Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dün akşam sigarayı bıraktım bu saate kadar çook iyiydim şuan canım o kadar çok sigara içmek istiyor ki O KADAR ÇOK İÇMEK İSTİYOR Kİ DAĞLARA TAŞLARA HAYKIRMAK O DUMANI CİĞERLERİMİN EN UFAK KÖŞESİNDE HİSSETMEK İSTİYORUM BOĞAZIMDAN YANA YANA GEÇSİN İSTİYORUM O DUMAN şuan o sigaradan içemiyorum ya bir daha hiçbirşey beni bu kadar mutlu edemeyecekmiş gibi geliyor. ama bırakıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi taneden bişey olmaz sonra bırakırsın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu isteğini yenmelisin dostum. Sigarayı bırakmak sıkışmış bi vidayı sökmeye çalışmak gibi. Önce elin kayar zorlanırsın da, sonra mis gibi çıkar. İZİ KALIR AMA ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi bardak kolayı 1 seferde iç hemen geçer o istek. yada git ne kadar ot varsa giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kojiroh said: Bu isteğini yenmelisin dostum. Sigarayı bırakmak sıkışmış bi vidayı sökmeye çalışmak gibi. Önce elin kayar zorlanırsın da, sonra mis gibi çıkar. İZİ KALIR AMA ;) silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Niye bırakıyorsunuz abi paranız mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sağlık fakiri olmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Genç delikanlı adamsın olmaz birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 içmedim valla sabah da kalktım ne miğdede ağrı var ne ağızda zift. karnım hem tıka basa doluymuş gibi tok uyanırdım resmen aç kalktım güzel güzel kahvaltı ediyorum evimde. kurtulucam pis şeyden lan görüceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 doom 3 oyna, sigarayi birakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Black-ice said: içmedim valla sabah da kalktım ne miğdede ağrı var ne ağızda zift. karnım hem tıka basa doluymuş gibi tok uyanırdım resmen aç kalktım güzel güzel kahvaltı ediyorum evimde. kurtulucam pis şeyden lan görüceksiniz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben 6 gündür içmiyorum,daha önce belirttiğim üzere ben de bağımlılık yapmıyor sigara. Bu çektiklerinizi anlamıyorum o yüzden,en fazla başım ağrıyor. Sanki eroin bırakıyorsunuz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 2 haftadir wow oynayamiyorum ben de acimiz buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 @ tenekeadam narkoleptik bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 googledan bakayım ne demek dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 baktım yok,evlerden uzak ne pis şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 iç bi tane nolcak :) bi taneden bişey olmaz ahahah o değilde 15-20 gün sonra başlarsın. aha yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dworgian said: Black-ice said: içmedim valla sabah da kalktım ne miğdede ağrı var ne ağızda zift. karnım hem tıka basa doluymuş gibi tok uyanırdım resmen aç kalktım güzel güzel kahvaltı ediyorum evimde. kurtulucam pis şeyden lan görüceksiniz. (tu) (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İş yerinin terasına çıktım, aldım çayımı elime, yaktım sigaramı, oooh püfür püfür. Hava da güzeldi, ne iyi geldi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Tenekeadam said: baktım yok,evlerden uzak ne pis şeymiş belli uyaranlar neticesinde uyuyakalma ile sonuçlanan bir hastalık. bu hastalarda herhengi bir şeye bağlanamama durumu var. sigara içiyorum ama bağımlısı olmuyorum deyince sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://tr.wikipedia.org/wiki/Narkolepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 QueenofSpades said: İş yerinin terasına çıktım, aldım çayımı elime, yaktım sigaramı, oooh püfür püfür. Hava da güzeldi, ne iyi geldi be.. görücem ben seni on sene sonra dişler sap sarı ses boru gibi ciğerler bitme noktasında doğurganlık minimum seviyede diğer olası hastalıklardan bahsetmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 valla bağımlı olmuyorum ama durduk yere uyumuyorumda.Ha geceleri çok rahat uyurum ve kolay kolay uyanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben 2013 de bırakıcam 2012 de de kıyametin gelmesini bekliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar