Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hangisi en sağlıklısı? Hangisi daha faydalı? Günlük tüketim için hangisi daha iyi? Böyle kalorileriydi besin değerleriydi hedeydi hödöydü bir tablo var mıdır bir yerlerde gördüğünüz? Edit: Anket eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çavdar ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ekmek yicekseniz adam gibi ekmek yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çavdarı iyi yapan fırından alırsan çok lezzetli. Sağlığa da en yararlı o diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 normal ekmek hangisi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abi çavdar mavdar hikaye,taş gibi fırın ekmeğini hiçbirşeye değişmem... Verin mercimek çorbamı,yanına da yarım ekmek ooh miss,yemişim sağlığını,ekmeğin sağlıklısı sağlıksızı mı olur ekmek işte en büyük nimet tadını çıkarın:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ekmek ekmektir lan. o çeşitleri bulamayan var. artistler bide çeşit anketliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mısır ekmeği çok lezzetli ya canım istedi :/ çavdar ve kepek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kepek ekmeği açık ara yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mısır ekmeğini yiyip kusmuştum zamanında. Görünce gözümü kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 köy ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abi ailede hemen herkes çeşitli mide problemleri çekiyor, artık ekmeğine kadar dikkat ediyorlar, "oğlum şu internetine gir de bir bakıver ne yiyelim biz" dedi babam geçen iki gündür başımın etini yiyor "5 dakikada yapacağın şey için bana bu kadar söylettiriyorsun, şu internetten ben de anlasaydım görürdün sen" diye, şaka maka tabloydu karşılaştırmaydı elle tutulur birşey de bulamadım, pati ftw dedim, o yüzden beyaz ekmek seçeneklerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 birisi koymuştu geçen http://www.turkas.net/turkas.saglikli.beslenme.besin.degerleri.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4656675,4665053#msg-4665053 montla sıçmaktan bile kötü bişi mısır ekmeği.. o iri granüllü yapısı, çiğnedikçe ezilmeyen parçaları.. hele ki garip tadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.iib.org.tr/IIB_Portal/DesktopDefault.aspx?tabid=1056&CatalogID=181&mid=2032 said: En sağlıklı 5 ekmek Denge ekmek : Karışık tahıllardan hazırlanıyor. Lifli bir ekmek. Kepek, çavdar, ayçekirdeği, yulaf, mısır, susam gibi tahıllarla hazırlanıyor. Üç taneli ekmek : Çavdar unundan hazırlanıyor. Yoğun olarak ayçekirdeği, susam ve keten tohumu içeriyor. Bavyera Çavdar Ekmeği : Çok yoğun çavdar unundan yapılıyor. İçindeki malt exsrakt aroması, ertesi gün yendiğine daha lezzetli olarak ortaya çıkıyor. Siyah Rus Ekmeği : Çavdar unundan hazırlanmış, içinde ayçekirdeği içi ve kavrulmuş malt unu bulunan bir ekmek. UNO Büyümek ( çocuklar için ) : Kalsiyum ve demirle zenginleştirilmiş buğday unundan yapılan, çocukların gelişimi için özel hazırlanmış ekmek. En lezzetli 5 ekmek Focaccia: Kekikli ve kaşarlı olmak üzere 2 çeşit. İçinde sızma zeytinyağı var. Kekikli olanında bol kekik, kaşarlı olanında ise domates, soğan ve biber bulunuyor. Zeytinli ekmek: Margarin ve zeytinle yoğruluyor. Ayrıca hamurun içinde dilimlenmiş karışık zeytin de var. Haşhaşlı Ekmek : Margarin ve şekerden oluşan hamurun katmanları arasında özel hazırlanmış haşhaş bulunuyor. Stromboli : Sızma zeytinyağı ile yoğrulan hamurun katmanları arasına kaşar peyniri konuyor. Üzerine kekik ve biberiye otu serpiliyor. Köy Ekmeği : Çavdar unu ve köy unundan hazırlanan hamur, pişirildikten sonra uzun süre dayanıklılığını koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çavdar ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Aluriel said: köy ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tam tahilli ekmekler var ama biraz pahali.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mısır ekmeği çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok tahıllısı güzel unonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 said: Kepek Ekmeği Çavdar Ekmeği Arpa Ekmeği Mısır Ekmeği Farinal said: normal ekmek hangisi lan ekmek kulturunuz amma azmis yahu. siyah malt ekmegi var, 5 tahilli ekmek var, bir suru farkli ekmek var, biz "en sagliklisi ve en guzeli yine de normal ekmek" diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Peder 1 yıl önce ekmek yapma makinası almıştı. O zamandan beri sabah 8'de ekmek almaya bakkala gitmiyorum. Aha da böyle oluyor ekmekler, çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tam buğday ekmeği hangisi oluyor? köy ekmeği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mısır ekmeği mükemmel bişey. onu böyle sıcak socak yoğurtla yiyceksin hmmmmmmmmmmmmmmmmmmfs olsa da yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yoğurt değil de kızartıp üstüne tereyağı sürünce mmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar