THARKAS Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dunya uzerinde misir ekmeginden daha lezzetli bir ekmek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 karadenizliler hastası o mısır ekmeğinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ordaki mısır ekmeğiyle bizim fırından aldığım arasında dağlar kadar fark var ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dasaaa said: http://forum.paticik.com/read.php?62,4656675,4665053#msg-4665053 montla sıçmaktan bile kötü bişi mısır ekmeği.. o iri granüllü yapısı, çiğnedikçe ezilmeyen parçaları.. hele ki garip tadı.. daha güzel bir açıklaması olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Aluriel said: köy ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ShadowFax said: IHE Akdeniz ekmegi itü yemekhanesinde de bundan veriliyor. Süper bişi bu iyi.. kepekli ekmek sindirim sorunları olanlara feci kötü geliyormuş bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 En guzel ekmek pizza hanuru, ama en sagliklisi degil hatta en sagliksizi. Arkadasin dedigi wheat ekmegi guzeldir, bir de light italian bulursaniz o da iyidir, ama trde zor bulmak. En guzeli koy ekmegi bence de, uzerine ekmek tanimam. Ama koy kesiminde yapilanindan olucak; 10 gun flm da dayaniyor dolapta hatta daha fazla belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 forum hakkında ümidim arttı mısır ekmeğinin ezici üstünlüğünün tasdik edilmesinin ardından. selam olsun sana, ey şanlı mısır ekmeği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 pitta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya ben okumadan mısırı ısaretledim en sevdiğim o diye, ama en sağlıklısı bildiğim kadarıyla cavdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 alın okuyun bişiler öğrenin içinde çok güzel tariflerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tam tahıl unsuz ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 besaş ekmeği aha böyle sıra olunuyor bursada bu ekmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 peynir domatis varmış içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dünyanın en çok üretile ve tüketilen maddesi üzerinden bile prim yapıyosunuz lan yuh sfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 3 senedir kıbrıstayım 1 kere yedim. Kötü yani. Mısır ekmeği değil de böyle yine ekmek gibi ama poğaça gibi de bişey yapıyolar mısır unundan. O çogözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahah isminden güzel bişeye benziyor silkme patates - bullez. Güzel yapan biyer biliyomusun yoksa hemen sarıyorum kıbrıslı arkadaşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi girmez olaydım topiğe jahrein. naptın abi bu saatte anlatılırmı böyle şey. gerçi gündüz anlatsan ne değişicek yine bulamayız istanbulda ama. ogffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hakkaten :) Açık biyer varsa alayım seni atlayıp gidelim :P Neyse yer sormak için özeline tıkladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hep yunan isleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sadrazamkö nere koru çam nere ben bilmiyorum :) Rumca diyor bu. Karpaz taraflarında mı acep. Bi gugılörtliyim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olm sinirda vurulucaksini, yarin anasayfa haberi olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 200mw lazerim var tutarım gözlerine bişey olmaz :P Şimdi girneden sahil yolundan güzelyurda doğru gitsem bulurmuyum ben? Sahil kenarında mıdır acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 senhileryona gitmeyen ölsün zaten abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Buldum bearak buldum. Güzergahı bile çizdim http://i50.tinypic.com/21j3ebo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar