Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cim Bom'da Mustafa Denizli sesleri!


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

G.Saray'da, Hagi tartışması giderek büyürken, yerine aday olarak şok bir isim geldi. Sarı-Kırmızılı ekipte krizin daha da büyümesi ve Rumen hocanın ayrılması halinde, acil çözüm olarak Mustafa Denizli'nin düşünüldüğü bildirildi. Galatasaray yönetimindeki birçok ismin, hoca sorununun Türkiye liglerini iyi tanıyan bir isimle aşılabileceğini savunduğu öğrenildi.

Mustafa Denizli alternatifinin sır gibi saklanmasına rağmen, perde arkasında çokça gündeme geldiği de vurgulandı. Ancak Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Denizli konusunda taraftarın nasıl tepki göstereceğini tahmin edemediği belirtildi. Başkan Özhan Canaydın'ın ise ligin başlamasına kısa süre kaldığı için hoca değişimine karşı görüşünü sürdürdüğü ifade edildi.

Kaynak: Milliyet[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalandır bence haber artık kulağımla ilk sahıstan duymadan inanasım gelmio çok sallıolar[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
denizli trde takımı şamp yapabilirde bunun bide avrupası var
1 sezonluk imzalatırlar herhal
avrupaya cıkınca direk şutlanması lzm 0 çektirir şamp liginde

ama kendi fikrim denizli nin oyun anlayışı çok sıkıcı
ve hiçde izlemesi zevk verecek bir gs olmaz bu sene
eğer o gelirse[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 22 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
Hagi'nin kuyusunu kazıyorlar, Fatih Terim'inkini kazdıkları gibi.


Ama hala arkasındayız diyolar.Fatih Terime'e yaptıkları gibi..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
azmo hagi yi gördermek istemeleri ondan degil
fatih terim gibi tek yetkili olma istegi ve onun gibi davranmaya baslamasından dolayı huzursuzluk olmus yonetimde

e takımın istenilen form düzeyine ulasamaması vsde bahane olarak atıyorlar ortaya
zira eskiden bundan da kötü durumda oldugumuz seneler var ama zamanla toparlanır takım yani[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bundan daha kotu bi durumda oldugu donemleri hatirlamiyorum ben en dibe batmis durumdasiniz ama sonucta cikmicaksiniz die bisi yok tabiki cikarsinizda bu cikis uzun mu surer yoksa aci mi verir o bilinmez iste[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 22 Temmuz 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
Gelsinde gs 100. yılda tamamiyle hava gazı alsın.
Gerçi hagi ile de alıcak bu gidişle.
BJK gibi bir hoca transfer etmesi gerektiğini düşünüyorum gs'nin.


Şu anda iyi ve tanınmış bir hoca asla GSye gelmez. Neden gelsin ki.. Aptal mı ki kariyerini bitirsin, intihar etsin... Kulüpte oyuncu yok, hepsi yaşlı. Altyapıda iyi oyuncular var ama yetişmeleri için 3-4 sene lazım en az. Transfer deseniz para yok. Ancak bileğinden dizinden ameliyat olmuş sönmüş yıldızları toplayabiliyoruz. Takımın bir 10 numarası yok, sağ kanat yok sol kanatta Hasan Şaş ne yapabilir belli değil. Forvetimiz sadece Hakan Şükür'e bakıyor, Necati tecrübesiz Ümit Karan formsuz. Defans dağılmış bitmiş, yolgeçen hanına dönmüş. Kalede Mondragon eskisi gibi güven vermiyor, insanlar artık ya geçen seneki gibi istikrarsız giderse diye düşünüyor... Ama para olmadığından hiçbir transfer yapılamıyor. Yapılacak olsa teknik direktör birini istese başkanımız sağolsun centilmenlik yapacağı tutuyor kaptırıyoruz.

Üzerine 100. yıl stresi var, herkes mutlak şampiyonluk bekliyor. Hele ezeli rakibimiz FB karşımızda canavar gibi takım kurdu, Beşiktaşın ne yapacağı belli olmasa da en azından ileriye dönük iyi isimler aldılar. Ligde alınacak, GS formasını kaldıracak kaliteli futbolcu kalmadı Türk olarak.

Avrupa desen ne avrupası? Türkiye kupasını alsak sevinecek haldeyiz. Zamanında ihtiyaç duymadığımız için kovarcasına gönderdiğimiz Tugayı 33 yaşında geri almaya kalktık onu bile beceremedik. Futbolcuların parası ödenmiyor.

Eh bu koşullarda insanlar soruyor tabii... Neden GSye gelsin ki başarılı bir Teknik direktör? Ancak kariyerini zedeler. Bu durumdan kimse kurtaramaz GSyi kolay kolay. Ancak kendi kendine debelenerek 4-5 senede belki toparlar veya FBye geldiği gibi kesenin ağzını açacak zengin bir başkan gelirse işler yoluna girer...

Zamanında hatırlıyorum da biz böyle en iyi sezonlarımızı geçirirken FB tarihinin en rezil sezonlarındaydı. Çok değil 2-3 sene öncesi bu... Ancak onların 2 büyük avantajı vardı. Hem ellerinde gelecek vadeden futbolcular, hem de zengin bir başkan vardı. Biz her ne kadar FB gibi 8. 9. gezmesek de henüz bunlara sahip de değiliz ve muhtemelen malesef onların durumundan çok daha kötü duruma kadar düşebiliriz. Elbette "bir el" bizi iterek 100. yılda şampiyon yapabilir. Bu yüksek ihtimal. Ama sonrası...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 25 Temmuz 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fb kötü durumlara düştü ama hiçbizaman maddi anlamda sıkışmadı sadece kadrodaki yanlış isimlerden ötürü çok kötü durumlara düştü. GS ninki gerçekten çok vahim. Para yok. Aslında Canaydın çok zengin bi adam bizim Yıldırımı katlar servet açısından fakat açmıyo işte kesenin ağzını.
GS UEFA kupasını aldığı sene de futbolculara para ödemesi yapılmıyodu sürekli bi huzursuzluk vardı. Ama ozaman Fatih Terim GS de mi oynamayı seçiyosun parayımı seçiyosun dedimi futbolcuya, kedi gibi sinerdi futbolcular. GS gibi ismi olan bi takımda oynamak daha avantajlı gelirdi para kazanılır ama gitsem çaykur rizeye hem kariyerim yüksek ihtimalle biter hemde gelecekte kazanacağım paradan olurum derlerdi.
İşler tersine döndü artık hiçbi futbolcu gs ye gelmek istemez oldu malesef.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten hagı fazla dayanamaz...
abı elle tutulur transfer halen yok bana göre..
hele turk transfer hıç yok... millet kimleri aldı!!!
Son olarak galatasarayı zor bir sezon bekliyor..
Takımı bu hale düşürenler utansın...
savaşmadan puan yok....
nekadar cok gol okadar puan derbılerde onemli....
ama yınede Forever Galatasaray Never fenerbahze......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi yazınızda FB lafı geçmesin gözünüzü seweyim. GS yi tartışıyoruz burada Fb yi deilki.

GS bence direk ufak takımlardan duyulmamış ama hırslı oyuncular alsaydı bence daha iyi iş yapardı. GS de oynayıp adını duyurup daha büyük takımlara gitmek isteyecek oyuncu hala çok vardır ve bulunabilir. Canını dişine takıp oynayacak adam olmalıydı.

Overmars'ı almak istiyodu bide gs adam sakatmış futbolu bırakmş o derece yani =)
Almasın beyler bırakın para cepte kalsn wallaha daha iyi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...