blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çok sevdiğim bir arkadaşım, dün gece kız arkadaşının kendisini, liseden beri arkadaşı olduğu diğer bir çocukla aldattığını yakalamış. Kız duştayken, çocuk kızın notebook'unda bitirme projesi ile ilgili daha önce hazırladığı excel dosyalarınI aramaya başlamış nerdeydi ya bunlar diyerek. bu aşama sırasında çocuk ve kızın oldukça samimi şekilde olan fotolarına rastgelmiş. O an zaten elim ayağım titredi, kendime ya da kıza kötü şeyler yapmamak için hemen evden dışarı attım kendimi ve sana konuşmaya geldim dedi ve durumu genişçe özetledi. Her ne kadar sakin kal, dur hele bir gibi klasik cevaplar ile yatıştırmaya çalıştıysam da pek beceremedim galiba. (hoş, demesi kolay tabi) Sakinleştirici falan verdim ağrı kesici diye, yaklaşık 6-7 saattir uyuyor. Kız da durumun farkına varmış, defalarca aradı bakmak istemedim ancak en sonunda dayanamadım. Çok pişmanım vs gibi klişelerle zırladı falan telefonda o da. Çocuğun kötü birşey yapmasından korkuyorum ben açıkcası. Uyandıktan sonra eminim ki bırak abi konuşucam sadece diye gidecektir erkeğe ya da kıza. Kafamı toparlayamadım ben de, ne boktan bir durum. Siz olsanız şu durumda nasıl bir yol izlersiniz? Arkadaşı salmamaya çalışıcam evden dışarı 2-3 gün ama çok zor yani. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 araya girme sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Threesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dayaklıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 takıl peşine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 karaktersiz insanlar için kendini üzenleri hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kıza ışın karacadan - yetinmeyi bilir misin şarkısını gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dayaklık kız olmasaymış o da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kızla ne kadardır arkadaslar bu senin arkadasin. sevgili anlamında? cok derin bir iliskileri yoksa. ayrılsın gitsin. derin ise de gitsin konussun ikisi ile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 konuşacak ne var ya gitsin namusunu temzlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben de diyorum ki ne namusu eger bu kızla zaten daha yeni ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi ben anlamadım simdi kızın aldattıgı cocuk kendi arkadası mı kızın arkadası mı.baslıkla post aynı degil sanki? kendi arkadası ise agız burun dalsın penisini kessin hatta kızın arkadası ise cocugun kasıklarına calıssın,kıza da ii bi osmanlı tokatı atsın baska türlü kuyruk acısı cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sakinleşmesi için yeteri kadar zaman geçmiş bence, ki zaten o kadar deli bi yapısı olsa resimleri gördüğü dakika yaparmış ne yapıcaksa bırak gitsin konuşsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bırak gitsin dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi ne namusu falan ahah trol kabul ediyorum o postları. eşin olsa tamam da , abartmayın sevgililerinizi. napılır ? tercihtir bu. ben takılmaya devam ederdim, hedef futbol misali düşünürdüm. sonra da ansızın bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eski sevgilimi eski en yakın arkadaşımla yakalmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aga çok romantik adamsın. her postun da hayran oluyorum, büyüleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gitsin konuşsun halletsin. böyle işin arasına girilmez. arkadaşın bi delilik yapacaksa zaten engelleyemezsin her türlü yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bence sen de onla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kısa, yeni başlamış bir ilişki değil bu arada. Üni hazırlıktan beri beraberler ve bu son senemiz. Aileler vs bile tanıştı, yazın okul biter bitmez düğün planları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 evlenmeden kurtulmuş oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 o kız ağır kaşar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 az çok takip ediyosan sadece burda bile kaç senelik ilişkisinden kazık yemiş bi sürü adam / kız var. süre önemli değil, insan olmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 topla üçünü bi güzel konuş hepsinin önünde, yapmayın de. etmeyin de, bu yaptığınız ipnelik olm de. barıştır hepsini. kızı kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar