Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 çok ovalama da büyümesin :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 dasgdadsada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ingress oyunun adı. eskiymis yeni gördüm.ios'a gecen ay gelmis.biraz kurcaladım cok fena milleti savastirtacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 benim son dönem favorilerim Only One-felaket saran grafikleri minecraft tarzı bir oyun tavsiye ederim. godus-güzel oyun uzun süre oynayınca bayıyor ancak yine de eğlenceli. CamScanner-resmini çektiğiniz evrağı tarıyor güzel yanı ise cümleleri tarayıp istediğin font'ta sana döküman olarak sunabilmesi. yani resimden dosya yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ingress'i cozemedim ben. Cok boktan bi UI var ve tutorial falan yok. Ne yapmam gerektigini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 biraz karışık biraz değil baya karışık ama genel olarak yeryüzündeki heykeller tarihi yerler güzel yerler türbeler kliseler saat kuleleri gibi yerler tanımlı buralarda portal var o portallara sahip çıkıyorsun portalları birbirine bağlayabiliyorsun field olusturabiliyorsun falan dünya üstünü parsellemeye çalışıyorsun maviler ve yeşiller olarak aldigin yeri koruma falan var değişik itemlar varmis oyunu oynaman için hareket etmen yürümen ya da araç lazım tabi evden oturdugun yerden oynanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 evet onu çaktım sonradan da pek türkiye'ye uygun değilmiş. yani yürüyerek gidebileceğin yer çıkmıyor pek. ee gezerken bi de akıl edip oyunu açmayı düşünmek lazım. bana uymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ingresste benim eve en yakın portlar ptt şube ve ilahiyat fakültesi ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 clipix uygulamasini deneyin la az tamamini ben yazdim belki seversiniz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ahahah reklama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 nabayim lan hayvan gibi kastim kimse kullanmiyor adsfdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Dickpic app'i yapsan simdiye zengindin halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 reklama da kas amk böyle indirin la demeyle indirir miyiz sanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ne işe yarar onu anlat bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi uygulama benim degil sirketimin uygulamasi pinterest gibi ama biraz daha urun odakli bide free bir sekilde image upload yapabiliyorsun hatta her siteden biseyler ekleyebiliyorsun smartbookmarking gibi diyelim amerikada olanlar icin 1 artisida price drop alert diyelim amazondan bir urun eklediniz. Eger eklerken price drop alert koyarsaniz fiyat dusunce haber veriyor. su an note ekleme ve adres ekleme uzerinde calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Cache cleaner gibi bir app var mıdır? Şöyle 3 gb silinecek cache var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Battery'de var cache cleaner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Battery yazınca milyonlarca app çıktı. Ama demek istediğin galiba Battery Doctor. Hepsini indirip denedim cache silen bu var. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 IOS7 için turkce destekleyen swipe falan yok hala değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 battery doctor'ı ben de indirdim iyiymiş valla bi de orda marvel's iron man 3 diye bişey gördüm ama indiremedim, türkiye apple store'da yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Iron Man 3 ise TR apple store'da var. Tam ismi Iron Man 3 - The Official Game. Yapımcısı gameloft. Tekrar bak istersen. Edit: Bu arada 2 tane Battery Doctor var. Birinin simgesi yeşil diğerinin turuncu. Tasarımları aynı, yaptıkları aynı sadece yapımcıları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok benim dediğim oyun değil sesli komut vermece filan filmdeki jarvis yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Dediğini buldum. TR Apple store accountu açıksa beyaz sayfa çıkıyor. US Apple store accountu ile giriş yapman gerekiyor. US apple store'da var. Çokta beğenmişler. 4,5 yıldızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 us apple store'a nası giriyoduk vardı bi yöntemi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar