Alis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Varmıdır böle bildiğiniz sağlam güvenilebilir yerler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 shopto.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 10 saniyede nasıl cevap verdin :D daha yeni açtim konuyu hemen cevap :D alalalala :P podbot fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tronixweb.com - ucuz değil ama oyun sırf amerikada çıkmışsa tek çare. zavvi thehut - kampanyaları takip edilmeli. şu an konsol bölümüne de yazdım brutal legend 15 pound bayonetta 17. bi de shopto.net ile sendit tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ayrıcana GG' den temiz 2. eller takip edilebilir ve donanimhaber'in forumunda 2.el bölümündeki Konsol oyunları kısmında 2.eller takip edilebilir. Çoğu insan 1 kere oynayıp bitirdiği oyunları ciddi ucuza satıyor. Takip edilirse ucuza güncel oyunlar bulunabilir. Şahsen almışlığım vardır bu şekilde bir çok kez. Hiç bir sorun yaşamadım, ne Bluray'de ne de ödemede fln. 2. el diyip burun kıvırmaya gerek görmüyorum. Devir ekonomi devri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gg'ye güvenmiyorum. Türkiye'de genelde kirletip, parçalayıp veya kopyasını felan yollarlar. ucuz ps3 isteniyorsa avrupa değil amerika siteleri takip edilmeli diye düşünüyorum, avrupa'da konsol oyunları pek yaygın değil ama amerika'da neredeyse pc oyunlarından ucuza satıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 fizban said: thehut - kampanyaları takip edilmeli. bayagi hesapli imis denemk lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gg de cok uygun oyunnar hemde dukkandan war bi suru oyun aldim hic ole bozuk felan raslamadim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 GG'nin ne gibi kötü yanı var ki? Sürekli takip ettiğim 1-2 dükkan var, şu ana kadar da bir sorun çıkmadı. Mesela Heavy Rain 114 Liraya satılıyor, shopto vs diğer tüm sitelerde de 50 Euro oyun. Niye haftalarca bekleyeyim oyunu 1 günde gelmesi varken? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 illa yurt disindan alincaksa o zamanda shopto dan pound uzerinden almak lazim euro ustunden cok pahali cunku pound ustunden mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 blu ray 2. elleri gayet temiz oluyor.. daha cd seviyesine düşmedi, insanlar gözü gibi bakıyolar bluraylere. kutudan ps'ye, ps'den kutuya. gg'den 4-5 tane aldim. çogunda parmak izi bile yoktu. birinde çok ufak tefek çizik vardı o da sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ajmet said: fizban said: thehut - kampanyaları takip edilmeli. bayagi hesapli imis denemk lazim. gerçekten iyi fiyatlarmış, gg'den aldığım 2.ellerden bile iyi bazıları shipment ücreti ne kadar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yalnız cidden, TheHut'ın fiyatları PlayAsia'nınki kadar iyiymiş. Kargo fiyatı tuzlu kaçıyo biraz ama yine PlayAsia da iyiydi, şimdi nasıl bilmiyorum tam da: http://www.play-asia.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 konsoldunyasi.com var. mecidiyeköyde yerleri var. gayet güzel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Thehut sendit'in yan sitesi olması lazım. Sendit in son yaptığı kelekten sonra almıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 birde şöyle bir site var tüm dünyaya free shipping diyordu www.mymemory.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BonePART said: illa yurt disindan alincaksa o zamanda shopto dan pound uzerinden almak lazim euro ustunden cok pahali cunku pound ustunden mantiklibankalar poundu önce euro'ya çeviriyor diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar