BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.geek.com/articles/games/valve-patches-portal-unlocks-new-mysterious-achievement-2010032/ abi oyunna gercek dunyayi birlestiren sirketlere hastayim ya urasip cozenlerede oeeh diyorum ama * Portal gets surprise update yesterday afternoon * People see new mystery achievement * People play and see the radio in the beginning room now has a green light * Carry it around and notice it makes strange broadcast interference noises in certain places * Locate and place all 26 of these mystery radios for achievement * Smart people yank wav files out of game content folders and run them through steganography programs * Produces 26 weird cryptic image files in a numbered sequence * Some dude runs the number string through an md5 hash translator and gets a landline number * Internet traces it to Kirkland, WA (near Valve HQ) * People find out its not a phone/fax line but a data line hosting a BBS and telnet it * Use a clue from one of the files to figure out the BBS user/password login info * End up with a bunch of weird ASCII artwork * We’re trying to figure out wtf it means Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 "* Some dude runs the number string through an md5 hash translator and gets a landline number" Bu kısmı anlamadım ben nereden aklına geliyor yapıyor sonuç da alıyor wav'lardan image'ları çıkarmak kolay ama, amatör radyoda kullanılan radyo üzerinden image yollamaya yarıyan sstv ile kodlanmış, amatör radyocu birisi sesi duyunca "aa lan sstv bu image yolluyor" demiştir. Telefon numarasını aldıktan bbs olduğunu da fotoğraflardan anlıyorsun bbs yazıyo çoğunda karalanmış bi telefon numarasının yanında. bbs login infosunu da image olmayan ama mors kodu olan wavlardan birinden aldılar. ama image'lardan bbs'in telefonunu nasıl buldular hiç bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oha inanılmazmış yalnız, merak ettim hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi yuh artık ama süpermiş gerçekten. (not: portal oyunu vs bilmem ama yönteme rep verdim ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu devirde bbs mi kaldı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yuri gagarin'i de sstv'den izledi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eps3 incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Portal 2 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 the cake is a lie ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Devam oyunu için ilk oyunun sonunu değiştirmek... hll team (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Şurda her iki günde bir yeni açıklama gelcekmiş. Dün ilki geldi. Narbacular Drop hakkında. http://gameinformer.com/mag/portal2.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 said: Oyun ilkinden 100 yıl sonrasını konu alacak. Aperture Science'ın neden bir ormana benzediği de bununla anlaşılıyor. Ayrıca ilk oyundaki baş kötümüz GlaDOS, burada da karşımıza çıkacak. Co-op senaryo modu, ana hikayeden farklı olacak. Fiziğin çok daha önemli olacağı yönünde haberler var. Örneğin bir hava boşluğuna açılan portaldan, diğerine hava gönderebileceğiz. Lazer tabanlı bulmacalar için yansıtıcı yüzeyli küpler kullanabileceğiz. Valve'ın ilk oyunun bu kadar büyük sükse yapacağını tahmin etmediğini ve devam oyununun ilki gibi bir mod değil başlı başına bir oyun olacağı belirtiliyor. Oyunun önümüzdeki yılbaşı döneminde piyasada olması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s5bdTlryKes http://www.youtube.com/watch?v=pd_3xIq4VkE whatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bişi çıkıcak sandım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 videoları göremiorum açıklayın biraz! 1- hangi portal bildiiimiz valve nin portalmı 2- onda mors kodumu varmış, neresindeymiş? 3- ne diyolarmış ne çıktı madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dragonmax said: videoları göremiorum açıklayın biraz! 1- hangi portal bildiiimiz valve nin portalmı 2- onda mors kodumu varmış, neresindeymiş? 3- ne diyolarmış ne çıktı madem? Valve portalı evet mors kodları varmış gizli, radyolarla biyerlere gidince çıkıyomuş, saçma sapan şeyler diyolar. Gladosun kendince işleri sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ohaa çok eğlenceli :D bu arada hangi işsiz bunu keşfettiyse helal olsun. adamın hayatta amacı kalmamış resmen bunu keşfedicek kadar vakti olmuş öeh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sonuncu iyiymiş beep beeeep beep beeeeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 o beep beep beeep i mors koduna çevirip sonra tekrar beeplere çevirip sonra tekrar mors yapınca mı ne LOL çıkıyomuş. öyle bişeyler yazıyodu üşendim tam okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 mokoko said: bişi çıkıcak sandım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 mors anlayıp aklında çevirebilenleri çok kıskanıyorum. filmlerde olur böyle, duvara vurur adam, tak tak tak tak diye, "aha lan mors kodu bu, ben biliyorum" der, işte o... third code dediği . - . . - - - . - . . L O L oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dragonmax said: ohaa çok eğlenceli :D bu arada hangi işsiz bunu keşfettiyse helal olsun. adamın hayatta amacı kalmamış resmen bunu keşfedicek kadar vakti olmuş öeh :) işsizlikle alakalı değil, birkaç ay önceki updatelerden birinde gelmişti bu. hatta radyoyu çeşitli yerlere götürürsen achievement veriyor, da belli bir yerden sonra beceremedim ben götürmeyi, bir ara tekrar deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 topic FPS'ye taşındı da, zaten FPS'de açılmıştı: http://forum.paticik.com/read.php?40,4705489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu bulmacaların hepsini yapabilmiş var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar