reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oo worms alirim bi dal. lan bu gicik seyi ekside 274762347 yerde gorupte soleyememistim kismet patiyeymis sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bu gece ftl cikiyor. ba dum ts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ya böyle gittiğim kmyi tutan benzin masrafımı filan hesaplıyan bir app var mı, triplog kullanıyorum ama her seferinde açmayı unutuyorum mesela Moves var normal hareket ettiğin mesefeyi tutuyor ve açmaya gerek yok appı iphone 5s için motion zımbırtısı ile. bu tarz açmadan sürekli çalışan bir app var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 road trip kullanıyorum ben her benzin aldığında km ve fiyatı giriyorsun bir sürü şey hesaplıyor. bakım, sigorta vs. masrafları da girebiliyorsun, hatırlatıcı koyabiliyorsun zamanı gelince söylüyor falan. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 vlc for ios her türlü videoyu içine atıp izleyebiliyoruz dönüştürme falan olmadan. srt altyazılarıda çalıştırıyo. müthiş program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 itunes kullanmadan nasıl atıyosun? itunes ile ben atamadım, birkac video ayarladım mesela mp4 ama beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 itunes'tan atıyosun zaten. yukarıdan app's sekmesine tıklayıp sayfanın en aşağısına kadar inip ordan vlc'yi bulup tıklıyosun. sağda bi liste açılıyo boş. oraya atıyosun videoları ve srt'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu bilmiyom ama iTunes a sokam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 itools kullanın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 itools nedir bilmiyorum adı dışında bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 itunes alternatifi işte. sürükle bırak mantığıyla çalışıyor. uğraştırmıyor itunes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 vlc ilede aynı böle işte. sürükleyip app in içine bırakıyosun o yüklüyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 iyiymiş o zaman, kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Selamlar Mesafe ölçen bir app arıyorum. Evden çıkarken açayım, yürürken ne kadar yürüdüm ölçsün. Arada bir bakayım göreyim falan. Var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 https://itunes.apple.com/en/app/moves/id509204969?mt=8 5s'de açık tutmana gerek yok appı ama tam accurate değil sanırım bana bisiklete bindiğimi soledi bir ara ama günlük aktiviteyi güzel gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben nike'ın uygulamasını kullanıyorum koşarken, şunu da bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kolay gelsin the rıdvan nerede koşuyorsun bu haftasonundan itibaren ben de başlayacağım koşturmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 koşanlar için daha iyi applar var bu genel olarak gün içinde hareketler birde human var oda sürekli oturanları gazlıyor hadi kalk iki adım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 4s var bende, farketmez diye düşünüyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kavurma said: kolay gelsin the rıdvan nerede koşuyorsun bu haftasonundan itibaren ben de başlayacağım koşturmaya. ben izmirdeyim abi, taş hatunların köpek gezdirip bikinileri için fazlalıklarından kurtulmaya çalıştığı yerde koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Runkeeper'i seviyorum ben. Onda da var app açmadan sayma olayı ama çok sağlıklı değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yürüyüş koşu için en iyisi runkeeper evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 tamam işte o taş hatunların yerini söylede bornova pazarının yanında koşacağımıza taş hatunların yanına gidelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bornova pazarının orda koşuyorum zaten de, sen yanlış saatte koşuyosun heralde, teyze saatlerine denk geliyosun demek ki. bi de fırsatın olursa kordona git, tavsiye derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi alsancağa sadece içmeye gidiyorum ben. bucayı da sevişmek için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar