Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Churel said: İşte ayılık, öküzlük herzaman tiple olan bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 murat bardakçı olsam kesekağıdı isteyip bir güzel patlatırdım dibinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Cok samimi program ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adamlar orda konuşurken kameramanın sürekli pelin batuyu çekmesi ayrı mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Xenocide said: Vingthor said: afk on live screen auhAKSJdhlaksjdfhlfgsdfgasfg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kızcağızın vücudu atmış. Hangimize olmaz ki? Abartmayın siz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Xenocide said: bide şöyle birşey var, canlı yayın esnasında neler neler oluyor aslında ama yönetmenlerin onları göstermemeleri lazım. Böyle gösterince "REZİLLİK" diye lanse ediliyor. Diğer programlarda gösterilmeyenler gösterilse Pelin Batu'nun yaptığı gayet normal kalır. Ardeth said: adamlar orda konuşurken kameramanın sürekli pelin batuyu çekmesi ayrı mallık işte normalde göstermemeleri lazım da kameramanın gözü kaymış heralde awwww çok tatlı uyuyuoaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yalniz o kadar dk gostermis uyanma anini kacirmis yonetmen. O ani gormek isterdim. ahah murat bardakci da sessiz sessiz uyandirican diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mal karı -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 omzumda uyu pelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Göbeğimden çorba iç Pelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bi kişi de vücudu atmış kafası eşek dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben vücudu at gibiymiş taş gibiymiş diye gelmiştim ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence baya basarılıymış. pek tatlı görünüyormuş.evet konusmayınca sevenlerindenim. sesi dedem gibi hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 keşke PELİN! diye bağırarak hoplatıp uyandırsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya abi allaaaaasen, tarih bölümünü bitirmiş 494237472944028 insandan herhangi biri çıksın ne fark eder o zaman, pelin batunun "dekor" olmaktan başka bir işlevi var mı o programda... Ama... YİRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sam said: murat bardakçı olsam kesekağıdı isteyip bir güzel patlatırdım dibinde. mesajın gidişatına bakıp LAN NOLUYO diyodum patlamaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi sınıfta uyurken birden vücudun titrer falan hoplarsın ya heralde onu demek istiyo vücudum attı pardon derken yoska devam etcekt sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Cons said: Sam said: murat bardakçı olsam kesekağıdı isteyip bir güzel patlatırdım dibinde. mesajın gidişatına bakıp LAN NOLUYO diyodum patlamaymış. bu mesaj başka bi yere gitmezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sparkcaster said: Cons said: Sam said: murat bardakçı olsam kesekağıdı isteyip bir güzel patlatırdım dibinde. mesajın gidişatına bakıp LAN NOLUYO diyodum patlamaymış. bu mesaj başka bi yere gitmezdi zaten ben de bi noluyo lan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sondan okumaya mı başladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 süper gıcık bi canlı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar