Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bir oyun satın almak istedim Steam'den, bu üçü gözüme çarptı. Borderlands'ı biraz oynamıştım ama multiplayer oynanması için hazırlanmış gibiydi. Global Agenda grafikleri güzele benziyor, sci-fi temeli olması da ilgimi çekti, ama notu düşük gözüküyor. STO konusunda hiç bir fikrim yok, ama uzayda geçen bir mmorpg arayışı içindeydim, hele Star Trek'se neden olmasın? Bu üç oyundan birisini almak istiyorum, ama acaba hangisi? Üç oyunun durumu nedir, hangisini tavsiye edersiniz? Mesela Borderlands'te multiplayer oynamak için adam bulmak kolay mıdır, yoksa sürekli problemler çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 borderland diablo 2 gibi anladığım, sto berbatmış diyor herkes, global agenda da pek övülmüyordu hani. öte taraftan ikisi mmo, biri fps klasmanında, başlığın açılma yerine 7 veriyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Neden mmo ya atmak için bu kadar kastınız anlamadım, oyunlardan ikisi fps zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Atayım mı fps ye hı atayım mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Atmazsan mod değilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hem sam de nasıl konu atılır öğrenmiş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gaza geldim, bu İzmirli yüzünden, sorunun cevabıda Borderland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hiçbiri şıkkı yok mu bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mortal Online! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Silphatos said: Hiçbiri şıkkı yok mu bonec senin için var tabii ki silpçiim :) üste koydum farzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 al ben de anket çaktım senin için. hadi eyisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 FPS için AvP, MMO için Mortal beklenir hiç yıldızlarda gezmeye gerek yok. astronot mu olacan bu saatten sonra meh haaa, galiba yarın bf: bc2 çıkıyor. Onu al onu. AL ONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 verdiğim oy görükmedi nedense. bu arada başlıkta bi kabulleniş mi var yoksa müdahale mi var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dreagloth said: Hem sam de nasıl konu atılır öğrenmiş olur :) baraj kapaklarını kaparsam sizin bölüm susuz kalır, ona göre. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 adam tehdit ediyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bc2!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fps ihtiyacini Bad Company 2'yle, mmo ihtiyacini Mortal Online ile gidereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şu sf da beta da oynuo ya mortalı aslkjdasdlksjads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu muydu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: Atayım mı fps ye hı atayım mı. Helal Sercan, beni pişman etmedin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 border cok iyi. 3. dlc de çikti. firma süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 benim bildiğim bone kutusuz oyun almaz. steam neymiş?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar