diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 şimdi ben dps yim ve 4k dan yukarı vuramdım. millet hit rate çok yüklenmişsin dio biraz ap kas diyo kimisi str ye aban bira diyo. kimisi expertise bonuslu item al diyo.ne yapıcağımı bulamadım.bir yardım edebilecek misiniz? ne yapayım ben. dps mi max tutmak için. hangi itemlarım gereksiz , hangi statlarım az hangileri çok , nasıl bir denge tutturmalıyım? armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 688 hit rating eajuhasudhauhdauhdsauhsdausdhausdhausdhausdhausdhad 263 hit rating 26 expertise kasıcaksın.. gerisini str abanıcaksın.. asdasdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 688 hit ne yahu 3 casterlık hit yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya işte 2 yıldır oynuyorumm şu hit mi yoksa ap mi yada str mi işini bir türlü ayıklıyamadım. itemlar nasıl birde onu söleseniz sanırsam biraz gem işinde batırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 10 crit gem ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya simdi, hit cap diye bisi var. special attacklarının misslememesi için %8 hit bonus yeterli. bide expertise cap var. Bossun arkasından saldırırken attackalrını dodgelamamsı için 26 expertise olması yeterli. geri kalan statlarını mümkün olduğunca strye dağıtmaya calıs, str olmuyosa ap oda olmuyosa crit olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dalgaya almayı bırakıp bi öneride bulunsanız.ben durmumun vahim olduğunun farkındayım zaten.bi yardım olarak alsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Cuce said: ya simdi, hit cap diye bisi var. special attacklarının misslememesi için %8 hit bonus yeterli. bide expertise cap var. Bossun arkasından saldırırken attackalrını dodgelamamsı için 26 expertise olması yeterli. geri kalan statlarını mümkün olduğunca strye dağıtmaya calıs, str olmuyosa ap oda olmuyosa crit olsun. heh bak böle bir bilginin bana yardımı çok olur.saol biladerovski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 diaboliq said: ya işte 2 yıldır oynuyorumm şu hit mi yoksa ap mi yada str mi işini bir türlü ayıklıyamadım. itemlar nasıl birde onu söleseniz sanırsam biraz gem işinde batırmışım.2 yıldır boyle oynuyosan biraz yazık olmus =).. ben en yukarda soyledim 263 hit 26 expertise gerisi str b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eğer dual wield gitmiceksen 280 hit yeter DK'ya. elitist jerkte Unholy / Blood DPS için süper bi compendium var, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mardox said: eğer dual wield gitmiceksen 280 hit yeter DK'ya. elitist jerkte Unholy / Blood DPS için süper bi compendium var, öneririm. hmmm tam adresi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://elitistjerks.com/f72/t72364-unholy_dps_3_3_3_i_run_you/ http://elitistjerks.com/f72/t61176-blood_simple_blood_dk_dps_guide_updated_3_3_a/ Bunlardan birisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dw icinde 263 hit yeterli fazlası goz cıkarmıyo olabilir ama 263 hit MH icin yeterli ve skiller MH ile vuruldugu icin de miss etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 668 hit ! oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2 yıldır dk var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 deadwoll said: 2 yıldır dk var mı ya? 2 yıllık wow hayatını kastetti şair orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ap: ? str: ? crit: ? ortalama ne olmalı bunlar iyi dps için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hit cap isen bütün gemlerin str olcak, ve başka trinket bul çok hit veriyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 O trinketi çıkar çöpe at, mavi trinketler sana daha çok dps artışı sağlar şuan ki durumunda. O hit gemleride çıkar, hatta tüm gemlerini at gitsin. O meta gemide at gitsin. Relentless Earthsiege Diamond ve ya Chaotic Skyflare Diamond kullanacaksın. Meta gemi çalıştırmak için 1 tane por gem kullanırsın gerisi komple 20 str gem olacak. Sırf bunu yapman bile sana +2k dps sağlar. O hiti konusunda ne biliyorsan yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 screwy said: dw icinde 263 hit yeterli fazlası goz cıkarmıyo olabilir ama 263 hit MH icin yeterli ve skiller MH ile vuruldugu icin de miss etmez dw'de damage sıralamasında 1. white damage diye biliyorum o yüzden hit rating 263'ten fazlaydı diye hatırlıyorum. ama yanlış da olaiblir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Silahını da değiştirip, Heroic Pit of Saron'dan, Tyrannical Beheader almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o değil de abi TAILOR niye kastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 charın varlığı bile hata duruyor buradan bakınca :) allahtan güzel tavsiyeler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tailor kasmışsın back'e enchant yapmamışsın. Ki gayet imba bir tailor ench'i var melee'ler için. Swordguard Embroidery 400 AP veriyor kullan bunu. Aynı şekilde ench kasmışsın ama yüzüklerine Enchant Ring - Assault basmamışsın. 80 AP'de burdan kaybın var. yani sırf mesleklerden gelen 480 AP'yi kullanmadan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Takdir ettim cidden, bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar