adamların sevdiğim kızı çıplak görmüş olmasını, memelerini emmiş olmasını, vajinasının sıcaklığını hissetmiş olmasını istemiyorum. Ama Alexander Rybak'tan kıskanmam. ahaha sahane olmus bu. Kimin feykisin sen bakiim afacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan yine seks var diye 15 sayfa yapmışsınız topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 okumadım tabii ki hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ilk mesajda yalan olmayayım diye 15 sayfa yapmaya uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biri özet geçsin harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rokete biri vermemiş sanırsam. oda burda qq mode on takılmış. sonra olaylar gelişmiş. yalan yalan bilmiyorum ben de okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya da herkesin sevişmesini istiyomuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sevişmek iyi bişey değil ki. terli terli ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 onu da istiyor. bi de kokorec seven çokmuş burda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ÇÜNKÜ SANA DEĞDİĞİNDEN BERİ ELLERİM BÜTÜN KIŞ DALLARIMDA TOMURCUKLAR VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 nasıl nasıl ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lan benim konuları hemen garbıçlık ediyorsunuz 15 sayfadan sonra. piç miyim ben :( bunu da edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 elimizden geleni yapıyoz ama ... :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rokete vermemisler. qq yaptı o da burda. sonra biz de gayet ciddi sekilde yorumladık. bazılarımızın canı seks filan istedi. kokorec de sanirim bu konudaydı. ikisini birden isteyenler oldu. cok onemli bir konu o yuzden garbıça atilmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kokoreç olsa da yesem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Martta geldi..doğa canlanıyor tabi..namussuz doğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Şeyinize giden kanın yarısı beyninize gitse japonlar halt eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu bize iltifat mi, japonlara hakaret mi, kime ne anlamadim. cukumuz cok buyuk oldugu icin cok kan gidiyo diye mi sorun oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar