Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizi en yakın arkadaşınız ile yakalarsanız

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Çok sevdiğim bir arkadaşım, dün gece kız arkadaşının kendisini, liseden beri arkadaşı olduğu diğer bir çocukla aldattığını yakalamış. Kız duştayken, çocuk kızın notebook'unda bitirme projesi ile ilgili daha önce hazırladığı excel dosyalarınI aramaya başlamış nerdeydi ya bunlar diyerek. bu aşama sırasında çocuk ve kızın oldukça samimi şekilde olan fotolarına rastgelmiş. O an zaten elim ayağım titredi, kendime ya da kıza kötü şeyler yapmamak için hemen evden dışarı attım kendimi ve sana konuşmaya geldim dedi ve durumu genişçe özetledi.

Her ne kadar sakin kal, dur hele bir gibi klasik cevaplar ile yatıştırmaya çalıştıysam da pek beceremedim galiba. (hoş, demesi kolay tabi) Sakinleştirici falan verdim ağrı kesici diye, yaklaşık 6-7 saattir uyuyor.

Kız da durumun farkına varmış, defalarca aradı bakmak istemedim ancak en sonunda dayanamadım. Çok pişmanım vs gibi klişelerle zırladı falan telefonda o da.

Çocuğun kötü birşey yapmasından korkuyorum ben açıkcası. Uyandıktan sonra eminim ki bırak abi konuşucam sadece diye gidecektir erkeğe ya da kıza. Kafamı toparlayamadım ben de, ne boktan bir durum. Siz olsanız şu durumda nasıl bir yol izlersiniz? Arkadaşı salmamaya çalışıcam evden dışarı 2-3 gün ama çok zor yani. :/
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben anlamadım

simdi kızın aldattıgı cocuk kendi arkadası mı kızın arkadası mı.baslıkla post aynı degil sanki?

kendi arkadası ise agız burun dalsın penisini kessin hatta

kızın arkadası ise cocugun kasıklarına calıssın,kıza da ii bi osmanlı tokatı atsın

baska türlü kuyruk acısı cıkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...