vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=109191225764988&ref=nf Kardeşim yollamış Facebooktan. Yanaklarım ağrıdı gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 komik degil. /flameon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yazık kediye yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 MasaLda ßiter ALayına Gider,ßaşakŞEhiR Çocuğuyuz ŞekLimiz yeteR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hiç gülmedim, bunu yapanın ve çekip oraya koyanın da aklına sokayım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 senin yanaklarına bir şey yapardım da yörünge dışına çıkmıyayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Döverim ben bu adamları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 APACILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sırf hayvanlık yaptıkları. buna gülebildiysen eğer söyleyecek lafım yok sana. adminlerden ricam wtb ignore button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 -Deno- said: senin yanaklarına bir şey yapardım da yörünge dışına çıkmıyayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ban yemeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Dovucen abı tekme tokat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 videoyu ceken, katkısı olan, yayınlayan ve gulen herkeze kafa kafam girsin yorunge gozukur mu bilmem tutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 -Deno- said: senin yanaklarına bir şey yapardım da yörünge dışına çıkmıyayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kedi manyağı bi insanımdır hastasıyımdır videoyu izlerken adamlara küfür ederken içimden bir baktım gülüyorum. yüzümün gülmesini durduramadım o hareketler karşısında özür dilerim herkesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adabınızla durun durduğunuz yerde... Yok gülene bilmem ne olsun sen kimsin beni yargılıyorsun? Komik geldi güldüm. Bunu yapanlar hayvan olabilirler ama bana komik gelen bir şey için güldüysem ve bu size uymuyorsa diyebileceğin tek laf komik değil... Laf hazırlayanlar, kötü söz sahibinindir. seviyenize inmeyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yazık ama komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aynısını insana yapsalar gülersiniz ama dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi tamam ben asla yapmam ama yapmislar komik lan cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şöle bişey var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 işkence izleyerek eğlenmek gülmek nasıl bir mantıkdır . ben 20 sn izleyemedim bırak gülmeyi ayıp size be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 vaperon said: Adabınızla durun durduğunuz yerde... Yok gülene bilmem ne olsun sen kimsin beni yargılıyorsun? Komik geldi güldüm. Bunu yapanlar hayvan olabilirler ama bana komik gelen bir şey için güldüysem ve bu size uymuyorsa diyebileceğin tek laf komik değil... Laf hazırlayanlar, kötü söz sahibinindir. seviyenize inmeyeceğim... thx dude. bir de açıklama yapmıyor musunuz şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Havvan pilot oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 onlar önce seni kendi sevilerine çekerler sonra aptallıklarıyla yenerler böylemiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hala mı çırpınıyorsunuz? Bu daha eğlenceli olmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar