Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evet arkadaşlar, malum Mart ayı geldi, Paticik kamuoyu yoklaması yapmaya karar verdik -alatariel-'le beraber. Basit bir anketimiz var, tek sorudan oluşuyor. Soruya şu ana kadar 26 kişi cevap vermiş durumda, anketimiz halen devam etmekte. MSN'den ulaşamayıp forumdan cevap vermek isteyenler de ÖM atabilirler, isim açıklamayacağız, rahat olabilirsiniz o konuda. Sorumuz şu; "Paticik üyesi bir kızla öpüşme şansınız olsaydı, kimle öpüşmek isterdiniz?" Şu ana kadar verilen oylar sonucunda; said: vaniLLe -------> 6 Oy -alatariel- ----> 6 Oy Isabella ------> 3 Oy Pogodi --------> 2 Oy sesu ----------> 2 Oy burtonesk -----> 2 Oy daylan --------> 2 Oy dory ----------> 1 Oy urmesque ------> 1 Oy copry ---------> 1 Oy Darılmaca, kırılmaca, çekinmece olmasın. Konu sadece ve sadece eğlence amacını taşımaktadır. Eğer yeni oylar gelirse de konuyu güncelleriz. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim oyumu dikkate almamışsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yaktım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kan çıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sesu diyenler kim, canlarını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 al işte kan çıkartıcak ilk insan geldi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Tanımadıklarımla öpüşmem sori, prensip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Selin yok lan dsasasdsfa kimse mi istemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 beraberlik durumunda 1. belli olması icin dovussunler. en adili o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahahah abi bu ne yaa ahahaha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahahha cat fight yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 erkek versiyonu nerde abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 FromTheHell said: caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben öpmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kan çıkar dicektim denmiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bundaki katılıma göre erkek versiyonunu yapıcaz. Oy vermeden hizmet istemeyin. Rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok eskilerden söyleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 xunn kimse dememiş çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fotoğraflarını koyun ki düzgün karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 he her gün istiklal'de karşıma çıkardı. alternatifti böyle. yaşlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahhah konuyu her açtığımda gülüyorum. kendimi ankettekilerin yerine koyuyorum da, ne hissederdim bilemedim. yine bayaa gülerdim herhalde laksdj bu ne abi. paticikte en çok hangi kızla öpüşmek isterdim ki acaba. asdlşkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 niggaknow said: xunn kimse dememiş çok garip onu zaten öpüyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar